Back to products
Reolink E1 OUTDOOR
Reolink E1 Outdoor PTZ WiFi kamera Original price was: 18,720.00rsd.Current price is: 15,980.00rsd.

Reolink GO PT PLUS 4G kamera na baterije/solarni panel

Original price was: 33,840.00rsd.Current price is: 30,240.00rsd.

 • 1/3″ CMOS senzor, rezolucija 2560 x 1440 (4.0 megapixel) at 15 frames/sec,
 • 3G/4G
 • Video format: H.265,
 • Objektiv: fiksni objektiv horizontal: 95°; vertical: 52°; diagonal: 115°
 • Digital zoom: 16x digitalni zoom,
 • Noćni vid: IR do 10 m,
 • Dvosmerna komunikacija: visoko kvalitetni mikrofon I zvučnik,
 • Time lapse funkcija
 • PIR: podesiv, do 10m,
 • PIR ugao: 120° horizontal
 • Ugrađena sirena,
 • Lokalno snimanje na SD karticu, max 128GB (uz kameru se ne isporučuje microSD kartica)
 • PIR detekcija do 10m,
 • Wi Fi frekvencija 2.4GHz,
 • Baterija 6000mAh (može da se napaja sa adapterom 5V/2A, može da se napaja putem Reolink solarnog panela koji se kupuje posebno)
 • IP64 zaštita
 • Radna temperatura: -10° C to 55° C
 • Dimenzije: Φ98 x 112mm  , 485 grama
 • Radi sa Google Assistant i Alexa
 • Aplikacija dostupna za iOS i Android
 • Isporuka proizvoda

Isporuka se vrši kurirskom službom BEX

 • Rok isporuke

Očekivani rok isporuke od 2 do 5 radnih dana

 • Troškovi isporuke

Snosi ih kupac, naplaćuju se po cenovniku kurirske službe

 • Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše porudžbine pročitate informacije na stranici Isporuka i plaćanje.
7 People watching this product now!

Struja i WiFi nisu dostupni?
GO PT Plus 4G kamera je uvek dostupna zahvaljujući 4G mreži

Reolink Go PT Plus podržava 3G/4G LTE mobilnu mrežu i pokriva 355° pan  140° tilt. Takođe ima veliku rezoluciju od 2K 4MP Super HD i inteligentnu detekciju osoba/vozila. Tamo gde WiFi i struja nisu dostupni, Reolink Go PT Plus 4G kamera je uvek dostupna i nudi jednostavan, siguran i fleksibilan nadzor.

Reolink GO PT Plus
 • Zaista bežična kamera, bez kablova
 • Moguća montaža spolja i unutra, potrebna 3G/4G SIM kartica
 • IP64 sertifikat omogućava odličan rad u svim uslovima
 • Punjiva baterija kapaciteta 6000mAh
 • Povežite kameru na Reolink solarni panel za non-stop napajanje
 • Smart detekcija ljudi/vozila
 • 355° pan i 140° tilt
 • Dvosmerna komunikacija
 • PIR detekor pokreta sa dometom od 10m

Ako treba da pazite na vikendicu,  gradilište ili bilo koju oblast bez napajanja ili Wi-Fi mreže, Reolink Go PT Plus spoljna 4G kamera je vredna Vaše pažnje.  Ova kamera na baterije Vam omogućava da sačuvate snimke na lokalnom skladištu (max 128GB microSD) ili claud-u. 

Uređaj koristi bateriju koja se ne može ukloniti i koja bi u normalnim uslovima trebalo da traje do četiri nedelje između punjenja. Međutim, hladno vreme i prekomerni striming utiču na trajanje baterije. Da ne biste brinuli i morali da unosite kameru unutra da se napuni, možete je uvek spojiti na Reolink solarni panel. 

Go PT Plus 4G kamera snima Vaš video u 2K, ili 3.840 k 2.160 piksela. To je četiri puta više piksela od 1080p, tako da možete videti mnogo detalja u snimku. Nije baš 4K, ali je visokokvalitetan snimak bez obzira na to kako ga isečete. Pored toga dobijate infracrveni noćni vid. Noćni vid je u sivim tonovima, a ne u boji; ali je oštar i jasan, nije mutan kao staromodni noćni vid. Vaši snimci su jednako jasni noću kao i tokom dana, što Vaš dom čini još sigurnijim. Još bolje, jer je infracrveni novćni vid, nema vidljive svetlosti koja sija sa prednje strane vaše kamere.

REOLINK GO PT 4G kamera - Kompletnu specifikaciju možete videti na sajtu proizvođača. 

Rezolucija

4 Mpix

Domet IR rasvete

10 metara

Ugrađen mikrofon

DA

Ugrađen zvučnik

DA

Namena

Univerzalna montaža

Tip kućišta

Pan-Tilt

Napajanje

Baterija/Solarni panel

Povezivanje

4G

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznosa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. Posetite Kalkulator cene troškova isporuke BeX kurirskom službom

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Poštovani kupci

Molimo Vas da pročitate sledeće informacije pre Vaše porudžbine

Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše  porudžbine pročitate dole navedene informacije:

DOSTUPNOST PROIZVODA

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i NE PODRAZUMEVA da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja  062 300 840 ili slanjem upita na office@provision.rs.

OPISI PROIZVODA

ProVision nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe ProVision ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac. MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. 

DA LI JE TO PROIZVOD KOJI JE VAMA POTREBAN?

Molimo Vas da pre poručivanja PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. Pre poručivanja, kupovine, plaćanja...dobro pročitajte opise i specifikacije proizvoda i dobro razmislite da li je to proizvod koji je Vama potreban. Ako niste sigurni, pošaljite nam poruku putem kontakt forme na KONTAKT stranici ili email na office@provision.rs kako bismo Vam što detaljnije odgovorili na sve nedoumice koje imate u vezi proizvoda. 

CENE PROIZVODA

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. ProVision se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. ProVision ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl. Ovo se odnosi na redovne cene i specijalne cene.

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznOsa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. 

NAČINI PLAĆANJA

Porudžbine ostvarene preko web stranice www.provision.rs se mogu platiti na 2 načina: plaćanje pouzećem kuriru ili uplatom preko računa. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. ProVision se trudi sa svim svojim resursima, da cene artikala i usluga prikazane na ovom sajtu budu maksimalno ažurne.

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Cene SVIH proizvoda na sajtu

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. 

Cene za HIKVISION proizvode

Hikvision proizvodi

Od 1. Decembra 2023. godine sve cene Hikvision i proizvoda na sajtu NEĆE BITI PRIKAZANE JAVNO! Ovo nije odluka ProVision sajta, nego je ovo odluka koja dolazi od same Hikvision kompanije i generalnih distributera u Srbiji.

Cene Hikvision proizvoda će biti vidljive isključivo nakon prijave. Ukoliko ste imali već napravljen nalog na našem sajtu, možete ga koristiti i dalje i videti cene kao i do sad. U slučaju da nemate nalog, potrebno je da se registrujete na sajtu.

Želite da vidite cene neke od dole navedene opreme? Morate da se prijavite!

HIKVISION

Video nadzor

Hikvision

Led paneli i monitor

Hikvision

Aktivna mrežna oprema

HIKVISION

Alarmni sistemi

Hikvision

Interfonski sistemi

Hikvision

Kontrola pristupa