Reolink solarni panel
Reolink solarni panel Original price was: 4,610.00rsd.Current price is: 3,600.00rsd.
Back to products

Reolink GO PLUS 4G kamera na baterije/solarni panel

Original price was: 31,970.00rsd.Current price is: 26,640.00rsd.

 • 1/3″ CMOS senzor, rezolucija 2560 x 1440 (4.0 megapixel) at 15 frames/sec,
 • 3G/4G
 • Video format: H.265,
 • Objektiv: fiksni objektiv horizontal: 95°; vertical: 52°; diagonal: 115°
 • Digital zoom: 16x digitalni zoom,
 • Noćni vid: IR do 10 m,
 • Dvosmerna komunikacija: visoko kvalitetni mikrofon I zvučnik,
 • Time lapse funkcija
 • PIR: podesiv, do 10m,
 • PIR ugao: 120° horizontal
 • Ugrađena sirena,
 • Lokalno snimanje na SD karticu, max 128GB ( microSD kartica se ne isporučuje sa kamerom )
 • PIR detekcija do 10m,
 • Wi Fi frekvencija 2.4GHz,
 • Baterija 7800mAh (može da se napaja sa adapterom 5V/2A, može da se napaja putem Reolink solarnog panela koji se kupuje posebno)
 • IP65 zaštita
 • Radna temperatura: -10° C to 55° C
 • Dimenzije: Φ75 x 194mm , 450 grama
 • Radi sa Google Assistant i Alexa
 • Aplikacija dostupna za iOS i Android
 • Isporuka proizvoda

Isporuka se vrši kurirskom službom BEX

 • Rok isporuke

Očekivani rok isporuke od 2 do 5 radnih dana

 • Troškovi isporuke

Snosi ih kupac, naplaćuju se po cenovniku kurirske službe

 • Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše porudžbine pročitate informacije na stranici Isporuka i plaćanje.
16 People watching this product now!
REOLINK GO PLUS 4G

Zaista bežična 4G spoljna sigurnosna kamera

Radi bez kablova sa punjivom baterijom i pouzdanom WiFi vezom. Fleksibilna i otporna na vremenske uslove – Reolink GO PLUS 4G kameru možete da postavite bilo gde uz instalaciju koja traje 5 minuta!

reolink go plus
 • Zaista bežična kamera, bez kablova
 • Moguća montaža spolja i unutra, potrebna 3G/4G SIM kartica
 • IP65 sertifikat omogućava odličan rad u svim uslovima
 • Punjiva baterija kapaciteta 7800mAh
 • Povežite kameru na Reolink solarni panel za non-stop napajanje
 • Smart detekcija ljudi/vozila
 • 120° široko vidno polje
 • Dvosmerna komunikacija
 • PIR detekor pokreta sa dometom od 10m

Reolink Go Plus je prenosiva kamera na baterije male i kompaktne veličine sa 4G. Postavite je na bilo koje mesto i dobićete detekciju osoba/vozila, 10 metara noćni vid, dvosmerni zvuk i još mnogo toga. Inteligentna tehnologija detekcije pomaže da se broj lažnih poziva smanji na nulu. Dovoljno je pametna da razlikuje ljude/vozila od drugih objekata.

Reolink Go Plus kamera ima 4MP (2K) rezoluciju sa ugrađenim mikrofonom i zvučnikom, što Vam omogućava ne samo da vidite jasne i jasne snimke, već i da komunicirate u realnom vremenu. 

Kamera kompanije Reolink radi na ekološki prihvatljivoj bateriji ili solarnom panelu. Nema potrebe da povezujete kameru sa utičnicom koja možda neće biti dostupna. Ova kamera sa baterijom se takođe može povezati sa Reolink solarnim panelom za neprekidno napajanje. Lako se postavlja i otporna je na vremenske uslove. Preko besplatne aplikacije Reolink možete da kliknete da biste proverili šta se dešava u Vašem domu ili poslu i odmah odgovorite; pretražite video snimke koje ste sačuvali, odredite koje želite da pregledate i reprodukujte ih.

Kompletnu specifikaciju kamere možete videti na sajtu proizvođača. 

Rezolucija

4 Mpix

Domet IR rasvete

10 metara

Ugrađen mikrofon

DA

Ugrađen zvučnik

DA

Namena

Univerzalna montaža

Tip kućišta

Bullet

Napajanje

Baterija/Solarni panel

Povezivanje

4G

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznosa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. Posetite Kalkulator cene troškova isporuke BeX kurirskom službom

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Poštovani kupci

Molimo Vas da pročitate sledeće informacije pre Vaše porudžbine

Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše  porudžbine pročitate dole navedene informacije:

DOSTUPNOST PROIZVODA

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i NE PODRAZUMEVA da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja  062 300 840 ili slanjem upita na office@provision.rs.

OPISI PROIZVODA

ProVision nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe ProVision ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac. MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. 

DA LI JE TO PROIZVOD KOJI JE VAMA POTREBAN?

Molimo Vas da pre poručivanja PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. Pre poručivanja, kupovine, plaćanja...dobro pročitajte opise i specifikacije proizvoda i dobro razmislite da li je to proizvod koji je Vama potreban. Ako niste sigurni, pošaljite nam poruku putem kontakt forme na KONTAKT stranici ili email na office@provision.rs kako bismo Vam što detaljnije odgovorili na sve nedoumice koje imate u vezi proizvoda. 

CENE PROIZVODA

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. ProVision se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. ProVision ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl. Ovo se odnosi na redovne cene i specijalne cene.

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznOsa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. 

NAČINI PLAĆANJA

Porudžbine ostvarene preko web stranice www.provision.rs se mogu platiti na 2 načina: plaćanje pouzećem kuriru ili uplatom preko računa. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. ProVision se trudi sa svim svojim resursima, da cene artikala i usluga prikazane na ovom sajtu budu maksimalno ažurne.

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Cene SVIH proizvoda na sajtu

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. 

Cene za HIKVISION proizvode

Hikvision proizvodi

Od 1. Decembra 2023. godine sve cene Hikvision i proizvoda na sajtu NEĆE BITI PRIKAZANE JAVNO! Ovo nije odluka ProVision sajta, nego je ovo odluka koja dolazi od same Hikvision kompanije i generalnih distributera u Srbiji.

Cene Hikvision proizvoda će biti vidljive isključivo nakon prijave. Ukoliko ste imali već napravljen nalog na našem sajtu, možete ga koristiti i dalje i videti cene kao i do sad. U slučaju da nemate nalog, potrebno je da se registrujete na sajtu.

Želite da vidite cene neke od dole navedene opreme? Morate da se prijavite!

HIKVISION

Video nadzor

Hikvision

Led paneli i monitor

Hikvision

Aktivna mrežna oprema

HIKVISION

Alarmni sistemi

Hikvision

Interfonski sistemi

Hikvision

Kontrola pristupa