NVR uređaji (Network Video Recorder) predstavljaju vrstu snimača koji se koriste kod IP sistema video nadzora. Bitna karakteristika NVR-a je što ima mogućnost da se poveže na Internet i na taj način omogući pristup drugim uređajima preko Interneta i pristup skladištenom video materijalu na samom snimaču. Bitna razlika u odnosu na DVR je što video na DVR-u kodira i obrađuje na DVR-u, dok se video na NVR-u kodira i obrađuje u kameri, zatim se strimuje u NVR za skladištenje ili daljinsko gledanje. Dodatna obrada se može obaviti i na NVR-u, kao što je dodatno kompresovanje ili tagovanje meta podacima.

NVR uređaji za mrežne kamere, mogu da snimaju u rezolucijama većim od Full HD, uključujući i 4K Ultra HD rezoluciju. Na našoj prodavnici možete da izaberete 5MP, 8MP, 12MP ili 4K NVR. 

Pored rezolucije snimanja i borja podržanih kamera, prilikom odabira NVR uređaja treba obratiti pažnju i na broj podržanih hard diskova jer od toga zavisi koliko video materijala može biti skladišteno. Za razliku od DVR-a, NVR je najčešće opremljen hard diskom velikog kapaciteta.

Приказ 1–15 од 18 резултата