Video Nadzor

Hikvision interaktivni monitori za rad na novom nivou

Hikvision interaktivni monitori

Hikvision interaktivni monitori je sledeća generacija digitalnih tehnologija koja transformiše način na koji ljudi žive, rade i uče. I sada, interaktivni ravni paneli su se pojavili da zadovolje potrebe današnjih kupaca. U postavkama gde su komunikacija i saradnja neophodni, svakodnevni zahtevi, kao što su kancelarijski sastanci i online treninzi, interaktivni paneli mogu podići efikasnost i spojiti sve.

Ovde Hikvision-ovi proizvodi preuzimaju vođstvo sa fleksibilnim, multifunkcionalnim rešenjima koja sadrže Ultra 4K rezoluciju, precizno pisanje na ekranu, ugrađeni softver za tablu i bežičnu projekciju ekrana.

Konvencionalne sobe za sastanke često zahtevaju projektor i sve odgovarajuće kablove, tablu i pribor za pisanje i druge stvari - i sve mora biti dostupno i ispravno i da radi kada Vam zatreba. Ali sada, Hikvision interaktivni ekrani sa ravnim ekranom pružaju sveobuhvatno rešenje koje zamenjuje sve to. Uvek spremni za konferencije, radionice i druge aplikacije, Hikvision interaktivni monitori oslobađaju Vas i Vaš tim od komplikovanih priprema i neizvesnih ishoda – tako da možete da počnete da radite! Više specifikacija i detalja možete da vidite na HIKVISION sajtu ili u brošuri koju možete da preuzmete ovde. 

Hikvision interaktivni monitori

Prijateljski i efikasan korisnički interfejs

Prijateljski dizajn korisničkog interfejsa pruža sveobuhvatno bolje iskustvo sa sažetom početnom stranicom, minus jednim ekranom i tri nove prečice. Takođe su dodali ekran na dva ekrana i prebacivanje jednim klikom između Android i Windows operativnih sistema.

 

Napredni industrijski dizajn

Interaktivni paneli imaju optičko spajanje za smanjenje refleksije i eliminisanje senki za fluidno iskustvo pisanja. Elegantnog izgleda i prijatnog na dodir, sa ultra finim peskarenjem od 150 mesh, ovi interaktivni ekrani nude Vam izvanredno iskustvo korišćenja. Uživaćete u korišćenju originalnog panela svetske klase koji podržava Vaš 4K ekran sa filterom protiv odsjaja i plavog svetla.

 

Hikvision interaktivni monitori
Tabla

Interaktivni ekran sa ugrađenim softverom za tablu

Uz detekciju podizanja olovke, grafičko prepoznavanje, ugrađeni pretraživač i QR deljenje i čuvanje – između nekoliko drugih moćnih funkcija – ovi ekrani će pružiti zaista nezaboravno iskustvo konferencije za izlagače i publiku.

Bežična projekcija

Ovi interaktivni ravni paneli omogućavaju jednostavnu projekciju slike uz jednostavno podešavanje u dva koraka. Timovi će uživati u istovremenoj projekciji do četiri uređaja, kao i u kontroli unazad. Ovo je sledeća velika stvar za efikasnije i inteligentnije deljenje ideja i timski rad.

Wirelles povezivanje

Hikvision interaktivni monitori koji će uskoro biti dostupni kod nas:

Hikvision DS-D5B86RB/C INTERAKTIVNI monitor

Originalna cena je bila: 396,720.00rsd.Trenutna cena je: 393,000.00rsd.
Brands:

Hikvision DS-D5B65RB/C INTERAKTIVNI monitor

Originalna cena je bila: 230,000.00rsd.Trenutna cena je: 224,640.00rsd.
Brands: