Alarmni sistemi

KeyPad Plus: Beskontaktna kontrola sistema bez kompromisa u pouzdanosti

KeyPad Plus

Novi KeyPad Plus donosi brzu i sigurnu beskontaktnu identifikaciju korisnika u Ajax sistemu. Da bi se promenio režim zaštite, korisnik treba samo da na tastaturi prikaže jedan od pristupnih uređaja – Pass RFID karticu ili Tag key fob. Ovi uređaji su zaštićeni od kopiranja i mogu se povezati sa više sigurnosnih sistema. KeyPad Plus je praktično rešenje za kuću i kancelariju, ostavljajući lozinke i lažne alarme u prošlosti.

KeyPad Plus koristi najbolju tehnologiju beskontaktne identifikacije u klasi. Svaki Pass ili Tag je opremljen originalnim DESFire® čipom. Ova tehnologija se koristi u transportnim sistemima evropskih prestonica i NASA-inom pristupnom sistemu. Pristupni uređaj prenosi podatke na tastaturu samo nakon trenutka trenutne sesije potvrde identiteta. Preneti podaci su šifrovani AES algoritmom, za čije bi hakovanje trebalo milion godina.

Administrator sistema ima potpunu kontrolu nad aktivnostima i dozvolama za pristup svakog kartice ili taga. Aplikacija Ajax Vam omogućava da ograničite, proširite ili trenutno blokirate pristup kontroli sigurnosnog sistema u realnom vremenu. Pass ili Tag se takođe mogu dodeliti određenom korisniku sa definisanim dozvolama za kontrolu bezbednosti pojedinačnih grupa ili celog svojstva. Svako naoružavanje ili razoružavanje beleži se u dnevniku događaja.

KeyPad Plus Vam omogućava da kontrolišete više sigurnosnih sistema jednim fizičkim uređajem. Imajući ugrađenu memoriju, Pass i Tag mogu da čuvaju akreditive u 13 HUB uređaja, što ih čini univerzalnim ključevima za sigurnosne sisteme u kancelarijama, stanovima, vikendicama ili skladištima.

U sistemu Ajax može biti do 200 kartica ili privezaka. Kada ih dodajete, ne treba da kreirate odvojene naloge za korisnike – samo imenujte uređaj i definišite dozvole za pristup. Sve se radi u nekoliko klikova u aplikaciji Ajax. Ovo čini KeyPad Plus pogodnim rešenjem za kancelarije i olakšava delegiranje pristupa upravljanju sistemom privremenim zaposlenima ili kontingentnom osoblju.

KeyPad Plus je dobio potpuno novi firmver i baterije većeg kapaciteta. Ova kombinacija omogućava tastaturi da traje do 3,5 godine na jednom kompletu baterija, čak i ako se funkcija beskontaktne identifikacije koristi svakodnevno. A ako isključite čitač kartice i privezaka, trajanje baterije će se povećati na 4,5 godine.

Nova tastatura takođe ima zaštitu od nagađanja lozinke, a ako neko pokuša da koristi nekompatibilni uređaj za pristup, sistem će aktivirati alarm. Ako napadači primoraju korisnika da unese šifru, kod prisile pomoći će u prenošenju nečujnog alarma na nadzornu stanicu bez izlaganja korisnika sirenama ili aplikacijom. Napadači će ostati sigurni da im ne prete, ali drugi korisnici i zaštitarska kompanija biće odmah obavešteni.

KeyPad Plus je nasledio sve što instalateri cene kod Ajax tastatura: direktna veza u aplikaciji, lagano montiranje pomoću SmartBracket montažne ploče, daljinsko podešavanje i minimalno održavanje.

U isto vreme, što se tiče upotrebe, KeyPad Plus je potpuno novi nivo bežičnih tastatura. Uvereni smo da će korisnici uživati u minimalističkom dizajnu i svestranosti beskontaktne bezbednosne kontrole, dok će vlasnici imovine i stručnjaci za bezbednost ceniti kontrolu pristupa u stvarnom vremenu i pouzdanost opreme.

Detaljne specifikacije i dostupnost možete da vidite na sledećem LINKU. 

Related Posts