Segmentna garažna vrata

Šta su segmentna garažna vrata?

Segmentna garažna vrata su vrlo brzo postala jedan od najpopularnijih izbora garažnih vrata. Njihova snaga, bezbednost, sigurnost koju pružaju su samo neke od prednosti koje opravdavaju ovu popularnost. Naravno i daljinsko otvaranje! Poznata su po svojoj konstrukciji, izrađena su od odvojenih delova – segmenata i otvaraju se vertikalno i tako ih čine idealnim za garaže svih veličina.

Komfor i udobnost

Sigurnost korišćenja

Elegantan dizajn

Prednosti segmentnih vrata

Segmentna garažna vrata izrađena su od specijalnih 40mm panela (segmenata). Paneli iz naše ponude su italijanske proizvodnje marke Sicom.  Izrađeni su od galvanizovanog čeličnog lima koji je zatim plastificiran. Prilikom plasifikacije, završne obrade, na čeličini lim se nanosi boja u prahu, paneli se peku u specijalnim pećima na velikim temperaturama i prilikom tog procesa se dobija kvalitetna i otporna završna boja. Međupanelini prostor je ispunjen poliuretanom koji je odličan toplotni i zvučni izolator.

Kontrola

Više ne morate da izlazite iz automobila po mraku ili po lošem vremenu, otvaranje/zatvaranje se vrši putem daljinskog upravljača.

Fleksibilnost

Izuzetno su svestrana kada se radi o dimenzijama. Velika izdržljivost dvostruko izolovanih panela znači da se mogu postići i velike dimenzije vrata.

Sigurnost

U kombinaciji sa kvalitetnim motorom, segmentna vrata je skoro nemoguće obiti, posebno bez specijalnih alata i puno buke.

Izolacija

Međupanelini prostor je ispunjen poliuretanom koji je odličan toplotni i zvučni izolator. Održavaju konstantnu temperaturu u garaži.

Kakva segmentna vrata možemo da Vam ponudimo?

Dimenzije

Garažna vrata koja možete da naručite kod nas mogu biti u dimenzijama: širine od 2550 mm do 5000 mm, visine od 2000 mm do 3000 mm.

Dizajn

Vrata mogu da budu u standardnoj beloj boji ili sivoj, tamni hrast ili zlatni hrast sa motivima panel kocka, panel više linija, ravan panel kao i panel sa jednom linijom.

Motori

Koji motor treba da izaberete zavisi od dimenzija Vaših garažnih vrata. U ponudi imamo Roger Technology i LIFE motore.

Dodaci

Postoji mogućnost ugradnje pešačkih vrata i prozora u garažna vrata.

Kontaktirajte nas!

Uvek smo spremni da pomognemo!

062 300 844