Kupac ima pravo reklamacije u sledećim slučajevima:

  • odstupanja od naručenog proizvoda,
  • nestanka proizvoda,
  • oštećenog proizvoda.

Zbog odstupanja naručenih proizvoda od primljenih proizvoda ili identifikacije nestalih proizvoda, reklamacije će se podnositi na dan prijema naručenog popunjavajući obrazac kurirske službe. U protivnom proizvodi će se smatrati prihvaćenim od strane kupca.

U slučaju pravovremene i odgovarajuće reklamacije, ProVision će zameniti proizvode bez dodatne naplate kupcu. Troškovi dostave radi povraćaja proizvoda su pokriveni od strane ProVision-a.

U slučaju nestanka proizvoda, ProVision je u mogućnosti ponuditi zamenski proizvod iste vrednosti ili iste namene. ProVision će refundirati određeni iznos u slučaju da kupac odbije zamenu nestalog proizvoda. Troškovi dostave su pokriveni od strane ProVision.

Reklamacije nepoznatih nedostataka proizvoda će se odobravati nakon nalaženja istih, ali najkasnije do isteka garancije. U tom slučaju kupac bi nam trebao dostaviti e-mail sa kopijom potvrde ili računa, brojem narudžbine i slikama proizvoda. Nakon potvrde reklamacije od strane ProVision-a, kupac može tražiti povraćaj novca, popust ili zamenu proizvoda zamenskim proizvodom. Troškovi dostave su pokriveni od strane ProVision-a.

Ukoliko u roku od 30 dana od potvrde reklamacije, kupac ne odabere nijednu od tri ponuđene opcije, ProVision ima pravo da ne izvrši povraćaj bilo kog iznosa.

Ako je reklamacija odbijena, ProVision će poslati e-mail kupcu.

Kontaktirajte nas: office@smit.rs ili na brojeve telefona: 021 735 907 i 062 300 844.