Motori za kapije

KING GATES motori za kapije i automatske rampe

KING GATES motori za kapije i automatske rampe

KING GATES motori za kapije i automatske rampe su novo pojačanje našem već bogatom asortimanu kvalitenih proizvoda. Tražeći još jedan brend automatizacije, koji će korisniku pružiti kvalitet po malo pristtupačnijoj ceni, odlučili smo se za KING GATES. 

Od 2006. godine KING GATES motori su deo profesionalne palete automatizacije za kapije, garažna vrata, rolo vrata i barijere. Kod nas se uponudi trenutno nalaze njihovi proizvodi za kojima je najveća potražnja na ovom tržištu:

  • motori za klizne kapije od 400, 600 i 1000 kilograma
  • motor za krilnu kapiju do 2 metara širine i 200 kilograma težine ( po krilu )
  • automatska rampa sa LED rasvetom dužine ruke od 4 metara
  • prateća oprema: daljinski upravljači, signalne lampe, fotoćelije, Wi-Fi modul...

 

KING GATES MOTORI ZA KAPIJE
KING GATES MOTORI ZA KAPIJE

Ovi proizvodi pojednostavljuju Vaše svakodnevne pokrete i nude udobnost ulaska i izlaska u potpunoj slobodi, sa praktičnim proizvodima zasnovanim na strastvenom dizajnu i 100% proizvedenim u Italiji. KING GATES motori su prisutni na tržištu kućne automatizacije u više od 40 zemalja širom sveta – u Francuskoj, Španiji i Poljskoj sa komercijalnim ograncima i u svim ostalim zemljama kroz široku mrežu direktnih distributera.

Kvalitet je evidentan u proizvodima, materijalima i kontrolama tokom faze proizvodnje i post-produkcije, kao i u servisu i tehničkoj pomoći. Njihovi proizvodi su dizajnirani na osnovu istovremene inženjerske logike, omogućavajući optimizaciju performansi i kvaliteta u pogledu stalne pažnje na dizajn. Ističu se po svom dizajnu, izražavajući čvrstoću i snagu, u kombinaciji sa dinamikom i lepotom. Zamišljeni da budu laki za korišćenje i intuitivni, oni se harmonično integrišu u postojeći kontekst zahvaljujući suptilnim bojama i jednostavnim oblicima.

Svi KING GATES motori za kapije i ostali proizvodi su podvrgnuti strogim testovima mehaničkog habanja i sertifikovani su u ovlašćenim laboratorijama za usklađenost sa standardima električne bezbednosti i elektromagnetne kompatibilnosti. 

 

Related Posts