Mrežna oprema ili mrežni hardver je skup fizičkih ili mrežnih uređaja koji su neophodni za interakciju i komunikaciju između hardverskih jedinica koje rade na računarskoj mreži. Kod nas u ponudi možete pronaći pasivnu mrežnu opremu koja predstavlja one delove računarske mreže koji su uključeni u prenos podataka u mreži, ali ne menjaju, niti bilo kako utiču na podatke (rek ormani i sva prateća oprema, mrežni kablovi), kao i aktivnu mrežnu opremu (PoE switcheve, wireless antene, wireless access point). Ovo su sve namenske hardverske komponente koje se međusobno povezuju i omogućavaju da mreža funkcioniše pouzdano i efikasno i da se prenos podataka odvija bez ometanja. Brendovi koje nudimo kada je u pitanju mrežna oprema:

  • Rack ormani služe za ugradnju mrežne opreme. Rack ormani koji se montiraju na zid i ormani koji stoje na zemlji su dva uobičajena tipa mrežnih ormara koji obezbeđuju čvrste platforme za smeštaj opreme kao što su switch-evi ili patch paneli, ruteri, snimači za video nadzor, držeći ih na organizovan i bezbedan način. U ponudi se nalaze Ansec i Intellinet Network Solutions rack ormani i prateća oprema.
  • PoE switchevi su svoju primenu našli u mrežnom okruženju gde služe za prenos podataka sa jednog uređaja na drugi, kao i za napajanje uređaja kao što su npr. IP kamere ili IP interfoni, i sve to rade preko Ethernet kabela. U ponudi se nalaze Hikvision i Utepo PoE switch uređaji.
  • Wireless antene i acces point za bežično umrežavanje. U ponudi se nalazi Ubiquiti wireless oprema.

Prikaz 1–15 od 47 rezultata