Back to products
Reolink GO PT PLUS
Reolink GO PT PLUS 4G kamera na baterije/solarni panel Originalna cena je bila: 33,840.00rsd.Trenutna cena je: 30,240.00rsd.

Reolink ARGUS ECO WiFi kamera na baterije/solarni panel

10,800.00rsd

 • CMOS senzor, rezolucija 1080p HD u 15fps,
 • Video format: H.264,
 • Objektiv: fiksni objektiv 120° djagonalno vidno polje,
 • Digital zoom: 6x digitalni zoom,
 • Noćni vid: IR do 10 m,
 • Dvosmerna komunikacija: visoko kvalitetni mikrofon I zvučnik,
 • PIR: podesiv, do 10m,
 • PIR ugao: 100° horizontal
 • Ugrađena sirena,
 • Lokalno snimanje na SD karticu, max 128GB ( microSD kartica se ne isporučuje sa kamerom )
 • PIR detekcija do 10m,
 • Wi Fi frekvencija 2.4GHz,
 • Baterija 5200mAh (može da se napaja sa adapterom 5V/2A, može da se napaja putem Reolink solarnog panela koji se kupuje posebno)
 • IP65 zaštita
 • Radna temperatura: -10° C to 55° C
 • Dimenzije: Φ71 x 186 mm, 320 grama
 • Radi sa Google Assistant i Alexa
 • Aplikacija dostupna za iOS i Android
 • Kutija prema informacijama proizvođača sadrži: kameru, držač kamere, Power Adapter, USB-C kabl
 • Isporuka proizvoda

Isporuka se vrši kurirskom službom BEX

 • Rok isporuke

Očekivani rok isporuke od 10 do 14 radnih dana

 • Troškovi isporuke

Snosi ih kupac, naplaćuju se po cenovniku kurirske službe

 • Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše porudžbine pročitate informacije na stranici Isporuka i plaćanje.
19 People watching this product now!
REOLINK ARGUS ECO

Zaista bežična WiFi spoljna sigurnosna kamera

Radi bez kablova sa punjivom baterijom i pouzdanom WiFi vezom. Fleksibilna i otporna na vremenske uslove – možete je postaviti bilo gde uz instalaciju koja traje 5 minuta!

Reolink ARGUS ECO
 • Zaista bežična kamera, bez kablova
 • Moguća montaža spolja i unutra, potreban samo dobar WiFi
 • IP65 sertifikat omogućava odličan rad u svim uslovima
 • Punjiva baterija kapaciteta 5200mAh
 • Povežite kameru na Reolink solarni panel za non-stop napajanje
 • Obaveštenja o niskom nivou baterije
 • 100° široko vidno polje
 • Dvosmerna komunikacija
 • PIR detekor pokreta sa dometom od 10m

Dizajnirana za spoljašnju upotrebu, Argus Eco kamera ne čini nijedan estetski ustupak prethodnim Argusovim modelima. Poseduje robusno bullet kućište, ima bateriju velikog kapaciteta koja se ne može zameniti što znači da Eco mora ili biti montiran blizu spoljašnje električne utičnice radi povremenog punjenja ili uparen sa Reolink solarnim panelom za neprekidno punjenje. Reolink tvrdi da ćete dobiti četiri do šest meseci napajanja po punjenju u režimu mirovanja.

Podesiva PIR (pasivna infracrvena) detekcija pokreta, 1080p video, noćni vid do 10 metara i dvosmerna komunikacija - sve je tu. 

Povezivanje Argus Eco kamere na WiFi mrežu je veoma jednostavno - kada skinete i instalirate Reolink aplikaciju na svom telefonu, kreirate nalog, samo uključite kameru ( postoji mali prekidač odmah pored slota za microSD karticu, koji su sakriveni iza gumenog poklopca ) i pratite glasovne komande. Dovoljno je manje od 5 minuta da kamera bude spremna za rad. 

Kamera pruža neverovatno oštar i uravnotežen kvalitet slike u dnevnom i noćnom režimu. Upozorenja o kretanju su brza. O pokretu ste obavešteni putem push obaveštenja na telefonu, dodirom na obaveštenje otvora se snimljeni snimak kako bih mogli da proverite da li je to legitimna pretnja ili ne. 

Kompletnu specifikaciju kamere REOLINK ARGUS ECO možete videti na sajtu proizvođača. 

Rezolucija

Domet IR rasvete

10 metara

Ugrađen mikrofon

DA

Ugrađen zvučnik

DA

Namena

Tip kućišta

Napajanje

Baterija/Solarni panel

Povezivanje

Proizvođač

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznosa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. Posetite Kalkulator cene troškova isporuke BeX kurirskom službom

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Poštovani kupci

Molimo Vas da pročitate sledeće informacije pre Vaše porudžbine

Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše  porudžbine pročitate dole navedene informacije:

DOSTUPNOST PROIZVODA

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i NE PODRAZUMEVA da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja  062 300 840 ili slanjem upita na office@provision.rs.

OPISI PROIZVODA

ProVision nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe ProVision ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac. MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. 

DA LI JE TO PROIZVOD KOJI JE VAMA POTREBAN?

Molimo Vas da pre poručivanja PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. Pre poručivanja, kupovine, plaćanja...dobro pročitajte opise i specifikacije proizvoda i dobro razmislite da li je to proizvod koji je Vama potreban. Ako niste sigurni, pošaljite nam poruku putem kontakt forme na KONTAKT stranici ili email na office@provision.rs kako bismo Vam što detaljnije odgovorili na sve nedoumice koje imate u vezi proizvoda. 

CENE PROIZVODA

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. ProVision se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. ProVision ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl. Ovo se odnosi na redovne cene i specijalne cene.

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznOsa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. 

NAČINI PLAĆANJA

Porudžbine ostvarene preko web stranice www.provision.rs se mogu platiti na 2 načina: plaćanje pouzećem kuriru ili uplatom preko računa. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. ProVision se trudi sa svim svojim resursima, da cene artikala i usluga prikazane na ovom sajtu budu maksimalno ažurne.

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Cene SVIH proizvoda na sajtu

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. 

Cene za HIKVISION proizvode

Hikvision proizvodi

Od 1. Decembra 2023. godine sve cene Hikvision i proizvoda na sajtu NEĆE BITI PRIKAZANE JAVNO! Ovo nije odluka ProVision sajta, nego je ovo odluka koja dolazi od same Hikvision kompanije i generalnih distributera u Srbiji.

Cene Hikvision proizvoda će biti vidljive isključivo nakon prijave. Ukoliko ste imali već napravljen nalog na našem sajtu, možete ga koristiti i dalje i videti cene kao i do sad. U slučaju da nemate nalog, potrebno je da se registrujete na sajtu.

Želite da vidite cene neke od dole navedene opreme? Morate da se prijavite!

HIKVISION

Video nadzor

Hikvision

Led paneli i monitor

Hikvision

Aktivna mrežna oprema

HIKVISION

Alarmni sistemi

Hikvision

Interfonski sistemi

Hikvision

Kontrola pristupa