REM25 daljinska komanda

5,040.00рсд

Dvosmerna daljinska komanda 433/868MHz, podrzava STAY D, Vodootporna, 5 tastera, 6 razlicitih operacija, domet 30m do 50m u tipičnom okruženju. Dostupna u crnoj i beloj boji.

Opis proizvoda

REM25 je dvosmerni bežični daljinski upravljač koji vam omogućava da bezbedno rukujte i upravljate sa Paradox alarmnim sistemom i primate instant obaveštenja o Vašim aktivnostima. Takođe vam omogućava da verifikujete status vašeg sigurnosnog sistema sa distance. Bežični daljinski upravljač REM25 nudi praktičnu kontrolu na dohvat Vaših prstiju. Sa dvosmernim komunikacijskim mogućnstima, REM25 može da inicira direktnu komunikaciju sa Vašim Paradox sigurnosnim sistemom i da primate obaveštenja o trenutnom stanju sistema. Možete da budete sigurni da je Vaš sistem naoružan / razoružan. Sa pritiskom samo jednog dugmeta, REM25 dozvoljava da proverite status, da li je alarm aktiviran ili ne, naoružan ili ne, programirate svetla, garažna vrata i slično.  REM25 nudi jaku enkripciju, što znači da ga potencijalni uljezi ne mogu kopirati.

REM25 daljinac takođe pruža sistemski status u trenutku pritiskom na dugme informacije (i). Zauzvrat, REM25 će pokrenuti komunikaciju sa sistemom Paradox i obezbediti Vam prikaz statusa – naoružani (crveni), razoružani (zeleni) alarm ili alarm u memoriji (svetlo treperi).

Sve ovo se nalazi u stilski dizajniranom i vodootpornom kućištu i dostupan je u dve boje (bela i crna) kao i dve verzije: 433 MHz ili 868 MHz.

REM15 bežični daljinski ima jednosmernu komunikaciju i može samo da prenosi Vaše željene akcije ka Paradox alarmnom sistemu. Sistem ne može da Vam putem daljinca prikaže povratne informacije.

 

Recenzije

Još uvek nema recenzija. Napišite Vi prvu!

Budite prvi koji će oceniti “REM25 daljinska komanda”