Segmentna vrata - izrađena od termoizolovanih panela standardnih dimenzija ili jedinstvenih dimenzija što omogućava primenu kod najrazličitijih objekata.

Segmentna vrata pre svega štede prostor, otvaraju se vertikalno i zaustavljaju se paralelno sa plafonom. Zahvaljujući ovakvoj konstrukciji ostavljaju dosta prostora unutar i ispred garaže. Ono što je takođe bitno napomenuti da omogućuju i širi prolaz za vozila jer konstrukcija ne sužava otovor garaže: širina vrata koje naručite predstavlja i prolaznu meru.

Segmentna vrata odlikuje pogodnost i komfor, sigurnost korišćenja, elegantan dizajn. Više ne morate da izlazite iz automobila po mraku ili po lošem vremenu, otvaranje/zatvaranje se vrši putem daljinskog upravljača.

Segmentna garažna vrata izrađena su od specijalnih 40mm panela (segmenata). Paneli iz naše ponude su proizvod dve italijanske kompanije koje su se udružile Breda/Sicom. Izrađeni su od galvanizovanog čeličnog lima koji je zatim plastificiran. Prilikom plasifikacije, završne obrade, na čeličini lim se nanosi boja u prahu, paneli se peku u specijalnim pećima na velikim temperaturama i prilikom tog procesa se dobija kvalitetna i otporna završna boja. Međupanelini prostor je ispunjen poliuretanom koji je odličan toplotni i zvučni izolator. U ponudi imamo nekoliko vrsta panela sa različitim motivima: panel kocka, panel linije, ravan panel kao i panel sa jednom linijom. Postoji mogućnost i ostakljenja i ugradnje pešačkih vrata u garažna vrata. Bela/antracit, glatka, braon boja…na Vama je samo da izaberete dimenziju i dizajn, a mi ćemo uraditi sve ostalo.

Međupanelno spajanje je urađeno specija­lnim oko­vima Holandske kompanije DOCO  tako da omogućava izuzetnu hidro-termo izolaciju, kao i funkcionalnost celokupne konstrukcije.

Bez motora je potpuno nemoguće zamisliti segmentna vrata jer zahvaljujući motoru. Više ne morate da izlazite i ulazite u auto i ručno otvarate kapije, sve se radi pomoću daljinskog upravljača. Koji motor treba da izaberete zavisi od dimenzija Vaših garažnih vrata i da li se radi o kućnim ili industrijskim vratima. Za garažna vrata imamo Roger M40-662D motor i LIFE motore serije „PROBO“. Ukoliko Vam je potreban motor za industrijska vrata, kod nas možete pronaći LIFE motor serije „VIS“.

Termoizolacija, udobnost, sigurnost i bezbednost!

Garažna vrata koja možete da naručite kod nas mogu biti u dimenzijama:

  • širina: od 2550 mm do 5050 mm
  • visina: od 2000 mm do 3000 mm

Sva vrata koja imaju veće dimenzije od gore navedenih se smatraju industrijskim segmentnim vratima koja predstavljaju idealno rešenje za zatvaranje industrijskih objekata. Izrada svih segmentnih vrata, garažnih i industrijskih se vrši u dimenzijama po Vašem zahtevu.

Želite automatizovana segmentna vrata?

Kontaktirajte nas, kažite nam koje dimenzije su Vam potrebne, da li želite ostakljena vrata ili pun kocka panel, bela ili braon vrata. Naš tim će Vam u kratkom roku odgovoriti sa detaljima o vratima i ceni.