Segmentna garažna vrata

Komfor i udobnost, sigurnost pri korišćenju, elegantan dizajn!

SEGMENTNA GARAŽNA VRATA

Isporuka i montaža segmentnih garažnih vrata za stambene i poslovne objekte

Segmentna garažna vrata se uklapaju skoro svuda!

Segmentna garažna vrata su vrlo brzo postala jedan od najpopularnijih izbora garažnih vrata. Njihova snaga, bezbednost, sigurnost koju pružaju samo neke od prednosti koje opravdavaju ovu popularnost. Naravno i daljinsko otvaranje! Poznata su po svojoj konstrukciji, izrađena su od odvojenih delova – segmenata i otvaraju se vertikalno i tako ih čine idealnim za garaže svih veličina.

"Okačena" ispod plafona garaže, segmentna vrata se otvaraju vertikalno nagore i idealno su rešenje za uštedu prostora. Pošto je za segmentna garažna vrata potrebno vrlo malo prostora, to znači da možete optimalno iskoristiti prostor unutar i ispred svoje garaže. Naša garažna vrata su izuzetno otporna na vremenske uslove i sertifikovana po najvišim evropskim bezbednosnim standardima.

Garažna vrata od proizvođača br.1 u Evropi za Vaš dom.

Savršena kombinacija održivosti i bezbednosti

Hörmann garažna vrata sa motorom nude vam brojne prednosti: širok spektar mogućnosti dizajna, pogodnost, kao i efikasnu toplotnu izolaciju! Nudimo Vam visokokvalitetna garažna vrata sa posebnom ponudom modernog dizajna.

Segmentna vrata se otvaraju vertikalno i odlaze ispod plafona. Ovom konstrukcijom nude maksimalan prostor u garaži i ispred nje. Garažna segmentna vrata se mogu ugraditi u bilo koji otvor garaže i nude do 14 cm veću prolaznu širinu u odnosu na kipujuća garažna vrata. Osim toga, zahvaljujući trajno elastičnim i na atmosferske uticaje otpornim dihtung gumama, ona su sa svih strana optimalno zaptivena. I ono što ih čini jedinstvenim je to što sami birate njihov dizajn!

Najbolja odluka po najboljoj ceni

Zašto Hormann Segmentna Garažna Vrata?​

Napravljena od 42mm sendvič panela od plastificiranog pocinkovanog lima, dok je ispuna od poliuretanskog penepanela, sa odličnim Italijanskim motorima, naša segmentna vrata mogu da izdrže najteže uslove, odolevaju jakim udarima vetra, odlična su toplotna izolacija, nema kondenzacije tokom zime, snažna zvučna izolacja i pružaju mir i sigurnost. 

Ovakav tip garažnih vrata nudi mnogo veći stepen praktičnosti i fleksibilnosti u odnosu na druga garažna vrata. Mogu se ugraditi na bilo koju garažu, bilo da je otvor garaže pravougaoni, sa zakošenim uglovima ili sa lukovima i uvek pružaju savršeno zatvaranje zahvaljujući gumi koja koja se nalazi sa svih strana. 

Sva garažna segmentna vrata su testirana i sertifikovana u skladu sa visokim zahtevima za bezbednost evropskog standarda 13241-1.

HORMANN daje 10 godina garancije na panele!

1.
DALJINSKO UPRAVLJANJE

Više ne morate da izlazite iz automobila po mraku ili po lošem vremenu, otvaranje/zatvaranje se vrši putem daljinskog upravljača

2.
FLEKSIBILNOST

Izuzetno su svestrana kada se radi o dimenzijama. Velika izdržljivost dvostruko izolovanih panela znači da se mogu postići i velike dimenzije vrata.

3.
SIGURNOST

U kombinaciji sa kvalitetnim motorom, segmentna vrata je skoro nemoguće obiti, posebno bez specijalnih alata i puno buke.

4.
IZOLACIJA

Međupanelini prostor je ispunjen poliuretanom koji je odličan toplotni i zvučni izolator. Održavaju konstantnu temperaturu u garaži.

Vaša nova garažna vrata​

Vi birate garažna vrata po Vašoj meri i želji

Zatražite svoju ponudu za garažna vrata dizajnirana prema Vašim željama još danas.  Prosledite nam informacije kao što su: željene dimenzije*, motiv garažnih vrata ( S-panel, M-panel ili L-panel), boju vrata (bela, svetlo siva, antracit, tamni ili zlatni hrast), da li je potrebna montaža** ili ne, i dobićete ponudu za vrata u što kraćem roku.

*Sva vrata koja prelaze visinu od 3000mm se smatraju industrijskim vratima i mi ne vršimo montažu takvih vrata. 

**Veoma je bitno da napomenemo da naši montažeri, zbog daljeg održavanja ili naknadnih izlazaka na teren, montažu naših vrata vrše isključivo na teritoriji Vojvodine!

Segmentna garažna vrata
1.

DIMENZIJE

Garažna vrata koja možete da naručite mogu biti u dimenzijama: širine od 2550 mm do 5000 mm, visine od 2000 mm do 3000 mm.

Segmentna garažna vrata
2.

DEZEN I BOJA

Vrata mogu da budu u standardnoj beloj, svetlo sivoj ili antracit boji, tamni ili zlatni hrast sa motivima panel više linija, ravan panel kao i panel sa jednom linijom.

3.

OPREMA

Vrata mogu da budu sa ili bez motora. Postoji mogućnost ugradnje pešačkih vrata i prozora u segmentna garažna vrata.

Dezeni segmentnih garažnih vrata koje možete da poručite kod nas

Pogledajte paletu savremenih i popularnih boja i dezena koji su dostupni za naručivanje:

NAPOMENA: Bez obzira na dezen i boju vrata koja izaberete,  unutrašnja strana SVIH garažnih segmentnih vrata se isporučuje standardno u sivobeloj boji (RAL 9002).

L-KANAL

Ravan panel

M-KANAL

Panel sa jednom linijom

S-KANAL

Panel sa više linija

RAVAN PANEL

L KANAL

Bela, svetlo siva, antracit, zlatni i tamni hrast

PANEL SA 1 LINIJOM

M KANAL

Bela, svetlo siva, antracit, zlatni i tamni hrast

PANEL SA VIŠE LINIJA

S KANAL

Bela,
svetlo siva

BELA

RAL 9016

SIVA

RAL 9006

ANTRACIT

RAL 7016

ZLATNI HRAST

Golden Oak

TAMNI HRAST

Dark Oak

Ukoliko želite da vaša vrata budu automatizovana, odaberite jedan od ponuđenih motora.

Uz konsultaciju sa našim tehničarima, u zavisnosti od dimenzija Vaših vrata, dobićete smernice koji motor* Vam je neophodan: PROBO 60, PROBO 80, PROBO 100 ili PROBO 120. 

*Svi motori se isporučuju u setu: motor, odgovarajuća šina, set za montažu, 2 daljinska upravljača.

Zatražite odgovore na sva pitanja koja imate

Cena vrata se razlikuje od boje, dimenzije, vrste motora, dodatne opreme...
Pošaljite nam tačne dimenzije vrata, da li želite neku posebnu boju, dizajn, a mi ćemo Vam poslati detaljan odgovor sa ponudom za vrata.