Kontrola pristupa

HIKVISION DS-K1T805 – antivandal terminal za kontrolu pristupa

Hikvision DS-K1t805

Jednostavna kontrola pristupa koja pruža najosnovnije za korisnike je uvek bila popularna i tražena. Kada treba da obezbedite nizak nivo bezbednosti po pristupačnoj ceni, samostalne jedinice za kontrolu pristupa su efikasno rešenje. Na primer, oni mogu zadovoljiti bezbednosne zahteve za vrata u manjim kancelarijama unutar kompleksa poslovnog zakupa, mali biznisi kojima nike potreban ozbilljan sistem evidencije, ili za ulazak u stambenu zgradu, sve više vlasnici privatnih kuća žele da na taj način obezbede svoj posed. 

Ali kako se razvijala tehnologija, tako su se razvijali i zahtevi korisnika. Sve više zahteva i upita su nam upućivali korisnici koji žele da koriste pouzdane uređaje za kontrolu pristupa, praktične terminale koji su kompaktni i dobro dizajnirani, podržavaju kombinaciju prevlačenja kartice i PIN kodova i obavezno biometrijski način pristupa (otisak prsta). I plus da su ti terminali stand alone uređaji koji su pogodni za spoljnu montažu. 

 

Kao kompanija koja proizvodi sigurnosne proizvode, Hikvision ima dugu istoriju i iskustvo u dizajnu proizvoda za kontrolu pristupa, ali nekako su uvek preskakali da naprave proizvod koji ispunjava gore navedene zahteve korisnika. Sve do sad. 

Hikvision DS-K1T805 je najnovija serija terminala za kontrolu pritupa sa antivandal zaštitom i više metoda autentifikacije - kartica, otisak prsta, PIN kod i Bluetooth.  Njegov tanak i kompaktan dizajn čini ga idealnim izborom za ugradnju na mestima gde ste ograničeni prostorom. Ono što je bitno je da poseduje IP65 i IK08 zaštitu te je pogodan rad u teškim uslovima.

Podržava AP režim i funkciju daljinskog upravljanja, uključujući kreiranje pristupne tačke za direktno povezivanje na uređaj putem WiFi mreže. Najzanimljivije i najkorisnije je što može da se kontrolište putem Hik-Connect aplikacije i to je još jedna karakteristika koja ga čini vrhunskom preporukom za one koji traže ekonomičan i kompaktan terminal za kontrolu pristupa. 

HIKVISION DS-K1T805 KLJUČNE KARAKTERISTIKE: 

  • Kompaktan i tanak dizajn, idealan za ugradnju na mestima gde ste ograničeni prostorom. Dimenzije 57.7 mm × 177 mm × 34.6 mm
  • Robustan, antivandal, visoki nivoi zaštite IP65 i IK08
  • Više opcija za autentifikaciju: kartica (do 10000 kratica EM ili Mifare), otisak prsta (do 3000 otisaka), PIN kod i Bluetooth
  • Daljinski pristup: Upravljanje putem aplikcije Hik-Connect (Android i iOS) ili weba
  • Jednostavna konfiguracija: putem weba na mobilnom uređaju/računaru

Više detalja i specifikacije možete da vidite na linku. 

NAPOMENA: HIKVISION DS-K1T805 uređaj još uvek nije dostupan u Srbiji i za poručivanje. Očekuje se da će biti dostupan uskoro!