Video Nadzor

Nova serija hard diskova WD Purple Pro donosi poboljšane performanse

WD PURPLE PRO

Western Digital je ove godine predstavio proširenje svoje dobro poznate serije hard diskova za video nadzor WD Purple sa linijom proizvoda WD Purple PRO. WD Purple Pro hard diskovi su namenjeni novoj generaciji naprednih snimača i pozadinskih servera sa podrškom za veštačku inteligenciju.

Procenjuje se da će svetsko tržište kamera za video nadzor porasti na 44 milijarde dolara do 2025. godine, u odnosu na 23,6 milijardi dolara u 2019, prema International Data Corporation (IDC). Nove pametne video arhitekture koje snimaju, čuvaju i analiziraju ogromne količine video podataka i izvode tešku video analitiku sa dubokim učenjem, stavljaju neviđeni nivo opterećenja na podsisteme za skladištenje podataka. Nova WD Purple Pro linija je dizajnirana da se nosi sa ovim radnim opterećenjima sa optimizovanim performansama skladištenja, kapacitetom, sposobnošću radnog opterećenja i pouzdanošću za bezbroj uređaja, uključujući mrežne video rekordere (NVR), uređaje za video analitiku, servere za video analitiku i rešenja za skladištenje/server, uključujući ona koja vrše analitiku dubokog učenja.

Prednosti koje karakterišu  WD Purple Pro uključuju:

  • Unapređena AllFrame AI tehnologija koja omogućava istovremeno snimanje video strimova sa do 64 HD kamere, dok istovremeno obrađuje do 32 AI strima za AI funkcije, bilo da su kamere direktno povezane sa naprednim snimačima ili sa serverima na cloudu-u.
  • Visoke performanse i sposobnost radnog opterećenja, podržavajući do 550TB radnog opterećenja godišnje, obezbeđuju dodatne zahteve AI funkcionalnosti, uključujući podudaranje šablona i prepoznavanje objekata/događaja.
  • Rešenja visoke pouzdanosti i kapaciteta pomažu da se zadrže i unesu hiljade sati video zapisa za obuku kako bi se omogućilo efikasno duboko učenje i razvoj AI algoritma. 
  • Izdržljivost na nivou preduzeća za neprimetan rad u velikim serverima za video analitiku velike gustine i rešenjima u cloud-u. Nudi kontinuirano praćenje “zdravlja” HDD-a u kompatibilnim sistemima uz podršku Western Digital Device Analitics.

Kapaciteti se kreću od 8TB do 18TB sa petogodišnjom ograničenom garancijom. Na www.provision.rs možete pronaći WD Purple Pro hard disk kapaciteta 12TB. 

Related Posts