Ajax pametni prekidači LightSwitch imaju veliki panel osetljiv na dodir koji reaguje na dodir ili beskontaktnu aktivaciju — dovoljno je staviti ruku najmanje 15 mm blizu uređaja i svetlo se pali. Zahvaljujući mekom LED pozadinskom osvetljenju, to je lako raditi čak i u mraku. Zvuk i vibracija LightSwitch-a izazivaju pozitivne emocije, donoseći tako poznat osećaj mehaničkog prekidača.

Sa LightSwitch-om, korisnici sistema mogu da kontrolišu širok spektar uređaja za osvetljenje, kako na licu mesta, tako i sa daljine, preko Ajax aplikacija. Scenariji automatizacije omogućavaju uključivanje svetla po rasporedu, pri aktiviranju noćnog režima, pri deaktiviranju bezbednosnog sistema ili alarmom kako bi se uljezi bolje videli i odvratili. Takođe, možete da konfigurišete sistem tako da aktivacija jednog prekidača pokreće sve prekidače na licu mesta. Tako se jednim potezom gase svetla u celom objektu.

Iz perspektive instalacije, LightSwitch je uređaj se u potpunosti montira bez problema.. Ima standardne dimenzije evropskih prekidača, ne zahteva neutralnu žicu i ima zamenljive prednje ploče, dostupne u osam boja.

Linija proizvoda Ajax pametnih prekidača uključuje:

  • jednostruke prekidače,
  • dvostruke prekidače,
  • dvosmerne prekidač,
  • poklopac prekidača u 8 razlčitih boja
  • i ramove različitih veličina ( 2, 3 i 4 prekidača ) kako biste mogli sami da pravite svoje kombinacije prekidača.

Svi Ajax pametni prekidači su kompatibilni i za daljinsko upravljanje zahtevaju da budu povezani sa Ajax centralnim uređajima: Hub Plus, Hub 2 (2G i 4G), Hub 2 Plus, Hub Hybrid (2G i 4G).

2013. godine, Hikvision je kreirao podbrend EZVIZ da bi u svaki dom postavio easy vision – odnosno kreirali su pametne kućne uređaje lake za upotrebu koji pružaju vizuelnu zaštitu, koji  su promišljeno dizajnirani u potrazi za vrhunskim kvalitetom, vizuelnim užitkom i besprekornom upotrebom.

Za razliku od svog matičnog brenda, koji svoju punu pažnju usmerava na veliki industrijski razvoj, EZVIZ je fokusiran na kreiranje i implementaciju rešenja za pametne kuće u život malih potrošača. Pod-brend ove poznate korporacije i  njene proizvode i odlikuje jednostavnost, kompaktnost i maksimalna i korisna funkcionalnost za kućnu upotrebu.

EZVIZ je ponosni lider u pametnoj bezbednosnoj tehnologiji i stalno inovira kako bi napravio širi spektar povezanih uređaja. Napredna veštačka inteligencija, cloud computing, deep learning daje im snagu da budu savršeni u onome što rade.

Prednosti EZVIZ by Hikvision kamera:

  • Kompaktne veličine omogućavaju nenametljivu instalaciju;
  • Većina modela je stand-allone, to znači da Vam ne treba kupovina dodatne opreme kako bi podesili sistem video nadzora;
  • Jednostavna upotreba putem telefona ili tableta;
  • Prilikom izrade se koriste kvalitetni materijali i tehnologije koji pružaju dug životni vek proizvoda.

Proširite sigurnost i udobnost u celom svom domu uz EZVIZ Smart Home Appliance.

Prikaz 1–15 od 33 rezultata

Ezviz H3c 2K⁺ WiFi kamera COLOR

Original price was: 8,400.00rsd.Current price is: 7,630.00rsd.
Brands:

Ezviz TY1 Pan & Tilt WiFi kamera

Original price was: 5,990.00rsd.Current price is: 5,500.00rsd.
Brands:

Ezviz H3c WiFi kamera B/W

Original price was: 7,920.00rsd.Current price is: 4,800.00rsd.
Brands:

Ezviz L2S pametna brava

Original price was: 47,376.00rsd.Current price is: 45,000.00rsd.
Brands:

Ezviz H8c WiFi kamera

Original price was: 13,680.00rsd.Current price is: 12,000.00rsd.
Brands:

Ezviz DP2 WiFi video interfon

Original price was: 21,310.00rsd.Current price is: 19,800.00rsd.
Brands:

Ezviz DL01S/DL01CP/A3 pametna brava

Original price was: 31,080.00rsd.Current price is: 29,520.00rsd.
Brands: