NVR uređaji (Network Video Recorder) predstavljaju vrstu snimača koji se koriste kod IP sistema video nadzora. Bitna karakteristika NVR-a je što ima mogućnost da se poveže na Internet i na taj način omogući pristup drugim uređajima preko Interneta i pristup skladištenom video materijalu na samom snimaču. Bitna razlika u odnosu na DVR je što se video na DVR-u kodira i obrađuje na DVR-u, dok se video na NVR-u kodira i obrađuje u kameri, zatim se strimuje u NVR za skladištenje ili daljinsko gledanje. Dodatna obrada se može obaviti i na NVR-u, kao što je dodatno kompresovanje ili tagovanje meta podacima.

NVR uređaji za mrežne kamere, mogu da snimaju u rezolucijama većim od Full HD, uključujući i 4K Ultra HD rezoluciju. Na našoj prodavnici možete da izaberete 5MP, 8MP, 12MP ili 4K NVR. Pored rezolucije snimanja i broja podržanih kamera, prilikom odabira NVR uređaja treba obratiti pažnju i na broj podržanih hard diskova jer od toga zavisi koliko video materijala može biti skladišteno. Za razliku od DVR-a, NVR je najčešće opremljen hard diskom velikog kapaciteta.

Uz ugrađenu analitiku, Hikvision mrežni video rekorderi (NVR) pružaju napredne mogućnosti veštačke inteligencije za bilo koji povezani tok podataka, čak i one sa konvencionalnih sigurnosnih kamera. Omogućeni AI čipovima i algoritmima visoke preciznosti, Hikvision NVR-ovi kombinuju visoko efikasno video snimanje sa obiljem opcija za analizu podataka. Ovi napredni NVR donose moćne aplikacije različitim korisnicima sa različitim zahtevima.

Prikaz 1–15 od 21 rezultat