Kontrola pristupa

Hikvision kontrola pristupa: pravi pristup u pravo vreme

Hikvision kontrola pristupa

Hikvision kontrola pristupa ima ključnu ulogu u bilo kojoj osetljivoj oblasti, dozvoljavajući samo pravim osobama da uđu u dato vreme. Višestruke konfiguracije zadovoljavaju različite budžete i potrebe, u rasponu od najjednostavnijeg čitača kartica do sada često korišćenih terminala za otiske prstiju, do terminala za prepoznavanje lica sa omogućenim algoritmom.

Mnogi Hikvision uređaji kao što su kontroleri, čitači kartica, brave na vratima – nude Vam kompletan i siguran sistem kontrole pristupa.

Kompletna Hikvision end-to-end rešenja od kamera do kontrolera pristupa, od alarmnih releja do IP arhitektura, od brava za vrata do DVR-a i više, pedantno su osmišljeni od strane najvećeg svetskog razvojnog tima za istraživanje i razvoj u industriji bezbednosti.  Potreba za obezbeđenjem perimetra – i u zatvorenom prostoru i na otvorenom – raste svakim danom. Kako zahtevi kupaca postaju sve složeniji, jedno rešenje više ne može da ispuni sve potrebe. Zbog toga možete kombinovati različite metode autentifikacije Hikvision sistema kontrole pristupa, kao što su RFID kartice, otisci prstiju, lozinke, slike lica i QR kodovi, i ovo su samo neki od načina.

Povrh osnovnih funkcija, Hikvision hardver se proširuje na napredno upravljanje pristupom kroz zaštitu od vraćanja, kombinovane autentifikacije, međusobno zaključavanje i još mnogo toga. A profesionalni softver za upravljanje znatno olakšava registraciju uređaja, upravljanje i registraciju osoblja.

Kompletan sistem kontrole pristupa sastoji se od kontrolera pristupa, čitača kartica, dugmeta za izlaz, brave i softverske platforme, zajedno sa svim ostalim potrebnim priborom. Funkcije Hikvision sistema kontrole pristupa:

 • Kontroler pristupa koji preuzima informacije iz softvera, uključujući ID osobe, broj kartice i dozvole, odobravanje pristupa određenom osoblju u zadato vreme.
 • Čitači kartica za prikupljanje identifikacionih informacija kada je korisnik verifikovan. Čitač zatim šalje informacije o korisničkoj kartici kontroleru, i završava proces verifikacije.
 • Čitač otiska prsta identifikuje korisnika direktno kada se pritisne, šalje i čuva ID korisnika i beleške kontroleru i završava proces verifikacije.
 • Senzori vrata koji preuzimaju status vrata – kada je status vrata abnormalan, alarm će se aktivirati i obaveštenje će biti poslato na softver za upravljanje.
 • Softver za upravljanje događajima u realnom vremenu i praćenje statusa uređaja, kao i za povezivanje sa drugim Hikvision uređajima.

Asortiman Hikvision kontrole pristupa je zaista velik, ali ono što se u ovom trenutku nalazi na tržištu Srbije, samim tim i kod nas na sajtu je:

 • Kontroleri – korisnicima nudi različite funkcije kontrole pristupa. Sa svojom visokom prilagodljivošću, uređaj je pogodan za niz različitih scenarija primene i može se integrisati sa raznim drugim uređajima, kao što su čitači kartica, brave ili tasteri kako bi se zadovoljili jedinstveni zahtevi svakog korisnika.
 • Samostalni čitači otiska prsta – Ovi samostalni terminali integrišu najnovije algoritme otiska prsta dok podržavaju više metoda verifikacije, uključujući RFID kartice i PIN kodove. Identifikacija postaje brža, a izveštaji o pohađanju radnog vremena tačniji. Primena ove tehnologije na tržištu malih i srednjih preduzeća su opsežne, uključujući prodavnice, maloprodajne prodavnice i još mnogo toga. Sa našim proizvodima, ovlašćeno osoblje može daljinski da kontroliše vrata preko svog mobilnog klijenta. Hikvision kontrola pristupa donosi snagu i efikasnost vašem poslovanju. U ponudi se nalaze čitači iz Hikvision:
  • ULTRA serije – Pruža veliki kapacitet za skladištenje otisaka prstiju i kapacitet kartica i sveobuhvatne funkcije kontrole pristupa za velike projekte. Pored osnovne funkcije evidencije radnog vremena, nudi i druge funkcije, npr. snimanje slike, veze sa alarmnim događajima itd. Pogledajte uređaj: Hikvision DS-K1T201AMF 13.56MHz
  • PRO serije – Sa velikim kapacitetom za skladištenje otisaka prstiju i sveobuhvatnim funkcijama u pogledu kontrole pristupa, evidencije radnog vremena i alarma, Pro serija nudi korisnicima zgodan i jednostavan način upravljanja svojom radnom snagom. Pogledajte uređaj: Hikvision DS-K1T804AMF
 • Samostalni čitači kartica – odličan izbor za korisnike koji žele ne-biometrijsku kontrolu pristupa, bez izveštaja. Kompaktni i lepo dizajnirani, podržavaju kombinaciju RFID kartica i PIN kodova pružajući najosnovniju ali i dalje veoma sigurnu kontrolu pristupa. Hikvision DS-K1T801
 • Čitači – čitači RFID kartica ili PIN-a koji ne mogu da rade samostalno i neophodno je da budu povezani sa gore pomenutim kontrolerima.
 • Elektromagnetne brave koje u kombinaciji sa sistemom kontrole pružaju snažnu zaštitu. U ponudi se nalazi Hikvision brava sa oznakom DS-24H258S.
 • Exit tasteriHikvision DS-K7P04 i Hikvision DS-K7P05

Related Posts