Alarmni sistemi

AJAX HUB 2 alarmna centrala od sada i kod nas

AJAX HUB 2 Plus

 

Hub 2 – Inteligentna centralna upravljačka jedinica koja podržava detektore sa video verifikacijom kao što je AJAX MotionCam detektor.

 

Svi Ajax detektori su povezani na HUB centralu koja povećava mogućnosti uređaja, kontroliše njihov rad i šalje alarmne poruke vlasniku ili centru za monitoring.

Do sada je AJAX predstavio pru generaciju – HUB i HUB Plus, ali sa upravljačkom jedinicom nove generacije, kao što je AJAX HUB 2, ne morate da živite pod nadzorom sigurnosnih kamera kako biste saznali što je pokrenulo alarm pokreta. Kao i prva generacija, Hub 2 štiti vaše privatno vlasništvo od provale, požara i poplave. Ipak, za razliku od svojih prethodnika ( HUB i HUB Plus), nova AJAX centralna jedinica pruža uvid u alarmnu situaciju nizom animiranih snimaka sa MotionCam detektoraHub 2 kontroliše vašu sigurnost, a ne vašu privatnost.

Hub 2 ima sposobnost da upravlja sa do 100 elemenata sigurnosnog sistema AJAX: detektora pokreta, nasilnog otvaranja, lomljenja stakla, požara i  detektora poplave, kao i tastatura, releja, pametnih utičnica i panik tastera.

 

Sa dva slota za sim-karticu, Hub 2 može se koristiti čak i na izdvojenim lokacijama gdje je internet veza nestabilna. Na primer, u vikendici ili na skijalištu.

 

HUB 2 centrala koristi Ethernet ili jedan od 2 SIM slota za prenos alarma i fotografija iz obezbeđenog objekta. Protokoli kompresije i prenosa garantuju veoma brzu isporuku seriju fotografija čak i kada je Internet konekcija slaba. Za razliku od stream-a video kamera, sa AJAX-om možete da vidite situaciju na obezbeđenom objektu uz pomoć 0.5 kB/s brzine interneta:

  • koristi 3 nezavisna komunikaciona kanala
  • aktivira alarm za manje od 0.15 sekundi
  • prenosi fotografije čak i na 2G

Zahvaljujući izuzetnom dometu, Hub 2 je nadzorni sigurnosni sistem za kuće, kancelarije, trgovinske objekte, ali i industrijske prostore. Upravljačka ploča može upravljati sa do 100 Ajax detektora i modula na udaljenostima čak do 2.000 metara. Ali ovo nije gornja granica dometa – upotrebom ReX modula za proširenje raspona radio signala, moguće je povećavati pokrivenost područja zaštite do gotovo nestvarnih 16 km².

 

Više detalja o novoj centrali HUB 2 možete da vidite na: ajax.systems