Segmentna garažna vrata

Komfor i udobnost, sigurnost pri korišćenju, elegantan dizajn!

Šta su segmentna garažna vrata?

Segmentna garažna vrata su vrlo brzo postala jedan od najpopularnijih izbora garažnih vrata. Njihova snaga, bezbednost, sigurnost koju pružaju su samo neke od prednosti koje opravdavaju ovu popularnost. Naravno i daljinsko otvaranje! Poznata su po svojoj konstrukciji, izrađena su od odvojenih delova – segmenata i otvaraju se vertikalno i tako ih čine idealnim za garaže svih veličina.

PREDNOSTI SEGMENTNIH GARAŽNIH VRATA

Segmentna garažna vrata izrađena su od specijalnih 40mm panela (segmenata). Paneli iz naše ponude su italijanske proizvodnje marke Sicom.  Izrađeni su od galvanizovanog čeličnog lima koji je zatim plastificiran. Prilikom plasifikacije, završne obrade, na čeličini lim se nanosi boja u prahu, paneli se peku u specijalnim pećima na velikim temperaturama i prilikom tog procesa se dobija kvalitetna i otporna završna boja. Međupanelini prostor je ispunjen poliuretanom koji je odličan toplotni i zvučni izolator.

1.
DALJINSKO UPRAVLJANJE

Više ne morate da izlazite iz automobila po mraku ili po lošem vremenu, otvaranje/zatvaranje se vrši putem daljinskog upravljača

2.
FLEKSIBILNOST

Izuzetno su svestrana kada se radi o dimenzijama. Velika izdržljivost dvostruko izolovanih panela znači da se mogu postići i velike dimenzije vrata.

3.
SIGURNOST

U kombinaciji sa kvalitetnim motorom, segmentna vrata je skoro nemoguće obiti, posebno bez specijalnih alata i puno buke.

4.
IZOLACIJA

Međupanelini prostor je ispunjen poliuretanom koji je odličan toplotni i zvučni izolator. Održavaju konstantnu temperaturu u garaži.

Vi birate garažna vrata po Vašoj meri i želji

Segmentna garažna vrata
1.

DIMENZIE

Garažna vrata koja možete da naručite mogu biti u dimenzijama: širine od 2550 mm do 5000 mm, visine od 2000 mm do 3000 mm.

Segmentna garažna vrata
2.

DEZEN I BOJA

Vrata mogu da budu u standardnoj beloj, sivoj ili antracit boji, tamni ili zlatni hrast sa motivima panel kocka, panel više linija, ravan panel kao i panel sa jednom linijom.

3.

OPREMA

Vrata mogu da budu sa ili bez motora. Postoji mogućnost ugradnje pešačkih vrata i prozora u segmentna garažna vrata.

Dezeni segmentnih garažnih vrata koje možete da poručite kod nas

Pogledajte paletu savremenih i popularnih boja i dezena koji su dostupni za naručivanje:

RAVAN PANEL

Dostupan u bojama: BELA

PANEL SA JEDNOM LINIJOM

Dostupan u bojama: BELA, ANTRACIT, TAMNI HRAST

PANEL SA VIŠE LINIJA

Dostupan u bojama: BELA, SIVA, ZLATNI HRAST, TAMNO BRAON

KOCKA PANEL

Dostupan u bojama: BELA

BELA

SIVA

ANTRACIT

ZLATNI HRAST

TAMNI HRAST

TAMNO BRAON

Zatražite odgovore na sva pitanja koja imate

Cena vrata se razlikuje od boje, dimenzije, vrste motora, dodatne opreme...
Pošaljite nam tačne dimenzije vrata, da li želite neku posebnu boju, dizajn, a mi ćemo Vam poslati detaljan odgovor sa ponudom za vrata.