Motori za kapije

NOVO U PONUDI: Nemačke ELKA automatske rampe

ELKA rampe

Tražite li najbolju i najizdržljiviju automatsku rampu za svoj poslovni ili privatni parking, garažu...? Ako je tako došli ste na pravo mesto. Pre svega da vidimo zašto se kompanije odlučuju na kupovinu automatske rampe: imaju parking koji je potrebno kontrolistati i štiti od neovlašćenog ulaza ( bilo da su to privatni parkinzi, parking firme, garaže, parking hotela...). Kao i pre svake kupovine potrebno je da dobro razmisliste šta je to što Vam treba i za čega ćete koristii kupljeni proizvod. Isto je i sa rampama. Nije svaka rampa namenjana za montažu na svim lokacijama. Rampe se razliku po izgledu, brzini, sazi, dužini ruke, intenzitetu korišćenja, mogućnostima za integraciju sa drugim sistemima... Da bi ste dobili bolji uvid u u rampe i kako napraviti dobar izbor, predlog je da pročitate tekstove u kojima smo se ranije bavili o izboru rampi: Kako da napraite dobar izbor i O čemu bi trebalo da vodite računa pre kupovine rampe?

Ali ako već znate da želite da imate kvalitetnu i brzu rampu, sa 100% intenzitetom korišćenja, onda ne treba da tražite dalje... ELKA rampe su tada pravi i jedini izbor. 

ELKA-Torantriebe GmbH je kompanija koja se nalazi u Nemačkoj i već 40 godina svo svoje poslovanje je usmerila na proizvodnju automatskih barijera i sistema za otvaranje kapija, a njihovi proizvodi se distribuiraju u preko 80 zemalja širom sveta. Savršene performanse rada, postignute elektronskom kontrolom brzine i optimizovanom mehanikom, štite motor i zupčanik. Efikasan koncept pogona sa moćnim BLDC zupčanikom od 24 V i robusnim komponentama obezbeđuju intenzivan rad sa 100% radnim ciklusom.

ELKA rampe su 100% Made in Germany i podležu strogoj nemačkoj kontroli kvaliteta: Poseduju deklaracije o usklađenosti prema direktivi o mašinama i  o performansama prema Regulativi o građevinskim proizvodima i TUV sertifikat prema Evropskim standardima. 

100% intenzitet

KVALITETNE

ELKA RAMPE

Kako nije svaka rampa namenjana za svaku montažu, tako je i ELKA svoj poprtfolio podelila u nekoliko osnovnih kategorija

Serija PARKING

Namenjene za kontrolu pristupa parking garažama i parkiralištima.
Dužina ruke rampe do 5 metara.
Otvaranje rampe od 0.9 do 5.5 sekundi. 

Serija TOLL

Dizajnirane za montažu i kontrolu
naplatnih stanica.
Okrugla ruka ø60mm dužine do 3.5 metara.
Otvaranje rampe od 0.3 do 1.3 sekundi. 

Serija INDUSTRIAL

Namenjene za kontrolu pristupa industrijskim objektima i postrojenjima. 
Dužina ruke rampe do 8 metara.
Otvaranje rampe od 4.0 do 8.5 sekundi. 

Serija KOLOSS

Dizajnirane za montažu i kontrolu
širokih prolaza.
Dužina ruke rampe do 12 metara.
Otvaranje rampe od 6.0 do 12.0 sekundi. 

Zainteresovani ste za rampe iz naše ponude?

Pošaljite nam zahtev na office@provision.rs i naš tim će Vas uskoro kontakirati sa svim informacijama o ELKA rampama.