Hikvision DS-2XS6A25G0-I/CH20S40 solarna 4G kamera EOL

Original price was: 344,880.00rsd.Current price is: 310,390.00rsd.

EXIR Fixed Bullet Solar Power 4G Network Camera sa baterijom i solarnim panelom!

 • Rezolucija 2 MP(1920 × 1080 @30 fps)
 • 120 dB true WDR
 • Osetljivost: Color 0.004 Lux @ ( F1.4, AGC ON ) , B/W: 0.002 Lux @ (F1.4, AGC ON )
 • Fiksni objektiv 2.8mm
 • Trostruki stream
 • H.265+/H.265/H.264+/H.264
 • Funkcije: BLC, HLC, 3D DNR, Defog
 • Baterija kamere može da izdrži do 7 dana
 • 40 W solarni panel
 • 30 Ah punjiva litijumska baterija, voltaža baterije 10.8V, max charging voltaža 12.6V, vek baterije više od 500 ciklusa, težina baterije 3.3kg.
 • Podrška za upravljanje baterijom, prikaz stanja baterije, zapštita baterije od visokih/niskih temperatura, daljinsko „buđenje“ baterije,
 • LTE-TDD/LTE-FDD/WCDMA/GSM 4G wireless network transmission
 • Podrška za micro SIM karticu do 256GB
 • Zaštita kamere: IP67
 • Detekcije: linije prolaza i upada u obeleženi prostor, prtljaga bez nadzora, uklanjanja objekta, promena scene
 • Alarm: Detekcija pokreta, Pokrivanje/prskanje, Diskonekcija sa mreže, IP konfilkt, Pogrešna lozinka, HDD pun, HDD greška
 • NAPOMENA: kako se radi o veoma specifičnom proizvodu, ovaj set se ne čuva na zalihama, nego se vodi kao „porudžbina na zahtev“ i njegov uvoz će se vršiti tek nakon što se izvrši porudžbina i njena potvrda u vidu uplate. Rok isporuke 6-8 nedelja.   
 • Isporuka proizvoda

Isporuka se vrši kurirskom službom BEX

 • Rok isporuke

Ova roba se uvozi od proizvođača po narudžbini, potrebna je avansna uplata kao potvrda da se izvrši uvoz. Rok isporuke je od 4 do 8 nedelja (zavisi od proizvođača, transporta, uvoznika...)

 • Troškovi isporuke

Snosi ih kupac, naplaćuju se po cenovniku kurirske službe

 • Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše porudžbine pročitate informacije na stranici Isporuka i plaćanje.
17 People watching this product now!

Hikvision DS-2XS6A25G0-I/CH20S40 je samostalni sigurnosni kit koji savršeno odgovara za postavljanje na lokacije gde je potreban video nadzor sa snažnim performansama, ali gde elektirčno napajanje i Ethernet kablovi ne mogu da dosegnu. Kada se postavi, pruža nadzor 24/7 na objektima kao što su salaši, farme, šume, lokacije za državanje puteva, privremene građevinske lokacije…

Hikvision DS-2XS6A25G0-I/CH20S40 kit je sačinjen od: 

 • Solarni panel od 40W pruža pametno upravljanje napajanjem i zaštitu baterije.
 • Ugrađena punjiva 30Ah litijumska baterija koja može da se instalira zajedno sa solarnim panelom i otporna je na vetar i vodu prema IP67 standardu kako bi se uklopila u spoljne prostore. Podržava upravljanje baterijom: prikaz stanja,  zaštitu od niskih temperatura baterije, zaštitu od pražnjenja, daljinsko upravljanje baterijom. Uz korišćenje baterije od 20Ah, u uslovima rada bez sunčeve svetlosti ( kiša, sneg, tmurno…) ostvaruje se autonomija rada od 7 dana ukoliko je baterija 100% puna. Životni vek baterije je do 500 ciklusa. ( Cena same baterije je cca 1000 eura ). 
 • 4G kamera male potrošnje energije koja nudi neprekidan rad bez sunčeve svetlosti do 7 dana. Hikvision 2MP kamera koristi DarkFighter tehnologiju koja pruža kvalitetne slike u uslovima slabog/lošeg osvetljenja, a noćno snimanje je omogućeno zahvaljujući infracrvenom osvetljenju, sa dometom do 30 metara. Prenos podataka se vrši zahvaljujući ugrađenim 4G (LTE-TDD/LTE-FDD/WCDMA/GSM) modulom. Kamera takođe ima  smart funkcije. 
 • Nosač za montažu kamere i solarnog panela, nosač se lako može montirati na bilo koji stub.

 

NAPOMENA: kako se radi o veoma specifičnom proizvodu, ovaj set se ne čuva na zalihama, nego se vodi kao „porudžbina na zahtev“ i njegov uvoz će se vršiti tek nakon što se izvrši porudžbina i njena potvrda u vidu uplate. Rok isporuke 6-8 nedelja.  Takođe, imajte na umu da se ovaj proizvod ne može vratiti. Kako izgledaju demo snimci sa kamere možete da pogledate OVDE ( slika se ažurira svakih 10 minuta ) ili OVDE ( slika se ažurira svakih 60 minuta ).

 

Šta znači EOL skraćenica pored naziva proizvoda?

EOL znači End Of Life.

Ukoliko ste na Hikvsion sajtu iznad naziva proizvoda videli EOL skraćenicu to znači da je taj proizvod ukinut i da ga proizvođač više neće proizvoditi, prodavati ili ažurirati nakon određenog vremena.

Uobičajena je praksa da Hikvision stare proizvode zamenjuje modelima iz nove serije. Ovi proizvodi su poznati kao End Of LIfe i više nisu dostupni za kupovinu na tržištu. Bitno je napomenuti da neki EOL modeli nemaju direktnu zamenu u novijim serijama.

Ukoliko na našem sajtu vidite EOL oznaku pored nekog proizvoda to znači da tog proizvoda možda još uvek ima na zalihama kod uvoznika i pre poručivanja bi svakako trebalo proveriti dostupnost!

Namena
Optika
Tip kućišta
Rezolucija
Zaštita
Domet IR rasvete 30 metara
Dostupnost PO NARUDŽBINI

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznosa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. Posetite Kalkulator cene troškova isporuke BeX kurirskom službom

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Poštovani kupci

Molimo Vas da pročitate sledeće informacije pre Vaše porudžbine

Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše  porudžbine pročitate dole navedene informacije:

DOSTUPNOST PROIZVODA

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i NE PODRAZUMEVA da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja  062 300 840 ili slanjem upita na office@provision.rs.

OPISI PROIZVODA

ProVision nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe ProVision ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac. MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. 

DA LI JE TO PROIZVOD KOJI JE VAMA POTREBAN?

Molimo Vas da pre poručivanja PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. Pre poručivanja, kupovine, plaćanja...dobro pročitajte opise i specifikacije proizvoda i dobro razmislite da li je to proizvod koji je Vama potreban. Ako niste sigurni, pošaljite nam poruku putem kontakt forme na KONTAKT stranici ili email na office@provision.rs kako bismo Vam što detaljnije odgovorili na sve nedoumice koje imate u vezi proizvoda. 

CENE PROIZVODA

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. ProVision se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. ProVision ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl. Ovo se odnosi na redovne cene i specijalne cene.

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznOsa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. 

NAČINI PLAĆANJA

Porudžbine ostvarene preko web stranice www.provision.rs se mogu platiti na 2 načina: plaćanje pouzećem kuriru ili uplatom preko računa. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. ProVision se trudi sa svim svojim resursima, da cene artikala i usluga prikazane na ovom sajtu budu maksimalno ažurne.

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Cene SVIH proizvoda na sajtu

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. 

Cene za HIKVISION proizvode

Hikvision proizvodi

Od 1. Decembra 2023. godine sve cene Hikvision i proizvoda na sajtu NEĆE BITI PRIKAZANE JAVNO! Ovo nije odluka ProVision sajta, nego je ovo odluka koja dolazi od same Hikvision kompanije i generalnih distributera u Srbiji.

Cene Hikvision proizvoda će biti vidljive isključivo nakon prijave. Ukoliko ste imali već napravljen nalog na našem sajtu, možete ga koristiti i dalje i videti cene kao i do sad. U slučaju da nemate nalog, potrebno je da se registrujete na sajtu.

Želite da vidite cene neke od dole navedene opreme? Morate da se prijavite!

HIKVISION

Video nadzor

Hikvision

Led paneli i monitor

Hikvision

Aktivna mrežna oprema

HIKVISION

Alarmni sistemi

Hikvision

Interfonski sistemi

Hikvision

Kontrola pristupa