7

Hikvision KOMPLET za video nadzor sa 4 Full HD kamere

53,750.00рсд 50,000.00рсд

Hikvision komplet za video nadzor sa četiri FULL HD 2MP kamere u turret ili bullet kućištu i svom opremom potrebnom za instalaciju: 

Detalje o kompletu možete videti ispod ⇓

Kategorija SKU: Komplet FHD-4
Brands:
Proizvođač

Opis proizvoda

Hikvision komplet za video nadzor sa četiri FULL HD kamere u turret ili bullet kućištu i svom opremom potrebnom za instalaciju. Idealan za pokrivanje manjih stambenih objekata, manjeg poslovnog prostora, prodavnice… Kamere poseduju EXIR tehnologiju rasvete sa dometom do 40 m (Smart IR) i namenjene su i za unutrašnju i za spoljašnju montažu (metalno kućište). 

KOMPLET SADRŽI: 

  • 4 x FULL HD 1080p Hikvision kamera rezolucije 2 megapiksela. Vi birate da li će to biti kamera u
  • 1 x DVR uređaj Hikvision DS-7104HQHI-K1 na koji se povezuje kamera. Ovaj model snimača može da snima u realnom vremenu sve 4 kamere u HD i Full HD rezoluciji. Podržava povezivanje na internet, pa vašeoj kameri možete da pristupate sa udaljene lokacije putem računara, mobilnog telefona ili tableta. Uz snimač stiže i USB miš.
  • 1 x  Western Digital Purple hard disk kapaciteta 1TB. Purple serija je namenjena za upotrebu isključivo u sistemima video nadzora, a 1TB prostora je dovoljan za više od 10 dana snimanja 24h u Full HD rezoluciji.
  • 2 x napajanje za kameru, 12V 5A
  • 2 x razdelnik napajanja 1-4
  • 3 x 20m RG59 koaksijanlnog kabela sa BNC (video) i DC (power) konektorima na oba kraja za jednostavno i brzo povezivanje kamere sa snimačem. 
  • 1 x 50m RG59 koaksijanlnog kabela sa BNC (video) i DC (power) konektorima na oba kraja za jednostavno i brzo povezivanje kamere sa snimačem. 

GARANCIJA NA KOMPLET JE 24 MESECA.

Dodatne informacije

Broj kamera

4

Kapacitet HDD

Proizvođač

Rezolucija

Recenzije

Još uvek nema recenzija. Napišite Vi prvu!

Budite prvi koji će oceniti “Hikvision KOMPLET za video nadzor sa 4 Full HD kamere”