Sistem za kontrolu pristupa omogućava Vama i Vašim zaposlenima da vremenski i prostorno ograničite pristup određenim tzv. “osetljivim” delovima kompanije, a pritom da se evidentira njihova prisutnost i vreme boravka u tim delovima. Sa ovim sistemom povećavate bezbednost unutar kompanije, vršite prevenciju incidenata i dobijate veću kontrolu zaposlenih. Ukoliko Vam nisu potrebni izveštaji o ulascima i izlascima iz objekta, i želite nešto jednostavnije, samostalni čitači kartica su idealno rešenje. Samostalni čitač kartica radi bez pratećeg softvera – standalone, i pravi su izbor za zgrade i stambene objekte gde nije potrebna evidencija ulaska/izlaska. Čitači za identifikaciju uglavnom koriste RFID kartice i ID tagove, a mogu da budu i sa tastaturom koja služi kao dodatna mera sigurnosti ili jednostavno kao alternativa ukoliko dođe do gubitka kartice ili taga.

Kod nas možete da pronađete HIKVISION čitače za identifikaciju putem RFID kartice, taga, sa tastaturom, sa tastaturom koja koristi “touch sense” tehnologiju ili biometrijske čitače koji rade na otisak prsta.

Takođe, na ProVision-u možete da kupite i elektromagnetne brave svih tipova za poslovne i stambene objekte, kao i EXIT tastere, RFID kartice i ID tagove.

Prikaz 1–15 od 33 rezultata

Ezviz L2S pametna brava

Original price was: 47,376.00rsd.Current price is: 45,000.00rsd.
Brands:

Hikvision DS-K1T502DBWX-C terminal za kontrolu pristupa

Original price was: 34,272.00rsd.Current price is: 30,840.00rsd.
Brands:

Hikvision DS-K1T105AM

Original price was: 19,640.00rsd.Current price is: 18,150.00rsd.
Brands: