Back to products
Komplet za video nadzor sa 2 Hikvision Full HD kamere
Hikvision KOMPLET za video nadzor sa 2 Full HD kamere BULLET Originalna cena je bila: 33,960.00rsd.Trenutna cena je: 30,500.00rsd.

AJAX KeyPad Plus tastatura sa RFID

19,440.00rsd

 • Tip: Capacitive touch tastatura
 • Unutrašnja montaža
 • KOMPATIBILNOST: Hub Plus, Hub 2 , Hub 2 Plus, Hub Hybrid
 • Personalna lozinka: Da
 • Zaštita od pogađanja lozinke: Da
 • Beskontaktni pristup: DESFire® EV1, EV2 ISO14443-A (13,56MHz)
 • Napajanje: 4 litijum AA, 1.5V
 • Trajanje baterije do 4.5 godine
 • Temperaturni senzor: Da
 • Komunikacija sa centralnom jedinicom: do 1700 metara
 • Radna temperatura: –10°C do +40°C
 • Dimenzije:  165 × 113 × 20 mm
 • Težina: 267 g
 • Garancija 24 meseca
 • SET sadrži: tastatura, SmartBracket nosač, 4 x AA baterije, uputstvo
BELA
CRNA
 • Isporuka proizvoda

Isporuka se vrši kurirskom službom BEX

 • Rok isporuke

Očekivani rok isporuke od 2 do 5 radnih dana

 • Troškovi isporuke

Snosi ih kupac, naplaćuju se po cenovniku kurirske službe

 • Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše porudžbine pročitate informacije na stranici Isporuka i plaćanje.
7 People watching this product now!
Šifra proizvoda: - Kategorija:
Brands:
Proizvođač

AJAX KeyPad Plus je bežična tastatura, osetljiva na dodir, za kontrolisanje AJAX sigurnosnog sistema putem proximity kartica i ID tagova. Novi KeyPad Plus donosi brzu i sigurnu identifikaciju korisnika Ajax sistema, uz minimalistički dizajn, LED signalizaciju i svestranost beskontaktne kontrole pristupa. 

 • Grade 2 EN 50131
 • PD 6662:2017
 • DESFire

Beskontaktno upravljanje

Sa KeyPad Plus nije potrebno kreirati naloge za korisnike. Sve što je potrebno je obezbeđivanje kartice za prevlačenje ili priveska za ključeve koji imaju zaštitu od kopiranja.

Daljinska kontrola pristupa

Svi događaji sa KeyPad Plus evidentiraju se u aplikaciji Ajax. Ako se pristupni uređaj izgubi, vlasnik ga može odmah zaključati u aplikaciji, a korisnik istovremeno može koristiti sopstvenu personalizovanu lozinku.  Sve dozvole se mogu menjati na daljinu i u realnom vremenu.

 • Do 200 korisnika.
 • Do 200 kartica i oznaka.
 • Personalizovane lozinke.
 • Pojednostavljeno upravljanje bezbednošću grupe
KeyPad Plus
KeyPad Plus

Sigurna identifikacija korisnika.

Za brzu, a opet sigurnu identifikaciju korisnika, identifikacija korisnika, KeiPad Plus koristi DESFire tehnologiju. To je najbolje u klasi blizinskih rešenje koje omogućava korisnicima da Korisnika prepoznaju po kartici ili privesku. DESFire je zasnovan na međunarodnom standardu ISO 14443 i kombinuje sveobuhvatnu 128-bitnu enkripciju i zaštitu od kopiranja. Ova tehnologija se takođe koristi u transportnim sistemima evropskih prestonica i pristupnim sistemima NASA-e.

Izvanredno trajanje baterije

Novi firmware koji se nalazi u AJAX KeyPad Plus omogućava najveću iskorišćenost baterije. Čak i sa svakodnevnim korišćenjem Proximity ID, tastatura može da radi i do 3.5 godine bez potrebe z amenjanjem baterija. Do 4.5 godina ako se RFID ne koristi. KeyPadPlus upozorava kada je potrebno zameniti baterije.

Sveobuhvatna zaštita od sabotaže.

KeyPad Plus je zaštićen lozinkom. Tastatura se zaključava nakon nekoliko pokušaja pogađanja lozinke ili korišćenja kartice ili priveska drugih proizvođača. Korisnici su obavešteni o takvim pokušajima.

Povezivanje

Tip šifratora

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznosa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. Posetite Kalkulator cene troškova isporuke BeX kurirskom službom

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Poštovani kupci

Molimo Vas da pročitate sledeće informacije pre Vaše porudžbine

Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše  porudžbine pročitate dole navedene informacije:

DOSTUPNOST PROIZVODA

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i NE PODRAZUMEVA da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja  062 300 840 ili slanjem upita na office@provision.rs.

OPISI PROIZVODA

ProVision nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe ProVision ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac. MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. 

DA LI JE TO PROIZVOD KOJI JE VAMA POTREBAN?

Molimo Vas da pre poručivanja PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. Pre poručivanja, kupovine, plaćanja...dobro pročitajte opise i specifikacije proizvoda i dobro razmislite da li je to proizvod koji je Vama potreban. Ako niste sigurni, pošaljite nam poruku putem kontakt forme na KONTAKT stranici ili email na office@provision.rs kako bismo Vam što detaljnije odgovorili na sve nedoumice koje imate u vezi proizvoda. 

CENE PROIZVODA

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. ProVision se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. ProVision ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl. Ovo se odnosi na redovne cene i specijalne cene.

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznOsa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. 

NAČINI PLAĆANJA

Porudžbine ostvarene preko web stranice www.provision.rs se mogu platiti na 2 načina: plaćanje pouzećem kuriru ili uplatom preko računa. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. ProVision se trudi sa svim svojim resursima, da cene artikala i usluga prikazane na ovom sajtu budu maksimalno ažurne.

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Cene SVIH proizvoda na sajtu

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. 

Cene za HIKVISION proizvode

Hikvision proizvodi

Od 1. Decembra 2023. godine sve cene Hikvision i proizvoda na sajtu NEĆE BITI PRIKAZANE JAVNO! Ovo nije odluka ProVision sajta, nego je ovo odluka koja dolazi od same Hikvision kompanije i generalnih distributera u Srbiji.

Cene Hikvision proizvoda će biti vidljive isključivo nakon prijave. Ukoliko ste imali već napravljen nalog na našem sajtu, možete ga koristiti i dalje i videti cene kao i do sad. U slučaju da nemate nalog, potrebno je da se registrujete na sajtu.

Želite da vidite cene neke od dole navedene opreme? Morate da se prijavite!

HIKVISION

Video nadzor

Hikvision

Led paneli i monitor

Hikvision

Aktivna mrežna oprema

HIKVISION

Alarmni sistemi

Hikvision

Interfonski sistemi

Hikvision

Kontrola pristupa