Alarmni sistemi ili poznati i kao protiv-provalni sistemi su dizajnirani za otkrivanje neovlašćenog ulaza/upada u stambeni/poslovni objekat ili neku drugu oblast.

Ova vrsta sigurnosnih sistema se koristi u stambenim, komercijalnim, industrijskim i vojnim objektima za zaštitu od provale (krađe) ili imovinske štete, kao i lične zaštite protiv uljeza. Određeni tipovi alarmnih sistema imaju samo jednu svrhu kao što je zaštita od provale, dok postoje i kombinovani sistemi koji pružaju pružaju zaštitu od požara i upada. Postoje mali jednostavni alarmi čiji cilj je samo da naprave glasnu i neprijatnu buku koja će oterati provalnika, dok postoje i komplikovani višenamenski alarmni sistemi kompjuterskim nadzorom i kontrolom.

Paradox je standard kada su alarmni sistemi u pitanju. Ako uđete u neku zgradu, poslovni prostor ili kuću i vidite alarm, velika je šansa da se radi o Paradoxu. PARADOX je Kanadska firma koja se od 1989 bavi proizvodnjom impresivnih protiv provalnih uređaja i prateće opreme i njihovi proizvodi se distribuiraju u preko 100 zemalja i kompanija je jedna od deset najboljih proizvođača bezbednosnih sistema u svetu.

Ukoliko pak želite nešto modernije i alarm koji možete da pratite i putem besplatne aplikacije, tu je fenomenalni AJAX BEŽIČNI sistem koji možete da instalirate i jer je pravi „uradi sam“ sistem koji se podešava, programira i upravlja pomoću apliakcije na telefonu, tabletu ili računaru. Veliki domet senzora, dug vek trajanja baterije, dostupan u crnoj ili beloj boji, brz i pouzdan!

A ako ste ipak veliki ljubitelj Hikvision proizvoda, u ponudi imamo i njihov novi bežični alarmni sistem HIKVISION AX PRO koji možete da pratite putem Hik-Connect aplikacije, isto kao i video nadzor i IP interfon. Više o ovom alarmnom sistemu možete da pročitate OVDE. 

Da biste videli sve cene PARADOX proizvoda, potrebno je da se registrujete na našem sajtu!

Prikaz 1–15 od 193 rezultata