Interfon je danas postao nezaobilazan sistem komunikacije i služi za detaljnu kontrolu pristupa Vašem domu, stambenoj zgradi ili poslovnom prostoru. Glavne prednosti su da obezbeđuju potpunu kontrolu nad događajima ispred ulaza, sprečavaju neprijatne događaje, vrata su stalno zaključana i na taj način pružaju osećaj sigurnosti i bezbednosti. Pored komunikacije, interfoni imaju opcije za otvaranje električne brave, kao i nadgledanje prostora bez ostvarenog poziva.

Na našoj online pordavnici možete da pronađete savremene video i audio interfone. AUDIO INTERFONI omogućavaju dvosmernu komunikaciju i postali su standardni dodatak stambenim zgradama i u sve više kuća, a glavni delovi audio interfona su pozivni tablo, unutrašnja slušalica i elektromagnetni prihvatnik.

Naprednije oblike interfonskih sistema čine VIDEO INTERFONI koji imaju kameru u pozivnom tablou, dok unutrašnju jedinicu čine monitori sa ekranima od 3.5-inča, 4.3-inča ili 7.0-inča. Unutrašnja jedinicia može da ima slušalicu, a moguć je razgovor i bez slušalice ukoliko se opredelite za hands-free monitore. Video interfoni imaju atraktivan i moderan dizajn, a koriste se za dvosmernu komunikaciju, otvaranje električne brave i video nadzor ulaznih vrata.

Prikazivanje 1–16 od 76 rezultata

antivandal pozivni tablo DR-2PN

Antivandal pozivni tablo DR-2GN

3,790.00

2-žični razvod, bez polariteta
Preporučene debljine provodnika: Ø0.65 za 100m ili Ø0.8 za 150m
Napajanje: sa slušalice (9V)
Nazidna montaža, pogodan za uzane stubove i montažu sa strane (na tzv. dovratke)
Dimenzije (mm): 93,5×126×18
Temperatura: -10℃ do +40℃

Brands:
Audio pozivni tablo DR-2PN

Audio pozivni tablo DR-2PN

3,790.00

Commax DR-2PN jedinica audio interfona za jednog korisnika. Antivandal.

 

Isporučuje se s kutnim adapterom za montažu

Napajanje: iz slušalice (unutarnje jedinice)

Boja: srebrna

Brands:

Audio slušalica Commax 4+1 DP-SS

1,835.00

Slušalica za adresabilni sistem interfonskih slušalica priključuje se klasičnim Commax ožičenjem : 4+n (n = broj korisnika). Sadrži jedan taster za otvaranje brave na vratima.

Nazidna montaža. 
Napajanje: 12V (DC)
Dimenzije: 72 x 210 x 33 mm

Brands:

Commax audio set DR-2GN i DP-2HPR

8,280.00

Antivandal audio set: pozivni tablo za jedan stan/kuću koji omogućava pozivanje i obostranu audio komunikaciju sa slušalicom. Instalacija je 1+n, a otvaranje kapije se izvodi dvožičnom instalacijom do prekidača slušalice. U set ulaze:
DR-2GN 1 kom i

DP-2HPR 1 kom.

Brands:

Commax audio set DR-2L i DP-2HPR

6,760.00

Audio set: pozivni tablo za jedan stan ili lokal (unutrašnja montaža) koji omogućava pozivanje i obostranu audio komunikaciju sa slušalicom. Instalacija je 1+n, a otvaranje vrata (i dodatnih vrata, svetla i sl.) se izvodi dvožičnom instalacijom do prekidača slušalice. U set ulaze:
DR-2L 1 kom i

DP-2HPR 1 kom.

Brands:

Commax audio set DR-2L i DP-LA01S i DP-LA01M

9,800.00

Audio set za unutrašnju montažu: pozivni tablo za jedan stan/kuću koji omogućava pozivanje i obostranu audio komunikaciju sa slušalicama. Instalacija je 1+n, a otvaranje vrata se izvodi sa bilo koje od dve slušalice. Slušalice se vezuju u interkom vezu i mogu pozivati jedna drugu. U set ulaze:
DR-2L 1 kom,

DP-LA01S 1 kom i

DP-LA01M 1 kom.

Brands:

Commax CDV-70UM sa memorijom/podrška za 2 alarmna senzora

57,300.00

Monitor: Unikatan 7″ FINE VIEW handsfree monitor na koji je moguće priključiti dva pozivna tabloa, dva alarmna senzora i dve eksterne kamere koje mogu funkcionisati u režimu PiP (slika u slici). Snimanje na micro SDHC karicu do 16GB. Monitor: u boji 7″ (17,8 cm) sa visokom FINE VIEW rezolucijom i LED osvetljenjem ekskluzivni dizajn sa prednjim panelom od temperovanog stakla koje se lako održava.

  • Dimenzije: 276 × 185 × 33 mm 
  • Montaža: Nazidna
  • Povezivanje: 4 žice
  • Napajanje: 230 V AC (uz mogućnost zamene napajanja na 17 – 30 V AC / DC)
Brands:
Commax DR-2GN i D-DP-LA01S i DP-LA01M

Commax DR-2GN i D-DP-LA01S i DP-LA01M

11,290.00

Antivandal audio set: pozivni tablo za jedan stan/kuću koji omogućava pozivanje i obostranu audio komunikaciju sa slušalicama. Instalacija je 1+n, a otvaranje vrata se izvodi sa bilo koje od dve slušalice. Slušalice se vezuju u interkom vezu i mogu pozivati
jedna drugu. 
U set ulaze:
DR-2GN 1 kom; 
DP-LA01S 1 kom i 
DP-LA01M 1 kom.

Brands:

EURA Audio set ADP‐20A3 GUARDIANO

6,450.00

Audio Interfonski set EURA ADP‐20A3 GUARDIANO, serije „Evra“ sastoji se od grafit‐crne slušalice i spoljne kasetne jedinice (pozivna tabla) malih dimenzija. Pomoću dugmeta na slušalici, korisnik može da izabere jednu od 16 raspoloživih „Chime“ melodija. Napajanje 12 V DC. Povezivanje putem 4 žice, IP44. Aluminijska legura. Namenjen je za montažu na i u zid, dolazi sa zaštitnim krovom.

Brands:

EURA Audio set ADP‐30A3 UNO

9,200.00

Audio Interfonski set EURA ADP‐30A3 ‘UNO’ serije „Evra“ sastoji se od grafit‐crne slušalice i spoljne kasetne jedinice (pozivna tabla) malih dimenzija. Pomoću dugmeta na slušalici, korisnik može da izabere jednu od 16 raspoloživih „Chime“ melodija. Napajanje 12 V DC. Povezivanje putem 4 žice, IP44. Spoljna kasetna jedinica (pozivna tabla) izrađena je od aluminijske legure. Namenjen je za montažu na i u zid, dolazi sa zaštitnim krovom. Mogućnost proširenja sistema sa još jednim interfonskih sistemom ADP‐30A3 ‘UNO’ gde se dobija i „intercom“ funkcija.

Brands:

EURA Audio set ADP‐32A3 DUO

16,205.00

Audio Interfonski set EURA ADP‐32A3 ‘DUO’ serije „Evra“ za dva apartmana sa malom spoljnom pozivnom tablom u sivoj boji.

Interfon za dve porodice ‐ Eura ADP‐32A3 Duo opremljena je dve grafitno‐srebrnim slušalicama, sa spoljnom kasetnom jedinicom (pozivna tabla) malih dimenzija i napajanjem 12 V DC. Za dva apartmana sa funkcijom „intercom‐a“. Pomoću dugmeta na slušalici, korisnik može da izabere jednu od 16 raspoloživih „Chime“ melodija. Povezivanje putem 3 žice, IP44. Spoljna kasetna jedinica (pozivna tabla) opremljena je sa dva tastera sa pozadinskim osvetljenjem. Aluminijumska legura. Namenjen je za montažu na zid, dolazi sa zaštitnim krovom.

Brands: