Video Nadzor

Hikvision otkriva TandemVu kamere: PTZ i bullet kamera u jednoj jedinici

TandemVu kamerE

Hikvision je lansirao svoju novu liniju TandemVu PTZ kamera, koja integriše mogućnosti PTZ i bullet kamera u jednu kameru. To znači da TandemVu PTZ kamere mogu da nadgledaju velike površine i zumiraju određene bezbednosne incidente dok istovremeno zadržavaju fokus na obe „tačke gledišta“. Ove kamere eliminišu potrebu za postavljanjem odvojene PTZ i bullet kamere. 

Karakteristike i prednosti TandemVu PTZ kamera

Tehnologija TandemVu karakteriše Hikvision-ov dizajn kamere najnovije generacije, integrišući više sočiva u jednu jedinicu kako bi pružili veliku sliku i male detalje u tandemu. Nove TandemVu PTZ kamere nude niz prednosti u odnosu na postavljanje samostalnih PTZ kamera, ili parova PTZ i bullet kamera montiranih zajedno.

Prednosti TandemVu PTZ kamera:

TandemVu kamera
01.

100% sigurnosna pokrivenost bez “mrtvih uglova”

TandemVu PTZ kamere omogućavaju bezbednosnim timovima da nastave da nadgledaju velika područja bez prekida, dok istovremeno zumiraju da bi nadgledali specifične bezbednosne incidente koji se dešavaju. Ovo osigurava da nikada ne postoje bezbednosne “mrtve tačke” vezane za PTZ zumiranje, naginjanje ili pomeranje.

02.

 Izvanredne performanse snimka

Kamere pružaju sliku visoke definicije sa sočivima od 2 x 4MP i super-širokim vidnim poljem od 180°, bez izobličenja slike. Konkretno, bullet jedinica ima prepoznatljivu Hikvision tehnologiju ColorVu, koja obezbeđuje kristalno čistu sliku u punoj boji 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji; dok PTZ jedinica koristi Hikvision DarkFighter tehnologiju koja omogućava odlične HD slike u boji do 0,0005 luksa – obezbeđujući da se svaki bezbednosni incident snimi sa finim detaljima.

03.

Optimizovana bezbednost zasnovana na pametnoj automatizaciji

Dizajnirane sa inteligentnom veštačkom inteligencijom, kamere su u stanju da razlikuju stvarne bezbednosne pretnje i nedužne pokretne objekte kao što su lišće koje pada, jaka kiša ili životinje koje se kreću. One takođe mogu razlikovati vozila i ljude i koristiti pametne veze za proveru prolaznika dok se kreću unutar PTZ pokrivenosti, što je izuzetno korisno za primenu kod zaštite perimetra.

Kupci se takođe mogu osloniti na TandemVu PTZ kamere za napredniju bezbednost, zahvaljujući svom vodećem AI čipsetu koji omogućava ogromnu računarsku snagu. Ovo omogućava naprednije algoritme dubokog učenja koji su dostupni za složene scenarije, uključujući automatsko prepoznavanje registarskih tablica (ANPR), prepoznavanje lica, detekciju više meta i druge.

04.

Veoma efikasni zvučni i svetlosni alarmi

TandemVu PTZ kamere uključuju Live-Guard rešenje koristeći zvučne i svetlosne alarme koji upozoravaju potencijalne prestupnike pre nego što uđu na lokaciju ili zgradu. Ovo može pomoći u sprečavanju bezbednosnih incidenata, pomažući organizacijama da zaštite svoje ljude i imovinu.

05.

PTZ i bullet kamera u jednoj jedinici za veću efikasnost i uštedu troškova

TandemVu PTZ kamere značajno smanjuju troškove instalacije, konfiguracije i održavanja u odnosu na zasebne PTZ i bullet kamere. Troškovi nabavke u poređenju sa postavljanjem PTZ i bullet kamera uporedo su smanjeni. Kao rezultat toga, Hikvision kupci mogu postići velike uštede sa TandemVu.

 

 

 Nove Hikvision TandemVu PTZ kamere

Novi modeli  su sada grupisani u dve porodice proizvoda koje su pogodne za različite primene i scenarije.

TandemVu kamera SF8C

Vrhunska serija SF8C nudi dva bullet sočiva za maksimalnu pokrivenost sa panoramskim pogledom od 180° i kvalitetom slike koji pokreće Hikvision ColorVu tehnologija. Zatim su tu  vrhunski  AI algoritme za naprednu inteligenciju. Kamere nude mogućnost optičkog zuma od 42x za fokusiranje na bezbednosne incidente izbliza. SF8C kamere su pogodne za autoputeve, aerodrome, železničke stanice, gradske trgove, slikovita mesta i važne infrastrukturne objekte kao što su elektrane.

TandemVu kamera SF7C

Tu su i SE7C serije sa jednim bullet sočivom koje nudi izvanredne performanse slike i inteligentne funkcije dostupne sa Hikvision ColorVu i AcuSense tehnologijama. Kamere podržavaju optički zum do 32x, idealne su za ulice, industrijske parkove, poljoprivredno zemljište i parkinge.

Related Posts