Alarmni sistemi

AJAX ReX 2 – proširivač dometa radio signala koji podržava foto verifikaciju alarma

AJAX REX 2

AJAX SYSTEMS je predstavio novi ReX 2 uređaj – proširivač dometa radio signala koji podržava foto verifikaciju alarma. 

Proširitelji  dometa proširuju granice zaštićenog područja i daju još veću slobodu za postavljanje uređaja sigurnosnog sistema. Povezivanjem svih ili samo nekih uređaja na ReX 2, osiguraćete sigurnost i automatizaciju poslovnog centra, imanja, kompleksa skladišta ili velikog proizvodnog pogona.

Sada sa sa podrškom za foto verifikaciju, AJAX ReX 2 je kompatibilan u startu sa MotionCam i MotionCam Outdoor. U okviru Ajax sistema može raditi 5 proširivača dometa kako bi se proširila pokrivenost radio mreže do 35 km². Događaji i alarmi se prenose trenutno, a prvi snimak verifikacije fotografija isporučuje se stanici za praćenje i korisnicima za samo 18 sekundi.

ReX 2 nije repetitor. To je inteligentni menadžer radio mreže. Na primer, u slučaju da je Hub “mrtav”, sam ReX će aktivirati sirenu. Takođe, on upravlja svim vremenskim intervalima i frekvencijskim kanalima, tako da uređaji povezani na ReX ne stvaraju smetnje za druge uređaje u sistemu. Dakle, nemate ograničenja u dodavanju uređaja za verifikaciju fotografija.

Rex 2 sa novim Malevich 2.12 podržava ponovni prenos slika putem radio Wings protokola. Ali kasnije kada bude dostupan Malevich 2.13, biće omogućeno ne samo da se Hub poveže puteo radimo komunikacije nego i putem Etherneta – koristeći žicu kao jedini ili kao rezervni komunikacijski kanal. Ovo će otvoriti nove mogućnosti za upotrebu Ajax istem, na primer u podzemnim parking garažama ili metalnim hangarima gde je uvek problem sa signalom.

  • Do 38h rada zahvaljujući ugrađenoj bateriji
  • Zaštita od smetnji i ometanja
  • Otkriva pokušaje demontaže i otvaranja kućišta
  • Otporan na virus
  • Kompatibilan sa HUB 2 i HUB 2 Plus koji imaju instaliran Malevich 2.12 ili noviju verziju sistema

Related Posts

Оставите одговор