Alarmni sistemi

Ajax KeyPad TouchScreen – upravljanje Ajax sistemom na novom nivou

Ajax KeyPad TouchScreen

Ajax Systems je  sa ponosom predstavio proizvod koji neprimetno spaja bezbednost i upravljanje pametnim kućnim uređajima - KeyPad TouchScreen

Ovo rešenje se može pohvaliti intuitivnim interfejsom sličnim onom koji se viđa u  Ajax aplikaciji, velikim IPS ekranom na dodir i vrhunskim bezbednosnim funkcijama, uključujući DESFire® i BLE (Bluetooth Low Energy) tehnologije.

Jedna od glavnih prednosti KeyPad TouchScreen-a je lako upravljanje bezbednosnim grupama. Korisnici mogu da vide i kontrolišu više bezbednosnih grupa samo jednim dodirom, čineći naoružavanje i razoružavanje različitih delova njihove imovine bez napora. Uređaj takođe podržava zvučna obaveštenja za alarme, kašnjenja i otvaranje vrata, pružajući korisnicima trenutna ažuriranja o statusu njihovog sistema.

Ajax KeyPad TouchScreen

Robusne sigurnosne karakteristike uređaja, kao što su prinudni kod, zaštita od nagađanja koda i neovlašćenog pristupa uređaju, alarmi za neovlašteno korišćenje, šifrovanje podataka i zaštita od lažiranja, obezbeđuju da samo ovlašćeni korisnici mogu da pristupe sistemu. Sa mogućnošću korišćenja pametnih telefona, Pass kartica, Tag privezaka i ličnih pristupnih kodova, Ajax KeyPad TouchScreen nudi tri pogodna metoda autentifikacije.

Ključne karakteristike:

  • 5-inčni ekran sa crno-belim temama i automatskim podešavanjem osvetljenosti
  • Senzor blizine za automatsko aktiviranje tastature kada se ruka približi
  • Kontrolni jezičak za uređaje za automatizaciju, sa kapacitetom do 6 tastera
  • Zujalica, primanje obaveštenja o alarmima, otvaranju vrata, kašnjenjima ulaska/izlaska i drugim događajima
  • Podesiva dugmad za paniku za obaveštavanje o alarmu, požaru ili pomoćnom događaju

KeyPad TouchScreen nudi raznovrsne opcije napajanja, omogućavajući mu da radi do 1,5 godine koristeći unapred instalirane baterije ili iz izvora napajanja od 12 V⎓ sa baterijama kao rezervom. Njegove bežične tehnologije, Jeweller i Wings, obezbeđuju pouzdanu i šifrovanu dvosmernu radio komunikaciju sa Ajax centralom ( kompatibilan isključivo sa HUB 2, HUB 2 PLUS i HUB Hybrid ), obezbeđujući domet komunikacije do 1.700 metara. Štaviše, nova tastatura će uvek biti ažurna sa automatskim bežičnim ažuriranjima firmvera.

Ajax KeyPad TouchScreen JOŠ UVEK NIJE DOSTUPAN na teritoriji Srbije. Detaljne specifikacije možete da vidite na sajtu proizvođača.