Alarmni sistemi

AJAX Socket pametna utičnica

AJAX pametna utičnica

Upoznajte Socket, pametnu utičnicu koja kontroliše kućne uređaje i elektroniku, pomaže u sprečavanju nastanka štete, štedi električnu energiju i automatizuje rutinske zadatke. Socket kontroliše dovod električne energije u kućne uređaje i elektroniku kroz AJAX aplikaciju. Vlasnici AJAX sistema mogu da budu hiljadama kilometara daleko odo svog doma, ali i dalje mogu da uključuju/isključuju svetla, upravljaju uređajima, nadgledaju potrošnju električne energije.

  • Funkcioniše na udaljenosti od 1000 metara od HUB-a.
  • Isključuje/uključuje svetla i klima uređaje.
  • Uključuje kućne aparate.
  • Izvodite zadate zadatke kada naoružate/razoružate AJAX alarm.
  • Nadgleda potrošnju električne energije
  • Troši manje od 1W/sat u standby režimu. 

Pametna utičnica sprečava kvarove i oštećenja uređaja usled problema u električnoj mreži i prekida napajanje uređaja i elektronike u slučaju prenapona. U cilju sprečavanja požara, utičnica se isključuje kada se zagreje do 85 ° C zbog preopterećenja. Dodatno, opremljena je terminalom za uzemljenje kako bi se sprečili električni udari i sigurnosnim zatvaračima kako bi se sprečilo da deca stavljaju neke predmete u nju.

Toliko je kompatnog dizajna da ne blokira susedne utičnice. Možete koristiti sve utičnice produžnog bloka ili multi-socket priključka jer Socket lako stane pored energetskih jedinica bilo kog geometrijskog oblika. Opremljena je sa jarkim LED prstenom koji počne da svetli svaki put kada je uređaj uključen u pametnu utičnicu počeo sa radom. LED prsten menja boju i na taj način pokazuje koji uređaj troši najviše energije.

Sve što Vam je potrebno sa podešavanje pametne utičnice je telefon. Uključite uređaj u Socket i dodelite ga AJAX sigurnosom sistemu tako što ćete skenirati QR kod putem AJAX mobilne aplikacije. Čim se LED indikator uključi, sve je spremno za rad. 

Ostavite odgovor