Back to products
Hikvision DS-PM1-I1-WE
Bežični transmiter sa jednim ulazom DS-PM1-I1-WE Original price was: 6,400.00rsd.Current price is: 5,760.00rsd.

Detektor ZAVESA za spoljašnju montažu DS-PDC10DM-EG2-WE

Original price was: 13,440.00rsd.Current price is: 11,950.00rsd.

Bežični Dual-tech detektor tip zavesa za spoljašnju montažu

 • Frenkvencija 868MHz, AES-128 enkripcija, Tri-X Wireless tehnologija
 • RF domet: 1600m(otvoren prostor)
 • Led indikacija: Green(PIR), Red(Microwave), Green+Orange(Mask), Blue(Alarm)
 • Domet detekcije:
  – zidna montaža: 10m
  – plafonska montaža: 5m
 • Detekcija smera kretanja podržana
 • Visina montaže : 2 do 3.5m
 • Anti-Masking
 • Indikacija jačine signala
 • Do 12KG Pet-immunity kad je zidna montaža, nema Pet-immunity kad je plafonska montaža
 • Baterija: 5 godina (CR123A x 2)
 • Radna temperatura: -10 °C to 55 °C
 • Dimenzije: 29.2mm × 134.4mm × 39.5mm
 • Težina: 120g
 • Daljinsko konfigurisanje putem aplikacije.
 • Isporuka proizvoda

Isporuka se vrši kurirskom službom BEX

 • Rok isporuke

Očekivani rok isporuke od 2 do 5 radnih dana

 • Troškovi isporuke

Snosi ih kupac, naplaćuju se po cenovniku kurirske službe

 • Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše porudžbine pročitate informacije na stranici Isporuka i plaćanje.
15 People watching this product now!
Šifra proizvoda: DS-PDC10DM-EG2-WE Kategorije: ,
Proizvođač

Hikvision DS-PDC10DM-EG2-WE je novi bežični Dual-Tech AM detektor tip „zavesa“ i pre svega je namenjen za spoljašnju upotrebu. Ovaj PIR detekor se može montirati unutar kuće i prvi je Hikvision detektor za montažu izvan kuće. Mogućnosti za montažu su razne: na zid, horizontalno na plafon, a zahvaljujući malom i kompaktnom dizajnu (29,2 mm x 134,4 mm x 39,5 mm, 120 grama) moguće ga je postaviti i na ram prozora ili vrata. 

Bežični dvosmerni detektor sa detekcijom pokreta, zaštitom od neovlašćenog pristupa, proverom niske baterije i kontrolom veze. Može da radi do 5 godina sa ugrađenom baterijom, gnoriše životinje do 12 kg kada se montira na zid, dok prepoznaje ljude od prvog koraka. Zahvaljujući IP65 zaštiti, PIR detektor je aktivan na temperaturama između -10 i +55 stepeni Celzijusa, a izvan ovih vrednosti, kvalitet detekcije može da se smanji. 

Opseg detekcije DS-PDC10DM-EG2-WE

Postavljen na zid, Hikvision PIR detektor može da nadgleda površinu od 10 metara od senzora za kretanje pod uglom od 5 stepeni. Ovaj detektor je stoga idealan za obezbeđenje veoma specifičnih područja, na primer duž prozora ili vrata. Ako detektor montirate na plafon, može da gleda 5 metara u svim pravcima, takođe pod uglom od 5 stepeni. 

Osetljivost detektora je podesiva preko Hik-Connect aplikacije na Vašem pametnom telefonu. Postoje ukupno 2 režima, automatski i prilagođen životinjama. Ovo poslednje treba izabrati ako su mačke ili psi prisutni u oblasti koju treba zaštititi, ili ako je detektor montiran napolju u oblasti gde mačke takođe redovno lutaju.

 

Raspon od Hikvision centrale
Raspon od centrale do DS-PDC10DM-EG2-WE je 1600 metara na otvorenom, a Hikvision Cloud neprekidno nadgleda vezu. Ako je bežični signal namerno poremećen, to će odmah biti prijavljeno putem aplikacije Hik-Connect na Vašem pametnom telefonu. Hikvision bežični signal se zove Tri-X i radi na 2 različite frekvencije u opsegu od 868 MHz i ima AES-128 enkripciju.

 

Visina ugradnje
Idealna visina za montažu detektora PIR zavesa je između 2 i 3.5 metara. Ako postavite PIR detektor zavese niže od preporučene visine, on će ranije reagovati na kućne ljubimce i takođe će smanjiti udaljenost detekcije. 

 

Prijava i montaža
Svi Hikvision proizvodi se lako povezuju sa centralom. Registracija se vrši pomoću QR koda koji se nalazi na svakom uređaju. Da li imate više detektora koje želite da registrujete u isto vreme? Ako je tako, možete da koristite zgodnu funkciju „registracije“ tako da ne morate da skenirate nikakav QR kod. Dovoljno je da aktivirate Enroll u aplikaciji  uključite detektor i uparivanje će biti gotovo za par sekundi. Kada je uparivanje gotovo, postavite detektor na zid ili plafon i uverite se da nema vaza, ormarića, zavesa ili staklenih predmeta koji blokiraju ugao gledanja.

 

Radi na baterije
Kao i svi Hikvision AX Pro proizvodi, DS-PDC10DM-EG2-WE detektor radi na CR123A baterijama i stoga je potpuno bežični. Zbog toga ih je lako postaviti bilo gde bez polaganja kablova. Životni vek standardnih baterija je 5 godina uz normalnu upotrebu. Nakon ovog vremena, lako se mogu zameniti novim. 

Namena

Spoljašnja montaža

Vrsta senzora

Detektori tipa "zavesa"

Povezivanje

Bežično

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznosa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. Posetite Kalkulator cene troškova isporuke BeX kurirskom službom

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Poštovani kupci

Molimo Vas da pročitate sledeće informacije pre Vaše porudžbine

Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše  porudžbine pročitate dole navedene informacije:

DOSTUPNOST PROIZVODA

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i NE PODRAZUMEVA da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja  062 300 840 ili slanjem upita na office@provision.rs.

OPISI PROIZVODA

ProVision nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe ProVision ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac. MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. 

DA LI JE TO PROIZVOD KOJI JE VAMA POTREBAN?

Molimo Vas da pre poručivanja PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. Pre poručivanja, kupovine, plaćanja...dobro pročitajte opise i specifikacije proizvoda i dobro razmislite da li je to proizvod koji je Vama potreban. Ako niste sigurni, pošaljite nam poruku putem kontakt forme na KONTAKT stranici ili email na office@provision.rs kako bismo Vam što detaljnije odgovorili na sve nedoumice koje imate u vezi proizvoda. 

CENE PROIZVODA

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. ProVision se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. ProVision ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl. Ovo se odnosi na redovne cene i specijalne cene.

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznOsa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. 

NAČINI PLAĆANJA

Porudžbine ostvarene preko web stranice www.provision.rs se mogu platiti na 2 načina: plaćanje pouzećem kuriru ili uplatom preko računa. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. ProVision se trudi sa svim svojim resursima, da cene artikala i usluga prikazane na ovom sajtu budu maksimalno ažurne.

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Cene SVIH proizvoda na sajtu

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. 

Cene za HIKVISION proizvode

Hikvision proizvodi

Od 1. Decembra 2023. godine sve cene Hikvision i proizvoda na sajtu NEĆE BITI PRIKAZANE JAVNO! Ovo nije odluka ProVision sajta, nego je ovo odluka koja dolazi od same Hikvision kompanije i generalnih distributera u Srbiji.

Cene Hikvision proizvoda će biti vidljive isključivo nakon prijave. Ukoliko ste imali već napravljen nalog na našem sajtu, možete ga koristiti i dalje i videti cene kao i do sad. U slučaju da nemate nalog, potrebno je da se registrujete na sajtu.

Želite da vidite cene neke od dole navedene opreme? Morate da se prijavite!

HIKVISION

Video nadzor

Hikvision

Led paneli i monitor

Hikvision

Aktivna mrežna oprema

HIKVISION

Alarmni sistemi

Hikvision

Interfonski sistemi

Hikvision

Kontrola pristupa