Interfoni

2-žilni Hikvision IP interfon za zgrade

Hikvision IP interfon za zgrade

Za starije zgrade kojima nedostaje odgovarajuća mrežna infrastruktura, dvožično rešenje omogućava ponovnu upotrebu postojećih ožičenja. Hikvision dvožični IP interfon za zgrade uključuje unutrašnju i spoljašnju video interfonsku jedinicu koje napaja distributer kom su potrebne samo dve žice – jedna za napajanje i jedna za audio / video prenos. Ovo podešavanje olakšava stvari kada nadograđujete stari interfon za zgrade. Sa manje potrebnih žica, možete jednostavno ponovo koristiti postojeće iz prethodnog hardvera. Instalacija postaje laka, brza i isplativa – odlično za modernizaciju i modernizaciju velikih projekata stambenih i poslovnih zgrada. 

Hikvision modularna pozivna jedinica omogućava fleksibilne kombinacije modula specifičnih za funkciju. Sastavite najprikladniju stanicu za vrata prema vašim potrebama, birajući između nekoliko opcija modula kao što su čitači kartica, oznake sa imenima, tastature i još mnogo toga.

Hikvision-ovi modularni interfonski proizvodi dostupni su u dve tehnologije, IP i dvožična tehnologija, obe su podržane zajedničkim priborom. Glavni modul sa kamerom je drugačiji, sve ostalo je isto. Ove opcije pružaju fleksibilnije mogućnosti proširenja i pogodnost instalacije. Kompletni dvožični paket koristi postojeće ožičenje za jednostavno, brzo i ušteda troškova prilikom zamene postojeće opreme i plug-and-play funkcije za jednostavnu konfiguraciju. Ovo je odlično rešenje za starije zgrade kojima nedostaje odgovarajuća mrežna infrastruktura. Dve tehnologije se takođe mogu kombinovati kako bi se stvorilo „hibridno“ rešenje.

Tipične primene ovog novog proizvoda iz naše ponude biće u modernizaciji stambenih stambenih zgrada, školskih zgrada ili poslovnih zgrada..

Related Posts