Video Nadzor

Od obične podrške do suštinskog elementa: Hikvision Smart Managed Switch

Hikvision Smart Managed Switch

Mrežni switch-evi su tradicionalno igrali samo pomoćnu ulogu za interoperabilnost uređaja u mreži. Ali sada, kako tržište bezbednosti ubrzava tempo ka većoj inteligenciji i široj integraciji, očekuje se da će mrežni switch-evi preuzeti moćnije zadatke, obezbeđujući da se čitavi sistemi integrišu i efikasno rade. Posebno je u složenim bezbednosnim mrežama, potreban napredniji pristup upravljanju da bi se garantovale optimalne performanse za sve povezane uređaje.

Smart switch-evi su uređaji kojima se upravlja preko web pretraživača ili mobilne aplikacije i omogućavaju korisnicima da urade nekoliko stvari: brzo instaliraju uređaje, izvrše promene konfiguracije koje odgovaraju njihovim mrežnim potrebama i dobiju udaljenu i vizuelizovanu pristupačnost. Ove mogućnosti poboljšavaju kontrolu korisnika nad njihovim sigurnosnim mrežama radi poboljšane funkcionalnosti i pouzdanosti. Pa kako se oni razlikuju od konvencionalnih PoE switch-eva?

Povećana bezbednost kroz smanjeno vreme zastoja

Switch sa pametnim putavljanjem omogućava korisnicima da prate zdravlje mreže i primaju upozorenja u realnom vremenu koja ukazuju na kvarove mreže ili uređaja kako bi se podstakao brzi odgovor. Na primer, kada potrošnja propusnog opsega premaši unapred podešeni prag, obaveštenja o alarmu će biti odmah poslata kako bi instalateri mogli da počnu sa rešavanjem problema. I, što je najslađi deo funkcija, korisnici mogu daljinski da lociraju i reše mrežne nepravilnosti kako bi poboljšali kontinuitet i stabilnost usluge, bilo kada i bilo gde. Ovo osoblju pruža korisne operativne prednosti, minimizira gubitak vremena zastoja i pruža optimalnu sigurnost i funkcionalnost sistema.

 

Pojednostavljena instalacija i upravljanje

Switch-evi sa pametnim upravljanjem takođe prevazilaze plug-and-play povezivanje i čine instalaciju lakšom i bržom. Funkcija zasnovana na webu čini ih fleksibilnijim u podršci daljinskoj konfiguraciji, radu i održavanju celog sistema, bilo preko softverske platforme ili preko mobilne aplikacije. Štaviše, intuitivni web-klijent interfejs pruža korisnicima pregled bezbednosnih sistema povezanih uređaja radi pojednostavljenja upravljanja uključujući dodavanje ili pretraživanje uređaja.

Hikvision rešenje pametno upravljanih switch-eva na Hik-Partner Pro

 

Hikvision serija Smart Managed Switch uređaja su namenjeni bezbednosnom sistemu i lako se upravljaju mobilnim aplikacijama na Hikvision jedinstveno dizajniranoj mobilnoj aplikaciji Hik-Partner Pro. Sa Hik-Partner Pro, video upravljanje i upravljanje mrežom se spajaju u vizuelizovanu platformu za upravljanje koja prihvata nekoliko tipova uređaja: switch-eve, kamere, alarme, komponente za kontrolu pristupa, video interfone i još mnogo toga.

Takvo rešenje pomaže da se centralizuje i vizuelizuje upravljanje u skoro svim Hikvision IP uređajima, omogućavajući korisnicima da brzo primene i upravljaju čitavim bezbednosnim sistemima jer se zaista mnogo toga može uraditi na daljinu – sa pametnog telefona, ako je potrebno. Ovo se prevodi u održavanje skoro bez napora za instalatere, čak i na sofisticiranim sistemima, jer oni mogu brzo da reaguju na nepravilnosti u mreži u realnom vremenu. Uz to, stabilan, pouzdan, dugotrajan rad ovih switch-eva smanjuje troškove rada za instalatere koji bi inače bili angažovani na održavanju, održavanju ili zameni sistema. Ove prednosti optimizuju raspored rada instalatera i pomažu da se osigura visok nivo pouzdanosti u očima kupaca.

OVde benefit imaju i  mala i srednja preduzeća koja zahtevaju pojednostavljeno upravljanje mrežom zajedno sa daljinskim upravljanjem bezbednošću i rešavanjem problema. To im zaista povećava povraćaj ulaganja i predstavlja veliki podsticaj u njihovom osposobljavanju za dugoročni rast.

Da biste saznali više o Hikvision smart managed switch uređajima i kako oni koriste svoje sposobnosti da omoguće robusnu bezbednosnu mrežu, posetite našu ponudu switch-eva. 

DS-3E1326P-SI SMART Megabitni PoE Switch 24-portni EOL

Original price was: 68,112.00rsd.Current price is: 61,300.00rsd.
Brands:

DS-3E1318P-EI SMART Megabitni PoE Switch 16-portni

Original price was: 45,792.00rsd.Current price is: 41,210.00rsd.
Brands:

DS-3E1526P-SI SMART Gigabitni PoE Switch 24-portni

Original price was: 87,264.00rsd.Current price is: 78,530.00rsd.
Brands: