Interfon je danas postao nezaobilazan sistem komunikacije i služi za detaljnu kontrolu pristupa Vašem domu, stambenoj zgradi ili poslovnom prostoru. Glavne prednosti su da obezbeđuju potpunu kontrolu nad događajima ispred ulaza, sprečavaju neprijatne događaje, vrata su stalno zaključana i na taj način pružaju osećaj sigurnosti i bezbednosti. Pored komunikacije, interfoni imaju opcije za otvaranje električne brave, kao i nadgledanje prostora bez ostvarenog poziva.

Na našoj online prodavnici možete da pronađete savremene i naprednije oblike interfona – VIDEO INTERFONI. Video interfoni imaju atraktivan i moderan dizajn, a koriste se za dvosmernu komunikaciju, otvaranje električne brave i video nadzor ulaznih vrata.

VIDEO INTERFONI imaju 2MP kameru u pozivnom tablou, služe za pozivanje, a novije generacije poivnih jedinica mogu da imaju opcije kao što je RFID čitač kartice ili taga, tastaturu, displej za pregled stanara… Unutrašnju jedinicu čine  monitori osetljivi na dodir sa ekranima od 7 ili 10 inča sa opcijama za live pregled kamere sa pozivnog panela, otključavanje vrata/kapije, komunikacija sa posetiocem pa čak i mogućnost prikaza Hikvision IP kamere na unutrašnjem monitoru. Novi monitori sa ANDROID OS omogućavaju i centralizovano upravljanje svim Hikvision sistemima zaštite na jednom objektu: video interfon, video nadzor, alarmni sistem, kontala pristupa.

Ono što je bitno napomenuti da skoro svi modeli interfona iz naše ponude koriste IP tehnologiju što korisniku dodatno omogućava da sa udaljene lokacije putem Hik-Connect aplikacije na svom telefonu vrši live monitoring kamere sa pozivnog panela, otključava vrata/kapiju, komunicira sa posetiocem.

Od dodatnih karakterstika tu su još i:

  • korišćenje standardnog ethernet mrežnog kabla,
  • podrška za standardni PoE,
  • omogućen prenos podataka i napajanja kroz jedan mrežni kabl,
  • podrška za alarmne senzore,
  • puna integracija sa besplatnim Hikvision IVMS-4200 softverom,
  • remote podešavanje pozivne jedinice i moniora.

Prikaz 1–15 od 51 rezultat