Interfoni

Novi Hikvision IP interfoni u ponudi: 2MP kamera, RFID

Novi Hikvision IP interfoni u ponudi: 2MP kamera, RFID

Hikvision IP interfoni se nalaze na tržištu već nekoliko godina i pokazali su se kao odličan izbor za vlasnike kuća ili malih stambenih zajednica sa maksimalno 4 stana: imaju kameru 1.3MP, ugrađen RFID čitač, mogućnost da se povežu sa Hik-Connect aplikacijom i da korisnici preko aplikacije kontrolišu interfon, javljaju se na poziv, gledaju šta im se to dešava ispred ulaznih vrata. I sve to upakovano u čvrsto metalno kućište. Ali došlo je vreme za unapređenje, redizajn…i tako sada imamo novu verziju Hikvision IP interfona.

Hikvision nova generacija IP interfona, ili kako ih oni zovu “Villa Door Station” pruža jednostavno interfonsko rešenje za kuće, kancelarije i male zgrade; odlikuje ih praktičnost, sigurnost i stil na kućnom pragu.

Interfonski pozivni tabloi serije DS-KV8x13 ( DS-KV8113-WME1, DS-KV8213-WME1 i DS-KV8413-WME1) dizajnirani su tako da budu jednostavni i za upotrebu i za ugradnju. 

Standardna tehnologija napajanja preko Etherneta (PoE), Plug and Play i Wi-Fi tehnologija pojednostavljuju instalaciju i mogu da omoguće brz i praktičan prenos podataka. Bilo koji intuitivni korak-po-korak čarobnjak za konfiguracijuna samom ili online mrežna konfiguracija čini postupak podešavanja praktičnijim i lakšim.

Uz zaštitu prema IP65 i IK08 standardima, Hikvision DS-KV8Kx13 serije IP tabloi su robusni i otporni na udarce i vodu. 

IP-kamera Hikvision 2MP Fisheye, koja podržava WDR, može da pruži oštre HD slike, omogućavajući korisnicima da jasno vide ko je ispred ulaznih vrata i tako imaju sigurnost i bezbrižnost.

Ostale karakteristike uključuju:

  • Dostupan model za jednog, dva ili četiri korisnika
  • Suzbijanje buke i otkazivanje odjeka
  • Dobar domet i pri slabom osvetljenju
  • Funkcije kontrole pristupa
  • 2.4 GHz Wi-Fi

Pored gore navedena tri modela u metalnom kućištu, novitet je i pozivni tablo u čvrstom plastičnom kućištu, za 1 korisnika, takođe sa kamerom od 2MP i ugrađenim RFID čitačem Mifare 13,56Mhz kartica. 

Related Posts