Hikvision ANPR sistem je veoma pouzdan i precizan sistem za čitanje registarskih tablica i besprekornu kontrolu pristupa.

Hikvision kamera sa automatskim prepoznavanjem registarskih tablica (ANPR – Automatic Number Plate Recognition ) snima slike vozila i prepoznaje brojeve registarskih tablica na vozilima u pokretu, omogućavajući tako automatski ulazak ili izlazak na bilo koji proizvod za fizičku zaštitu pri parkiranju, bilo da je u pitanju parking barijera ili kapija. ANPR sistem se uglavnom koristi sa automatskom barijerom za kapije i omogućava pametno otkrivanje dozvola vozila i obezbeđuje automatski pristup ovlašćenim korisnicima. To je veoma pouzdan i precizan sistem koji je sposoban da čita registarske tablice vozila bez ljudskog kontakta ili intervencije. 

Pored otkrivanja registarskih tablica, Hikvision ANPR kamere za parkiranje automobila mogu da pruže i druge relevantne informacije  tip automobila, boja automobila i slične informacije koje su izuzetno korisne za detaljno upravljanje voznim parkom pri ulasku na parking. Na ovaj način ANPR može da se koristi kao sredstvo za sprovođenje zakona za parkiranje, kontrolu parkiranja, borbu protiv kriminala i pomoć u otkrivanju prekršaja.

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata