Hard diskovi za video nadzor NISU isti kao HDD koji se nalaze u računarima.

Hard diskovi koji se instaliraju u DVR ili NVR uređaje, video servere ili VMS sisteme i imaju radno vreme od 24h na dan to 7 dana u nedelji! Ovi hard diskovi moraju uvek da budu aktivni da bi uhvatili svaki sekund i napravili prave i kvalitetne sigurnosne snimke. WD Purple hard diskovi, koje preporučuje i sama Hikvision kompanija, u kombinaciji sa sigurnosnim sistemom zaista podižu sigurnost na viši nivo. Obezbeđuju visoku pouzdanost  i izvanredne performanse jer su pre svega napravljeni za video nadzor sisteme koji koriste i do 8 hard diskova, do 32 kamere i rade 24/7.

Zahvaljujući AllFrame tehnologiji koja radi sa ATA strimovanjem, izbegava se loša pikselizacija i prekidi snimanja što je karakteristično za desktop hard diskove koji se greškom koriste za sladištenje podataka u sistemima video nadzora. WD diskovi “PURPLE” serije su namenjeni specijalno za korišćenje u sistemima video nadzora, za audio i video snimanje i podržavaju jako brz upis i iščitavanje velike količine podataka. Čak i sama Hikvision kompanija preporučuje korišćenje WD Puprle serije u svojim NVR/DVR/mDVR uređajima.

Prilikom odabira HDD za upotrebu u sistemu video nadzora, uvek proverite da li na njemu i stoji oznaka da je namenjen za tu upotrebu!

Приказани сви од укупно 7 резултата