Video Nadzor

Sigurnosni sistem za Vašu kuću ili posao

Da li osećate da je vaš dom dovoljno bezbedan za Vas i Vašu porodicu? Da li spavate, znajući da ako bi  potencijalne prijetnje ugrozile Vašem dom, Vi i znali? Ako je uljez ušao u Vaš dom, da li biste mogli da dobijete sliku ili snimak njegovog lica da ga izvedete pred lice pravde? Kriminal se dešava svuda gde živimo, a ni jedan grad nije potpuno siguran od svega. Nijedan komšiluk ili ulica nisu imuni na kriminalne aktivnosti, tako da svaki dom treba da ima neki oblik zaštite.

Vlasnici biznisa takođe treba da imaju puno poverenja u oblast koju su izabrali za sedište poslovanje. Opet, nijedna oblast nije imuna na kriminalne aktivnosti, a ne bi voleli da dođete na posao jednog dana i da vidite da je neko pokrao Vašu opremu, proizvode…

 

Ulagnje u novi, vrhunski sigurnosni sistem može da bude skupo. Srećom, PROVISION nudi fantastične Hikvision sisteme sigurnosti za sve koji žele da zaštite važne stvari u svom životu

Dom je tamo gde je srce. Dakle, vaš dom će najverovatnije imati svoju porodicu koja ispunjava prostor smehom i sećanjima koja će trajati doživotno. Slike na zidovima Vas svakodnevno podsećaju da ih treba zaštititi. Ako uđe uljez dok je porodica Van kuće (ili još gore dok ste u njoj) biće potrebno dugo vremena da kuća ponovo postane dom, sigurno mesto.

 

Sa kućnim sistemima za video nadzor koje nudi PROVISION, možete kamere postaviti oko kuće kako biste pratili i videli opasnost koja dolazi  spolja. Sa ovim kamerama možete bežično pratiti svoj dom i okolinu preko telefona, tableta ili monitora koji ste povezali na DVR. Nema potrebe da se plašite kiše i oštećenja kamera. Sve kamere iz Hikvision Full HD kompleta su vodootporne i izdržljive.

Isto važi i za preduzeće koja traže neku zaštitu. Full HD kompleti pružaju jasnu sliku koja se čuva na hard disku od 1TB. Sve kamere se sinhronizuju sa HDD bez ikakvog problema.

Kada se spusti mrak, kamere nastavljaju da rade bez problema. Osetljivost 0.01 Lux, fiksni objektiv 3.6 mm i EXIR tehnologija rasvete sa dometom do 40 m (Smart IR) omogućavaju jasne slike i u noćnom režumu rada. U kompletu sa 4 kamere dolazi WD Purple hard disk (Purple je serija hard diskova koji su namenjeni isključivo za rad u sistemima video nadzora) kapaciteta 1TB, postoji i opcija da se dobije 2TB HDD, ali uz pakete sa 6 ili 8 kamera. Na vama je da odredite koliko kamera je potrebno da bi se osećali sigurno.