COLORVU KAMERE – SLIKA U BOJI 24/7

Najnovija serija ColorVu kamera od HiKVision-a, pruža inovativnu tehnolgoiju rasvete i prikazuje sliku u boji i u najtežim noćnim uslovima rada. Koristeći veći otvor blende (F 1.0) i najnoviju generaciju rasvete kadra ispred kamere – „Suplement light“.

Moćna mogućnost Hikvision ColorVu kamera za snimanje detalja pri slabom osvetljenju potiče od dva specifična otkrića u hardverskim tehnologijama: naprednim objektivima i senzorima visoke osetljivosti. Za razliku od konvencionalnih objektiva, ColorVu objektivi su opremljeni super-otvorima, dostižući do F1.0, što omogućava ulazak veće količine svetlosti u sočivo tako da se osvetljenost slike može povećati.

Objektivi Hikvision ColorVu kamere takođe imaju širokopojasni anti-refleksivni (Broad-Band Anti-Reflection BBAR) premaz/sloj i optičko staklo ekstra-niske disperzije (Extra-Low Dispersion ED), kako bi se smanjio svetlosni odsjaj i efikasno reprodukovala oštrina slike i zasićenost boje.

Visoka osetljivost ColorVu kamera je dizajnirana za primenu za nadgledanje gde su slike visoke rezolucije potrebne u čak i u okruženjima sa izuzetno slabim osvetljenjem. One se odlikuju uzimanjem živih hromatskih slika u mnoštvu scenarija primene, kao što su javna mesta bez osvetljenja, noćna sigurnost u industrijskim parkovima, raskrsnice saobraćaja u okruženjima slabe osvetljenosti i na još mnogim drugim mestima gde su informacije o boji naročito važne.

Hikvision ColorVu tehnologija se koristi u Turbo HD, ali i u IP seriji. Više detalja o ovim kamerama možete pronaći na zvaničnom Hikvision sajtu.

Prikaz 1–15 od 21 rezultat