Western Digital Purple HDD WD42PURZ 4TB

16,000.00rsd

Western Digital SATA 4TB Purple WD40PURZ. Hard disk specijalno razvijen za potrebe video nadzora.

Obezbeđuju visoku pouzdanost  i izvanredne performanse jer su pre svega napravljeni za video nadzor sisteme koji koriste i do 8 hard diskova, do 32 kamere i rade 24/7.

Zahvaljujući AllFrame tehnologiji koja radi sa ATA strimovanjem, izbegava se loša pikselizacija i prekidi snimanja što je karakteristično za desktop hard diskove koji se greškom koriste za sladištenje podataka u sistemima video nadzora.

4TB, SATA3, 64 MB, 5400 RPM, 3,5″, Intellipower rpm

  • Isporuka proizvoda

Isporuka se vrši kurirskom službom BEX

  • Rok isporuke

Očekivani rok isporuke od 2 do 5 radnih dana

  • Troškovi isporuke

Snosi ih kupac, naplaćuju se po cenovniku kurirske službe

  • Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše porudžbine pročitate informacije na stranici Isporuka i plaćanje.
19 People watching this product now!

Beskompromisno skladište za video nadzor

WD Purple hard diskovi su dizajnirani da odgovore na izazove 24/7 snimanje koje donosi video nadzora. Ovi diskovi su dizajnirani posebno za video nadzor kako bi pomogli da se izdrže povišene toplotne fluktuacije i vibracije opreme u NVR okruženjima. Prosečan desktop disk je napravljen da radi samo u kratkim intervalima, a ne u grubom okruženju koje je uvek uključeno 24/7 u sistemu za video nadzor visoke definicije. Sa WD Purple diskovima dobijate pouzdano skladište  koje je testirano na kompatibilnost u širokom spektru bezbednosnih sistema. Ekskluzivna AllFrame tehnologija pomaže u smanjenju gubitka kadrova i poboljšanju celokupne video reprodukcije.

Western Digital Purple

Vodeći u industriji

WD više od jedne decenije obezbeđuje skladište za video nadzor. WD Purple HDD za nadzor, projektovani za visoke temperature i uvek uključene sistemi za nadzor tako da se možete osloniti na kvalitetan video kada Vam je najpotrebniji. 

Dizajniran za video nadzor

Sa MTBF do 1 milion sati, WD Purple diskovi su projektovani za DVR-ove i NVR-ove koji rade 24/7. Sa otpornim  komponentama i podrškom u sistemima sa prostorom za više od osam HDD, WD Purple pruža pouzdan rad čak i u teškim okruženjima.

Više kamera, više strimova

Moderni snimači sada podržavaju višestruke video strimove po kameri. WD Purple diskovi podržavaju do 64 HD kamera. Sa toliko opcija, imate fleksibilnost da nadogradite ili proširite svoje bezbednosne aplikacije u budućnosti.

Radno opterećenje

WD Purple diskovi imaju ocenu radnog opterećenja do 180TB/godišnje što je do tri puta više od desktop drajvova, a sve da bi odgovorili na jedinstvene zahteve  DVR i NVR uređaja u sistemima za video nadzor.

Često postavljana pitanja

Zašto da koristim baš HDD namenjen za video nadzor?

Pametni video nadzor može imati koristi od hardvera koji je dizajniran i testiran da izdrži teška okruženja i 24/7 operacije dok minimizira gubitak kadrova kako bi pouzdano snimio snimak koji Vam je potreban. Prosečan desktop disk nije dizajniran za ove uslove.

WD Purple i WD Purple Pro čvrsti diskovi nude sledeće prednosti:

  • Dizajniran za 24/7 operacije
  • Otpornost na temperaturu i vlagu
  • Praćenje zdravlja HDD (u kompatibilnim sistemima)

WD Purple microSD kartica nudi sledeće prednosti:

  • Optimizovano za neprekidno snimanje
  • Unutrašnji/spoljni dizajn
  • Nadzor zdravlja kartice (u kompatibilnim kamerama)
Kog kapaciteta mi je potreban HDD?

Potrebna količina memorijskog prostora zavisi od brojnih faktora, uključujući, ali ne ograničavajući se na rezoluciju kamere, kvalitet video strima i dužinu čuvanja video zapisa. Da biste utvrdili svoje potrebe za skladištenjem, pogledajte WD kalkulatore za skladištenje:

Kalkulator kapaciteta microSD kartice za nadzor
Kalkulator kapaciteta hard diska za nadzor

Koliko dugo treba da čuvam snimke?

Dužina vremena koje treba da čuvate bezbednosne video snimke zavisi od Vaših potreba i toga šta snimate. Većina sigurnosnih snimaka se čuva od 30 do 90 dana. Potrebno je da znate da je način i dužina čuvanja regulisana propisima, tačnije Zakonom o privatnom obezbeđenju koji zahteva da pravna lica svoje snimike čuvaju minimum 30 dana, dok fizička lica koja snimaju svoju privatnu imovinu nisu uslovljena dužinom čuvanja snimaka. Međutim, ako fizička lica snimaju javnu površinu (kao što je na primer parking ispred kuće  ili bio koji deo ulice koja se smatra javnom površinom), ona su takođe u obavezi da snimke čuvaju minimu 30 dana. 

Snimke čuvam na cloudu, da li da ih čuvam i lokalno?

WD u ovakvim slučajevima predlaže pravilo  3-2-1: najmanje 3 kopije kritičnih podataka, sačuvane na najmanje 2 različita medijska odredišta, od kojih je najmanje 1 offline odnosno na HDD. 

Kapacitet HDD

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznosa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. Posetite Kalkulator cene troškova isporuke BeX kurirskom službom

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Poštovani kupci

Molimo Vas da pročitate sledeće informacije pre Vaše porudžbine

Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše  porudžbine pročitate dole navedene informacije:

DOSTUPNOST PROIZVODA

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i NE PODRAZUMEVA da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja  062 300 840 ili slanjem upita na office@provision.rs.

OPISI PROIZVODA

ProVision nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe ProVision ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac. MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. 

DA LI JE TO PROIZVOD KOJI JE VAMA POTREBAN?

Molimo Vas da pre poručivanja PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. Pre poručivanja, kupovine, plaćanja...dobro pročitajte opise i specifikacije proizvoda i dobro razmislite da li je to proizvod koji je Vama potreban. Ako niste sigurni, pošaljite nam poruku putem kontakt forme na KONTAKT stranici ili email na office@provision.rs kako bismo Vam što detaljnije odgovorili na sve nedoumice koje imate u vezi proizvoda. 

CENE PROIZVODA

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. ProVision se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. ProVision ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl. Ovo se odnosi na redovne cene i specijalne cene.

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznOsa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. 

NAČINI PLAĆANJA

Porudžbine ostvarene preko web stranice www.provision.rs se mogu platiti na 2 načina: plaćanje pouzećem kuriru ili uplatom preko računa. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. ProVision se trudi sa svim svojim resursima, da cene artikala i usluga prikazane na ovom sajtu budu maksimalno ažurne.

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Cene SVIH proizvoda na sajtu

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. 

Cene za HIKVISION proizvode

Hikvision proizvodi

Od 1. Decembra 2023. godine sve cene Hikvision i proizvoda na sajtu NEĆE BITI PRIKAZANE JAVNO! Ovo nije odluka ProVision sajta, nego je ovo odluka koja dolazi od same Hikvision kompanije i generalnih distributera u Srbiji.

Cene Hikvision proizvoda će biti vidljive isključivo nakon prijave. Ukoliko ste imali već napravljen nalog na našem sajtu, možete ga koristiti i dalje i videti cene kao i do sad. U slučaju da nemate nalog, potrebno je da se registrujete na sajtu.

Želite da vidite cene neke od dole navedene opreme? Morate da se prijavite!

HIKVISION

Video nadzor

Hikvision

Led paneli i monitor

Hikvision

Aktivna mrežna oprema

HIKVISION

Alarmni sistemi

Hikvision

Interfonski sistemi

Hikvision

Kontrola pristupa