AJAX

AJAX alarm je rešenje koje stiže iz Ajax Systems (internacionalna firma s istraživanjem, razvojem i proizvodnjom u Ukrajini) koja kreira profesionalne sigurnosne sisteme od 2011., kombinujući strastveni i inovativni inženjerski pristup s iskustvom, znanjem i tehnološkim dizajnom. Više od 40 inženjera, računarskih stručnjaka i specijalista raznih delatnosti učestvuje u razvoju novih proizvoda i rešenja od kojih je 5 patentirano u SAD-u. Zahvaljujući tome, Ajax se transformisao od obećavajuće start-up kompanije u internacionalnu komaniju koja distribuira sigurnosne sistema u 70 zemalja širom sveta. 

Kao rezultat imamo bežične alarmne sisteme koji imaju Grade 2 stepen zaštite, atraktivnog su izgleda, user-friendly za korisnike, rade pod velikim opterećenjima (frekvencija 868MHz, dvosmerna komunikacija, radni raspon do 2.000 metara udaljenosti na otvorenom prostoru), a sve to uz istovremenu štedljivost (trajanje baterije detektora je do 7 godina) i veličinu (može biti preko 100 spojenih uređaja na jednom “hub” uređaju).

U svom asortimanu se pored centralnog Hub-a nalaze i senzori, detektori, tastature, daljinski upravljači i još mnogo toga. Naravno sve je BEŽIČNO i sa alarmom se veoma lako upravlja putem lepo dizajnirane i praktične aplikacije na telefonu (Android i iOS) 

Приказ 1–16 од 31 резултат