Ajax DualCurtain Outdoor dvosmerni detektor

34,400.00rsd

 • Tip detektora: Bežični
 • Montaža: Unutrašnja/spoljašnja
 • Osetljivost: 4 x PIR senzor
 • Domet detekcije pokreta: od 4 do 15 metara za svaku stranu
 • MZaštita od lažnih alarma: DA
 • Dostava alarmnog signala: 0.15 sekundi
 • Ugao detekcije: horizontalno 6°, vertikalno zavisi od podešavanja
 • Vreme za detekciju pokreta: od 0.3 do 2 m/s
 • Osetljivost: ppodesiva, 3 nivoa
 • Napajanje:  2 × CR123A baterije 3 V
 • Trajanje baterije: do 4 godine
 • Temperaturni senzor: DA
 • Komunikacija sa kontrolnim panelom: do 1700 metara na otvorenom
 • Frekvencija: 868.6 MHz
 • Radna temperatura: −25°S do +60°S
 • Nivo zaštite: IP54
 • Dimenzije: 174 × 123 × 88 mm
 • Težina: 615 grama
 • Garancija: 24 meseca
 • SET sadrži: AJAX DualCurtain Outdoor detektor, SmartBracket nosač, 2 × CR123A baterija, uputstvo
 • KOMPATIBILNOST: Hub Plus, Hub 2 (2G), Hub 2 (4G), Hub 2 Plus, Hub Hybrid (2G), Hub Hybrid (4G)
 • Isporuka proizvoda

Isporuka se vrši kurirskom službom BEX

 • Rok isporuke

Očekivani rok isporuke od 2 do 5 radnih dana

 • Troškovi isporuke

Snosi ih kupac, naplaćuju se po cenovniku kurirske službe

 • Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše porudžbine pročitate informacije na stranici Isporuka i plaćanje.
17 People watching this product now!
Kategorija:
Brands:
Proizvođač

AJAX DualCurtain Outdoor je bežični dvosmerni senzor pokreta tipa „zavesa“. DualCurtain Outdoor ima domet detekcije do 30 metara, što omogućava da efikasno štiti prozore, vrata, terasu, ograde, sprat.

 • Odvojeno podešavanje za svaku stranu
 • Do 4 godine radni vek baterije
 • Dodatna zona detekcije blizu senzora
 • Anti-masking sistem
 • Ne reaguje na životinje
 • Komunikacija sa HUB-om na udaljenosti i do 1700 metara

Precizna detekcija pretnje

Sa svake strane AJAX DualCurtain Outdoor uređaja postoje dva nezavisna IR senzora sa jedinstvenim optičkim sistemom. Alarm se aktivira samo u slučaju da oba senzora sa jedne strane detektuju pokret. Na taj način se sprečava „lažno“ alarmiranje izazvano kretanjem životinja. Temperaturni mehanizam omogućava da senzof efikasno detektuje ljudsko kretanje.

 • Detekcija sa svake strane i do 15 metara
 • Patentiran optički sistem
 • Temperaturna kompenzacija.

Fleksibilna podešavanja

DualCurtain Outdoor se podešava sa prekidačima koji se nalaze na pozadini detektora i kroz AJAX aplikaciju. Na taj  način moguće je da se podesi zona detekcije, osetljivost, odlaganje, uključenje/isključenje jedne od strana, da se konfiguriše reagovanje sirene i scenariji. Obaveštenja koja se prikazuju su odvojena za obe strane. Domet i smer detekcije se takođe podešaa posebno za svaku stranu i na taj način detektor se prilagođava svakom objektu. DualCurtain Outdoor ima jedinstvenu tehnologiju koja proširuje zonu otkrivanja. Kada je omogućeno otkrivanje bliskog područja, gornji IC senzor dobija dodatno usko vidno polje, u smeru nadole pod uglom od 40 °. Funkcija je dostupna za svaku stranu senzora.

Sveobuhvatna zaštita od sabotaže.
DualCurtain Outdoor je zaštićen od prikrivanja – sistem izveštava o preklapanju vidnog polja senzora. Uređaj takođe ima dugme za temperiranje koje odmah pokreće DualCurtain Outdoors sa površine. Sistemu treba manje od minuta da otkrije gubitak komunikacije sa senzorom.

AJAX DualCurtaion Outdoor
Povezivanje

Bežično

Namena

Spoljašnja montaža

Vrsta senzora

Detektori tipa "zavesa"

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznosa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. Posetite Kalkulator cene troškova isporuke BeX kurirskom službom

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Poštovani kupci

Molimo Vas da pročitate sledeće informacije pre Vaše porudžbine

Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše  porudžbine pročitate dole navedene informacije:

DOSTUPNOST PROIZVODA

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i NE PODRAZUMEVA da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja  062 300 840 ili slanjem upita na office@provision.rs.

OPISI PROIZVODA

ProVision nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe ProVision ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac. MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. 

DA LI JE TO PROIZVOD KOJI JE VAMA POTREBAN?

Molimo Vas da pre poručivanja PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. Pre poručivanja, kupovine, plaćanja...dobro pročitajte opise i specifikacije proizvoda i dobro razmislite da li je to proizvod koji je Vama potreban. Ako niste sigurni, pošaljite nam poruku putem kontakt forme na KONTAKT stranici ili email na office@provision.rs kako bismo Vam što detaljnije odgovorili na sve nedoumice koje imate u vezi proizvoda. 

CENE PROIZVODA

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. ProVision se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. ProVision ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl. Ovo se odnosi na redovne cene i specijalne cene.

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznOsa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. 

NAČINI PLAĆANJA

Porudžbine ostvarene preko web stranice www.provision.rs se mogu platiti na 2 načina: plaćanje pouzećem kuriru ili uplatom preko računa. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. ProVision se trudi sa svim svojim resursima, da cene artikala i usluga prikazane na ovom sajtu budu maksimalno ažurne.

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Cene SVIH proizvoda na sajtu

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. 

Cene za HIKVISION proizvode

Hikvision proizvodi

Od 1. Decembra 2023. godine sve cene Hikvision i proizvoda na sajtu NEĆE BITI PRIKAZANE JAVNO! Ovo nije odluka ProVision sajta, nego je ovo odluka koja dolazi od same Hikvision kompanije i generalnih distributera u Srbiji.

Cene Hikvision proizvoda će biti vidljive isključivo nakon prijave. Ukoliko ste imali već napravljen nalog na našem sajtu, možete ga koristiti i dalje i videti cene kao i do sad. U slučaju da nemate nalog, potrebno je da se registrujete na sajtu.

Želite da vidite cene neke od dole navedene opreme? Morate da se prijavite!

HIKVISION

Video nadzor

Hikvision

Led paneli i monitor

Hikvision

Aktivna mrežna oprema

HIKVISION

Alarmni sistemi

Hikvision

Interfonski sistemi

Hikvision

Kontrola pristupa