HIKVISION AX PRO

AX PRO je bežični alarm dizajniran i proizveden od strane SVETSKOG LIDERA u sigurnosnoj industriji, koji uključuje visoko pouzdana rešenja za verifikaciju video zapisa, siguran bežični prenos i širok spektar vrhunskih detektora alarma. 

Novi sistem uključuje kompaktnu centralu za širok spektar detektora i perifernih uređaja, pokrivajući otkrivanje upada, video verifikaciju, otkrivanje dima, otkrivanje poplava i kućnu automatizaciju. Razvijen imajući na umu i instalatera i korisnika, alarmni sistem se može konfigurisati prema različitim potrebama. Složenost instalacije je minimalna, tako da krajnji korisnik može lako upravljati sistemom pomoću svog intuitivnog korisničkog interfejsa.

Pored centralnog panela, Hikvision je razvio široku paletu detektora i senzora kako bi prilagodio sistem različitim potrebama instalacije, kao što su kombinovani PIR-Glass Break detektor, sigurnosni detektori, kontakti vrata, senzor dima, detektor curenja vode itd.

Ono što je najbolje od svega je JEDNA APLIKACIJA ZA SVE! Već poznata Hikvision Hik-Connect aplikacija se pored upotrebe za sisteme video nadzora i video interfona, koristi i za upravljanje Hikvision AX PRO alarmnim sistemom. Prikladan, user-friendly interfejs povećava efikasnost, uz mogućnost primanja obaveštenja kad god se dogodi incident.

Приказ 1–15 од 49 резултата