Sve cene proizvoda na internet stranici su konačne preporučene maloprodajne cene, označene u dinarima (DIN) sa uračunatim PDV-om i uključuju sve ostale poreze i takse. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima.

U procesu naručivanja, Kupac može odabrati jedan od sledećih načina plaćanja:

  • Plaćanje gotovinom po dostavi – Kupac je dužan da plati vrednost porudžbine u celosti u trenutku dostave od strane ovlašćenog predstavnika kurirske službe. Cenovnik transportnih usluga zavisi od težine i broja paketa i obračunava se po važećim cenovnicima kurirskih službi. 
  • Plaćanje preko računa – Ukoliko izaberete opciju plaćanja „virmanski“, na datu mail adresu u porudžbini će Vam od našeg komercijaliste stići predračun sa potrebnim detaljima za plaćanje. Nakon evidentiranja uplate na računu SMIT.RS MEDIA DOO, proizvodi će biti poslati na datu adresu.

 

NAPOMENA:

Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata, ukoliko nije drugačije dogovoreno. 

Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. ProVision se trudi sa svim svojim resursima, da cene artikala i usluga prikazane na ovom sajtu budu maksimalno ažurne.