Alarmni sistemi ili poznati i kao protiv-provalni sistemi su dizajnirani za otkrivanje neovlašćenog ulaza/upada u stambeni/poslovni objekat ili neku drugu oblast.

Ova vrsta sigurnosnih sistema se koristi u stambenim, komercijalnim, industrijskim i vojnim objektima za zaštitu od provale (krađe) ili imovinske štete, kao i lične zaštite protiv uljeza. Određeni tipovi alarmnih sistema imaju samo jednu svrhu kao što je zaštita od provale, dok postoje i kombinovani sistemi koji pružaju pružaju zaštitu od požara i upada. Postoje mali jednostavni alarmi čiji cilj je samo da naprave glasnu i neprijatnu buku koja će oterati provalnika, dok postoje i komplikovani višenamenski alarmni sistemi kompjuterskim nadzorom i kontrolom.

Paradox je standard kada su alarmni sistemi u pitanju. Ako uđete u neku zgradu, poslovni prostor ili kuću i vidite alarm, velika je šansa da se radi o Paradoxu. PARADOX je Kanadska firma koja se od 1989 bavi proizvodnjom impresivnih protiv provalnih uređaja i prateće opreme i njihovi proizvodi se distribuiraju u preko 100 zemalja i kompanija je jedna od deset najboljih proizvođača bezbednosnih sistema u svetu.

Ukoliko pak želite nešto modernije i alarm koji možete da pratite i putem besplatne aplikacije, tu je fenomenalni AJAX BEŽIČNI sistem koji možete da instalirate i jer je pravi „uradi sam“ sistem koji se podešava, programira i upravlja pomoću apliakcije na telefonu, tabletu ili računaru. Veliki domet senzora, dug vek trajanja baterije, dostupan u crnoj ili beloj boji, brz i pouzdan!

A ako ste ipak veliki ljubitelj Hikvision proizvoda, u ponudi imamo i njihov novi bežični alarmni sistem HIKVISION AX PRO koji možete da pratite putem Hik-Connect aplikacije, isto kao i video nadzor i IP interfon. Više o ovom alarmnom sistemu možete da pročitate OVDE. 

Da biste videli sve cene PARADOX proizvoda, potrebno je da se registrujete na našem sajtu!

Приказ 1–15 од 227 резултата

Nosač za el. bravu DS-K4H450-LZ

Registruj se da vidiš cenu!
Brands:

Elektromagnetna brava DS-K4H450D 500kg

Registruj se da vidiš cenu!
Brands: