Hikvision AcuSense tehnologija Vam pomaže da podignete bezbednost na viši nivo pomoću preciznog otkrivanja pretnji u realnom vremenu i koja razlikuje ljude i vozila od drugih meta.

Hikvision  AcuSense tehnologija ugrađuje algoritme dubokog učenja u sigurnosne kamere i snimače  kako bi opremila preduzeća i vlasnike kuća pametnim alatima za podizanje bezbednosti na viši nivo, kako u zatvorenom tako i na otvorenom.

  • BržeTehnologija AcuSense otkriva pretnje upada u realnom vremenu i pokreće upozorenja na mobilnim telefonima korisnika radi bržeg odgovora.
  • Preciznije – AcuSense tehnologija razlikuje ljude i vozila od drugih pokretnih objekata, omogućavajući timovima da se usredsrede na stvarne pretnje. Modeli vrhunskih kamera sa AcuSense takođe koriste Hikvision ColorVu tehnologiju za snimanje u boji 24/7.
  • Efikasnije – Tehnologija AcuSense primenjuje oznake na snimljene video snimke sa ljudima i vozilima, ubrzavajući pretragu video zapisa, minimizirajući ručni napor i smanjujući ukupne troškove bezbednosti.
  • Jednostavno za korišćenje – Pametne kamere koje podržavaju AcuSense se brzo instaliraju i lako ih je konfigurisati kao i standardne sigurnosne kamere. 

Prikaz 1–15 od 42 rezultata

Hikvision DS-2CD2646G2- IZS

41,120.00rsd
Brands: