Alarmni sistemi

Zašto bi trebalo izaberete Paradox alarmni sistem?

Zašto bi trebalo izaberete Paradox alarmni sistem?

Paradox proizvodi neke od najboljih alarmnih sistema dostupnih na tržištu. Paradox alarmni sistem može da se pohvali sa konurentskim cenama koje su praćene sa vodećim bezbednosnim sposobnostima u industriji. Ukoliko tražite alarm koji radi zajedno sa aplikacijom, Paradox to ima. Ukoliko tražite SMS funkcije ili daljinsko podešavanje putem GPRS-a, Paradox ima i to. Kompanija je poznata kao neko ko proizvodi i konstantno razvija i unapređuje svoj asortiman.

Paradox proizvodi MG5050 alarmnu centralu koja stiže sa wireless funkcijama i može da podrži do 32 wireless zone, 15 šifratora, bežične tastature, SMS, IP i mnogo više. Dodavanje bežičnh pasivnih senzora, spoljnih senzora, kontakata za vrata je postalo lako zahvaljujući Babyware-u i Paradox USB programiranju. Potrebno je samo da unesete serijski broj uređaja, upload-ujete podešavanja i gledate kako to radi! Paradox MG5050 ima 2 particije i zahvaljujući tome u mogućnosti ste da zasebno razoružate i naoružate različite delove vaše kuće, stana, ili firme.

Paradox Rem 2 daljinski upravljači imaju dvosmernu komunikaciju sa ugrađenim LED osvetljenjem koje poazuje status alarma. To znači da samo osoba koja kod sebe ima Rem 2 daljinski zna status alarma.

Paradox je zaista napravljen da bude end-to-end sigurnosni sistem. EVO192 ima neverovatne sposbnosti za detekciju dima, kontrolu pristupa i mnogo više.

Kompanija je takođe napravila različite načine za interakciju i komunikaciju između korisnika i njihovog sistema. LED tastature ili moderne tastature osetljive na dodir. TM50 tastatura osetljiva na dodir omoguća korisniku više kontrole nad alarmnim sistemom nego što je to slučaj kod običnih tastatura. Zahvaljujući TM50, kontrola particija i testiranje zona je veoma prosto.

Ako su Vam potrebna SMS obaveštenja od alarma, Paradox je kreirao jedinstveni modul koji omogućava SMS i GPRs komunikaciju sa sistemom. To znači da ste u mogućnosti da daljinski kontrolištete ceo alarmni sistem putem SMS komandi ili Babyware softvera. Takođe, postoji mogućnost upravljanja sistemom putem aplikacije. Povežite Paradox IP150 na Vašu mrežu i možete da upravljate celim sistemom na Vašem pametnom uređaju.

Zahvaljujući svim “out-of-the-box” funkcijama koje ima MG5050 i mogučnostima koje ima Paradox Digiplex EVO, Paradox je veoma brzo postao jedan od najinovativnijih, svestranih i pouzdanih brendova u sigurnosnoj industriji.

Ako tražite pouzdano rešenje, ne tražite dalje! Paradox ima rešenje za one koji žele žičani i jednostavniji sistem kao što je Spectra serija, ali i za one koji žele wireless rešenja kao što je Magellan serija i pomenuta MG5050 centrala. Konurentne cene, veliki izbor senzora, jednostavna upotreba krajnjih korisnika (što je i najbitnije jer ih oni na kraju i koriste), lako proširenje postojećeg sistema. Koja sve rešenja Paradox nudi možete da vidite i na njihovom zvaničnom sajtu www.paradox.com ili posetite našu stranicu ALARMNI SISTEMI gde možete da vidite naš asortiman PARADOX proizvoda.