Western Digital Purple SC QD101 microSD kartica 256GB

10,220.00rsd

WD PURPLE SC QD101 Ultra Endurance microSDXC memorijska kartica za video nadzor, optimizovana za rad 24/7.

 • Kapacitet 256GB
 • Klasa 10
 • Brzina – UHS Speed Class 1 (U1)
 • Interfejs: SDA 6.0
 • Radna temperatura -25 C° to 85C°
 • Otporna na vlagu
 • Podržava health monitor funkciju ( radi samo sa kompatibilnim kamerama )
 • Isporuka proizvoda

Isporuka se vrši kurirskom službom BEX

 • Rok isporuke

Očekivani rok isporuke od 2 do 5 radnih dana

 • Troškovi isporuke

Snosi ih kupac, naplaćuju se po cenovniku kurirske službe

 • Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše porudžbine pročitate informacije na stranici Isporuka i plaćanje.
4 People watching this product now!
Šifra proizvoda: WDD256G1P0C Kategorija:
Proizvođač

Western Digital WD Purple SC QD101 microSD kartica za video nadzor je dizajnirana posebno i specijalno za tržište mejnstrim sigurnosnih kamera. Koristeći naprednu 96-slojnu 3D NAND tehnologiju, kartica isporučuje ekonomičnu kombinaciju ultra izdržljivosti, visokih performansi i širokog opsega kapaciteta do 1TB, a njena podrška za funkcionalnost monitora zdravlja kartice omogućava upravljanje skladištenjem unapred. Sa brzorastućim tržištem sigurnosnih kamera i sve većim usvajanjem 4K video zapisa, ova kartica nudi pravu kombinaciju dugovečnosti i kapaciteta za obavljanje neprekidnog snimanja 24/7. 

Ova microSD kartica za video nadzor je dizajnirana sa odgovarajućom robusnošću, performansama i karakteristikama za uvek uključene sigurnosne video kamere. Podržava temperaturni opseg od -25°C do 85°C; otporan na vlagu. Imajte na umu da je ova kartica dizajnirana za kontinuirani rad u ekstremnim vremenskim uslovima i u različitim klimatskim uslovima.

Kod nas na sajtu dostupna u kapacitetima  od 128GB i 256GB.

Više detalja o ovoj memorijskoj kartici za kamere možete da pogledate na sajtu proizvođača. 

To je WD Purple
Dizajniran za nadzor. To što ste član vodećeg brenda na tržištu daje Vam sigurnost da je ova kartica dizajnirana sa odgovarajućom robusnošću, performansama i karakteristikama za uvek uključene sigurnosne video kamere i edge uređaje

Stavite više poverenja u svoje kamere
Ultra Endurance. WD Purple SC microSD kartice su dizajnirane za neprekidno snimanje 24/7 u slučaju da kamere izgube vezu sa NVR-om, pružajući dodatno poverenje u Vaše bezbednosno video rešenje.

Pametno održavanje skladišta
Monitoring zdravlja kartice. U kompatibilnim kamerama, mogućnost praćenja stanja kartice Vam omogućava da budete obavešteni kada je vreme da servisirate svoju VD Purple microSD karticu, tako da možete da izvršite preventivno upravljanje skladištem.

Robusno skladištenje, u zatvorenom ili na otvorenom
Podržava temperaturni opseg od -25°C do 85°C; otporan na vlagu. Imajte na umu da je ova kartica dizajnirana za kontinuirani rad u ekstremnim vremenskim uslovima iu različitim klimatskim uslovima.

Kontinuirano snimanje, sati ili dani
Kapaciteti do 1TB.WVD Purple microSD kartice su napravljene sa naprednom 96-slojnom 3D NAND tehnologijom, obezbeđujući visoke performanse, pouzdanost i izdržljivost. Western Digital nudi širok spektar kapaciteta za različite kamere, rezolucije i implementacije snimanja; koristiti i za snimanje pokretano i za kontinuirano snimanje.

Idealno za
Idealno za kamere za video nadzor koje podržavaju skladištenje na kameri (microSD slot) za samostalno snimanje ili lokalno skladištenje u slučaju greške u slučaju prekida mreže.

Kapacitet HDD

Proizvođač

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznosa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. Posetite Kalkulator cene troškova isporuke BeX kurirskom službom

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Poštovani kupci

Molimo Vas da pročitate sledeće informacije pre Vaše porudžbine

Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše  porudžbine pročitate dole navedene informacije:

DOSTUPNOST PROIZVODA

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i NE PODRAZUMEVA da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja  062 300 840 ili slanjem upita na office@provision.rs.

OPISI PROIZVODA

ProVision nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe ProVision ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac. MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. 

DA LI JE TO PROIZVOD KOJI JE VAMA POTREBAN?

Molimo Vas da pre poručivanja PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. Pre poručivanja, kupovine, plaćanja...dobro pročitajte opise i specifikacije proizvoda i dobro razmislite da li je to proizvod koji je Vama potreban. Ako niste sigurni, pošaljite nam poruku putem kontakt forme na KONTAKT stranici ili email na office@provision.rs kako bismo Vam što detaljnije odgovorili na sve nedoumice koje imate u vezi proizvoda. 

CENE PROIZVODA

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. ProVision se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. ProVision ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl. Ovo se odnosi na redovne cene i specijalne cene.

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznOsa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. 

NAČINI PLAĆANJA

Porudžbine ostvarene preko web stranice www.provision.rs se mogu platiti na 2 načina: plaćanje pouzećem kuriru ili uplatom preko računa. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. ProVision se trudi sa svim svojim resursima, da cene artikala i usluga prikazane na ovom sajtu budu maksimalno ažurne.

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Cene SVIH proizvoda na sajtu

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. 

Cene za HIKVISION proizvode

Hikvision proizvodi

Od 1. Decembra 2023. godine sve cene Hikvision i proizvoda na sajtu NEĆE BITI PRIKAZANE JAVNO! Ovo nije odluka ProVision sajta, nego je ovo odluka koja dolazi od same Hikvision kompanije i generalnih distributera u Srbiji.

Cene Hikvision proizvoda će biti vidljive isključivo nakon prijave. Ukoliko ste imali već napravljen nalog na našem sajtu, možete ga koristiti i dalje i videti cene kao i do sad. U slučaju da nemate nalog, potrebno je da se registrujete na sajtu.

Želite da vidite cene neke od dole navedene opreme? Morate da se prijavite!

HIKVISION

Video nadzor

Hikvision

Led paneli i monitor

Hikvision

Aktivna mrežna oprema

HIKVISION

Alarmni sistemi

Hikvision

Interfonski sistemi

Hikvision

Kontrola pristupa