Paradox NV35M detektor pokreta tip „Zavesa“

7,340.00рсд

Spoljšnji/Unutrašnji detektor pokreta tip „Zavesa“ za zaštitu perimetra, vrata i prozora. Dualni detektor pokreta sa Anti Masking i Pet Immunity funkcijom. Domet u Pet režimu 7,5 x 2m, a u Sharp režimu 10 x 2m.

Opis proizvoda

Paradox NV35M detektor – robusna mogućnosti detekcije, izvrsna stabilnost i visoka stopa odbijanja lažnih alarma. Grade 3 standard. 

Paradox NV35M detektor pripada seriji detektora koji su dizajnirani da pruže superiorno unutrašnje ili spoljašnje sigurnosno rešenje za aplikacije kao što su prozori, vrata ili klizna vrata.  Serija je optimizovana da prepoznaje i ne reaguje na lažne alarme koje pokreću male ptice, mačke i psi, što joj daje jedinstveno lidersko mesto na tržištu.

Detektor ima 2 režima rada. Prvi je režim koji je imun na kućne ljubimce i upotreba ovog režima je idealno pogodan za spoljne prozore i klizna vrata. Ukoliko se detektor koristi za unutrašnju montažu, ovaj režim se može isključiti i na taj način bi se obezbedila oštra zaštita režima pomoću dvostruke provere detekcije.

Na raspolaganju su bežični i žičani  modeli, a svaki ima  standardno dolazi sa nizom dodatnih funkcija uključujući aktivnu tehnologiju protiv maskiranja i detekciju kretanja kako bi se osiguralo područje neposredno ispod detektora.

Pored NV35M, možete se odlučiti i za još dva slična modela: NV35MR bežični detektor i NV35MX adresabilni detektor. 

 

Dodatne informacije

Vrsta senzora

Povezivanje

Namena

Recenzije

Još uvek nema recenzija. Napišite Vi prvu!

Budite prvi koji će oceniti “Paradox NV35M detektor pokreta tip „Zavesa“”