Video Nadzor

Nova Hikvision termalna kamera za otkrivanje požara pre nego što se desi

Hikvision

Hikvision je predstavio novu Bi-spektralnu kameru koja treba da donese poboljšane mogućnosti za sigurnost perimetra, uključujući naprednu tehnologiju detekcije vatre. Nova kamera (model DS-2TD2615-7 / 10) je vrlo isplativa i pokazaće se korisnom na perimetru „kratkih daljina“ u borbi protiv štete i gubitka imovine.

Termalna kamera koristi algoritme dubokog učenja u svojoj snažnoj analizi ponašanja, pružajući pametne alarme, poput prelaska linije, ulaska / izlaska iz regiona i upada u region.

Tehnologija obrade slike kod ove kamere kombinuje nekoliko poboljšanih tehnologija za obradu slika  kako bi stvorila najbolji termalni ishod. Takođe koristi NETD (Noise Equivalent Temperature Difference) manji od 50mK (millikelvin), merenje koje pokazuje  koliko dobro detektor toplotne slike može da uvidi male razlilke. To znači što je niža razlika u temperaturi koju oseti kamera, što je manja vriednost time je bolja slika.

Ova kamera poseduje i pouzdanu alarmnu funkciju isključivanja temperature. Ima funkciju za unapred podešavanje praga alarma temperature, pa tako se alarm aktivira samo kada temperatura prelazu unapred zadatu granicu.

Bi-spektralna fuzija slike daje korisnicima prikaz slike u slici. Čisti detalji slike sa optičkim detaljima prekriveni na termalnim slikama su veoma zgodni za snimanje dokaza, kada je to potrebno. Pregled će takođe smanjiti propusni opseg, a nema potrebe za prelazak sa termičkog na optički ili obratno.

Ostale karakteristike uključuju:

  • Visoka osetljivost, senzor rezolucije 160 × 120 (rezolucija 320 × 240), podržava podešavanje kontrasta
  • Mirror image, 2x, 4x i 8x digitalni zum
  • Jaka prilagodljivost za životnu sredinu, tako da kamera  može da otkrije loše vremenske uslove ili ekstremnija okruženja i izvrši automatsku kalibraciju.

Nova Hikvision termalna Kamera je dizajnirana sa instalaterima na umu: male dimenzije, stabilan dizajn čini ovaj model zgodnim za ugradnju bilo da je to na zidu, plafonu ili postolju. Njegova mala veličina i uredan, stabilan dizajn čini ga zgkdnim za ugradnju, bilo zidom, plafonom ili montažom postolja.

Related Posts