Zašto se odlučiti za električnu flotu za svoje poslovanje?

Vozni park je od suštinskog značaja za mnoge kompanije u različitim oblastima, kao što su kurirske službe, tehnička pomoć, taxi vozila i isporuka robe. Mora da bude efikasno i jednostavno punjenje ovih električnih vozila kako bi različiti transporti mogli da završe svoje rute glatko i uz minimalne troškove.

Ako Vaša kompanija ima vozni park, elektrifikacija je neophodan korak da se prilagodite novoj mobilnosti, koja je sve više fokusirana na manji uticaj na klimu i zdravlje ljudi. Circontrol punjači Vam mogu pomoći da napravite ovaj korak sa potpunim mirom, minimizirajući troškove instalacije i održavanja, istovremeno olakšavajući upravljanje i praćenje svih punjača.

ProVision ima sve spremno da elektrifikuje Vaš vozni park na način koji je prilagođen i specifičan za Vaše potrebe. Naša infrastruktura za punjenje je skalabilna, omogućavajući Vam da se prilagodite kako Vaše poslovanje raste i da uštedite na instalaciji, energiji i operativnim troškovima. Pored punjača, nudimo i razna rešenja za praćenje i upravljanje punjenjem, koja Vam omogućavaju ne samo da se prilagodite raspoloživoj snazi i okolnostima, već i da dobijete detaljne informacije o svakoj utičnici i vozilu u realnom vremenu. Ovo Vam pomaže da brže rešite sve incidente, kao i da donesete informisane odluke.

U nastavku pogledajte punjače koji su adekvatni za montažu na ovakvim lokacijama. 

Приказани сви од укупно 12 резултата