WiFi kamere za mesta gde je postreban Uradi Sam video nadzor, Plug and Play video nadzor ili jednostavno ne postoje uslovi za WiFi ili napajanje pa su najebolja rešenja kamere na baterije i solarno napajanje. Hikvision nudi WiFi kamere koje mogu da se povežu na lokalnu mrežu, i nakon podešavanja parametara kroz aplikaciju na telefonu kamere su spremne za rad.  2 ili 4 megapixela, domet do 10 metara, dvosmerna komuniakcija, cube kućište…ovo su sve karakteristike Hikvision kamera koje mogu da se povežu na bilo koji Hikvision NVR jer su kompatibilne sa svim modelima, ali mogu i da se koriste samostalno i da se njihovo snimanje prati uživo putem Hik-Connect aplikacije na telefonu/tabletu, a postoji mogućnost čuvanja video zapisa na lokalnoj microSD kartici koja se kupuje posebno.

Ezviz ( pod-brend Hikvision-a) takođe nudi nekoliko različitih modela, u različitim kućištima ( bullet i pan-tilt ), rezolucije 2 ili 4 megapiksela. Cenovno je povoljniji od Hik kamera i mogu da se prate putem  Ezviz ili Hik-Connect aplikcije ( ova opcija je zgodna ukoliko već imate Hikvision video nadzor ). Najnovija kamera EZVIZ EB8 ide korak dalje i spremna je i za uslove kada WiFi nije dostupan te nudi komunikaciju putem 4G mreže i napajanje putem sopstvene baterije kapaciteta  10400mAh koja može da se napaja putem adeptera ili Ezviz solarnog panela.

Dok su profesionalni sistemi i instalacija kamera najbolji izbor, mnogi ljudi preferiraju Uradi Sam kamere. Ovakve kamere su dizajnirane da se lako instaliraju tzv. „Plug and Play“ rešenja, da ih lako podestite i kontrolišete putem aplikacije na telefonu. Ovo Vam može uštedeti novac jer nisu potrebni profesionalni i licencirani montažeri. Ako razmišljate o instaliranju kućnog sigurnosnog sistema „uradi sam“, onda su Ezviz i Reolink kamere odličan izbor. Reolink je jedan od najpopularnijih Do It Yourself brendova kada su kućne kamere u pitanju: WiFi, 3G/4G, napajaju se putem baterije ( uglavnom velikog kapaciteta što garantuje dg vek rada  između dva punjenja), solarnog panela ili adaptera; bullet ili pan-tilt kućišta kamere, rezolucije 2, 3, 4 ili 5MP.

Reolink, kao i Ezviz i Hikvision, ima svoju besplatnu aplikaciju za Android i iOS uređaje: uživo pregledi sa svih kamera pregled video zapisa (ukoliko postoji microSD kartica), instant obaveštenja, upravljanje i podešavanje uređaja.

Приказ 1–15 од 24 резултата