Segmentna garažna vrata

Komfor i udobnost, sigurnost pri korišćenju, elegantan dizajn!

Šta su segmentna garažna vrata?

Segmentna garažna vrata su vrlo brzo postala jedan od najpopularnijih izbora garažnih vrata. Njihova snaga, bezbednost, sigurnost koju pružaju su samo neke od prednosti koje opravdavaju ovu popularnost. Naravno i daljinsko otvaranje! Poznata su po svojoj konstrukciji, izrađena su od odvojenih delova – segmenata i otvaraju se vertikalno i tako ih čine idealnim za garaže svih veličina.

Segmentna garažna vrata

Prednosti segmentnih garažnih vrataSegmentna garažna vrata izrađena su od specijalnih 40mm panela (segmenata). Paneli iz naše ponude su italijanske proizvodnje marke Sicom.  Izrađeni su od galvanizovanog čeličnog lima koji je zatim plastificiran. Prilikom plasifikacije, završne obrade, na čeličini lim se nanosi boja u prahu, paneli se peku u specijalnim pećima na velikim temperaturama i prilikom tog procesa se dobija kvalitetna i otporna završna boja. Međupanelini prostor je ispunjen poliuretanom koji je odličan toplotni i zvučni izolator.1. Daljinsko upravljanje

Više ne morate da izlazite iz automobila po mraku ili po lošem vremenu, otvaranje/zatvaranje se vrši putem daljinskog upravljača

2. Fleksibilnost

Izuzetno su svestrana kada se radi o dimenzijama. Velika izdržljivost dvostruko izolovanih panela znači da se mogu postići i velike dimenzije vrata.

3. Sigurnost

U kombinaciji sa kvalitetnim motorom, segmentna vrata je skoro nemoguće obiti, posebno bez specijalnih alata i puno buke.

4. Izolacija

Međupanelini prostor je ispunjen poliuretanom koji je odličan toplotni i zvučni izolator. Održavaju konstantnu temperaturu u garaži.

Kakva vrata možemo da Vam ponudimo?

01.

DIMENZIJE

Izrađujemo vrata koja mogu biti u dimenzijama: širine od 2550 mm do 5000 mm, visine od 2000 mm do 3000 mm.

02.

MOTORI

Koji motor treba da izaberete zavisi od dimenzija Vaših garažnih vrata. U ponudi imamo Comunello i LIFE motore.

03.

DIZAJN

Vrata mogu da budu u standardnoj beloj ili sivoj boji, tamni  ili zlatni hrast sa motivima panel kocka, panel više linija, ravan panel kao i panel sa jednom linijom.

04.

DODACI

Postoji mogućnost ugradnje pešačkih vrata i prozora u segmentna garažna vrata.

Zatražite odgovore na sva pitanja koja imate

Cena vrata se razlikuje od boje, dimenzije, vrste motora, dodatne opreme... Pošaljite nam tačne dimenzije vrata, da li želite neku posebnu boju, dizajn, a mi ćemo vam poslati detaljan odgovor sa ponudom za vrata.