SUPRA MB automatska rampa 6M

185,200.00рсд

SET UP SU MB 24V 6M CRVENA. LIFE plastificirana rampa sa rukom od 6 metara sa fosfornim nalepnicama ( ruka rampe je okrugla).  Sadrži ugradni prijemnik i jedan DREAM daljinski. Bez led.

  • Dužina rampe: 6m
  • Napajanje na struju: 230 V/50Hz
  • Napajanje motora: 24V
  • Snaga: 150W
  • Obrtni momenat: 150Nm
  • Radna temperatura (°C Min/Max): -20 +70
  • Stepen zaštite: IP44
  • Naizmeničan rad: 80%
  • Vreme otvaranja (s): 5-15
Kategorija
Brands:
Proizvođač

Opis proizvoda

Očekivani rok isporuke je od 2 do 4 radna dana!

Izaberite Supra MB MAX rampu ako vam treba čvrst i dugotrajan proizvod.

Parking rampa koju odlikuju moć i kontrola,  odeveni sa istom elegancijom i u  klasi  najprestižnijih automobila na tržištu. SUPRA linija se zalaže za bolji kvalitet, pa čak i više pažnje posvećuje detaljima. To je razlog zašto je školjka od pocinkovane strukture dobila oklop od čvrste plastike otporne na udarce, inspirisana svetom automobila. 

Parking rampa ima funkcije koje se mogu programirati po volji, u skladu sa specifičnim potrebama i zahtevima. Kontrolni panel, savršeno integrisan i zašticen kucištem je lako dostupan i izuzetno intuitivan. Osim toga, postoje dve podrazumevane opcije programa već postavljene, koje omogućavaju korišćenje sistema odmah nakon instalacije.

DIGITAL LIFE TECHNOLOGY  predstavljaju protokol i interfejs koji pojednostavljuju instaliranje fotoćelija, transpondera , digitalnog selektora i drugih komandnih uređaja. Nove instalirane komponente su odmah prepoznate zahvaljujuci ” plug and play ” funkciji i na taj način je omogućeno da se ceo sistem ažurira i proširi u bilo koje vreme. Svi LIFE proizvodi dolaze sa jasno, jednostavnim i intuitivnim uputstvom za sklapanje i upotrebu  i tako pomažu i da se smanji njihovo vreme instalacije.

LIFE SUPRA automatske rampe stižu u verzijama sa motorom na 24 VDC i sa rukom do 5 metara dužine. Ovo je jedini model MB serije koji ima dužinu 6 metara i okruglu ruku rampe. U našoj ponudi imamo 10 različitih verzija LIFE rampi i sigurni smo da će neki od njih biti pravi izbor za Vas!

Dodatne informacije

Dužina ruke rampe

6 metara

Proizvođač

Vreme otvaranja do 90º

Recenzije

Još uvek nema recenzija. Napišite Vi prvu!

Budite prvi koji će oceniti “SUPRA MB automatska rampa 6M”