Sistem za kontrolu pristupa omogućava Vama i Vašim zaposlenima da vremenski i prostorno ograničite pristup određenim tzv. “osetljivim” delovima kompanije, a pritom da se evidentira njihova prisutnost i vreme boravka u tim delovima. Sa ovim sistemom povećavate bezbednost unutar kompanije, vršite prevenciju incidenata i dobijate veću kontrolu zaposlenih. Ukoliko Vam nisu potrebni izveštaji o ulascima i izlascima iz objekta, i želite nešto jednostavnije, samostalni čitači kartica su idealno rešenje. Samostalni čitač kartica radi bez pratećeg softvera – standalone, i pravi su izbor za zgrade i stambene objekte gde nije potrebna evidencija ulaska/izlaska. Čitači za identifikaciju uglavnom koriste RFID kartice i ID tagove, a mogu da budu i sa tastaturom koja služi kao dodatna mera sigurnosti ili jednostavno kao alternativa ukoliko dođe do gubitka kartice ili taga.

Kod nas možete da pronađete razne čitače za identifikaciju putem RFID kartice, taga, sa tastaturom, sa tastaturom koja koristi “touch sense” tehnologiju ili biometrijske čitače koji rade na otisak prsta – ROGER, CDVI, PARADOX i SECUKEY.

Takođe, na ProVision-u možete da kupite i elektromagnetne brave svih tipova za poslovne i stambene objekte, kao i RFID kartice i ID tagove.

Prikazivanje 1–16 od 40 rezultata

Beskontaktni čitač PRT82MF-B/W

13,660.00дин.

Beskontaktni čitač sa „touch sense“ šifratorom za unutrašnju montažu, MIFARE 13,56 MHz.Crne/Bele boje, ISO/IEC 14443A/MIFARE kartice, domet očitavanja do 7m, touch sense tastatura sa 12 tastera, RACS Clock&Data i Wiegand 26..66bit izlaz, 3 LED indikatora

Brands:

Beskontaktni čitač PRT84MF-B/W

13,660.00дин.

Beskontaktni čitač sa „touch sense“ tastaturom za unutrašnju montažu, MIFARE 13,56 MHz. Crne/Bele boje, ISO/IEC 14443A/MIFARE kartice, domet očitavanja do 7m, touch sense tastatura sa 12 tastera, RACS Clock&Data i Wiegand 26..66bit izlaz, 3 LED indikatora

Brands:

Biometrijski čitač RFT1000

69,330.00дин.

Roger Biometrijski čitač – ugrađen ISO/IEC 14443A Mifare proximity čitač kartica. Optički senzor otiska prsta, 1:1 mod – skenirani otisak prsta se poredi sa uzorkom koji se čuva na kartici, 1:N mod- skenirani otisak prsta se poredi sa uzorkom koji se čuva u bazi podataka (1900 otisaka), Integracija sa PR Master programom.

Brands: