Hikvision DS-PDPC12P-EG2-WE
Bežični detektor pokreta sa kamerom DS-PDPC12P-EG2-WE EOL Original price was: 19,584.00rsd.Current price is: 16,840.00rsd.
Back to products
Hikvision DS-PDP15P-EG2-WE Bežični detektor za unutrašnju montažu
Bežični detektor pokreta PET DS-PDD12P-EG2-WE Original price was: 11,520.00rsd.Current price is: 11,300.00rsd.

Bežični plafonski detektor DS-PDCL12-EG2-WE

6,330.00rsd

 • Plafonski bežični detektor sa dometom detekcije 12m / 360°.
 • Frekvencija 868Mhz Tri-X Wireless
 • AES-128 enkripcija, domet 1.6Km na otvorenom
 • Detekcioni metod: pasivni infrared
 • Domet 12m / 360°, detekcionih zona 172.
 • Tamper protekcija, temperaturni i jačina signala indikator, White Light Filter 6500lux,
 • Baterija CR123A (vek trajanja do 5 godina)
 • Radna temperatura: -10 °C to 55 °C
 • Dimenzije 101.2mm × 32.9mm
 • Visina montiranja 2.4 do 4m
 • Predviđeno za unutrašnju upotrebu.
 • Daljinsko konfigurisanje putem aplikacije
 • Isporuka proizvoda

Isporuka se vrši kurirskom službom BEX

 • Rok isporuke

Očekivani rok isporuke od 2 do 5 radnih dana

 • Troškovi isporuke

Snosi ih kupac, naplaćuju se po cenovniku kurirske službe

 • Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše porudžbine pročitate informacije na stranici Isporuka i plaćanje.
19 People watching this product now!
Šifra proizvoda: DS-PDCL12-EG2-WE Kategorije: , Oznake ,
Proizvođač

Hikvision alarm uključuje kompaktnu centralu za širok spektar detektora i perifernih uređaja, pokrivajući otkrivanje upada, video verifikaciju, otkrivanje dima, otkrivanje poplava i kućnu automatizaciju. Razvijen imajući na umu i instalatera i korisnika, alarmni sistem se može konfigurisati prema različitim potrebama. Složenost instalacije je minimalna, tako da krajnji korisnik može lako upravljati sistemom pomoću svog intuitivnog korisničkog interfejsa.

Pored centralnog panela, Hikvision je razvio široku paletu detektora i senzora kako bi prilagodio sistem različitim potrebama instalacije, kao što su kombinovani PIR-Glass Break detektor, sigurnosni detektori, kontakti vrata, senzor dima, detektor curenja vode itd.

DS-PDCL12-EG2-WE Plafonski bežični detektor je deo druge generacije Hikvision AX PRO alarmnog sistema. U potpunosti vođen Vašom aplikacijom, po zahtevu, i uz širok spektar proizvoda, AX PRO bežični protivprovalni alarm isporučuje video preko centrale (on-board), uz  revolucionarni i dokazani bežični protokol za vrhunsku stabilnost. Pored osnovnih komponenti koje se nalaze u setu, Hikvision alarm korisnicima nudi bezbroj mogućnosti za proširenje sistema sa: sirene za spoljnu i unutrašnju montažu, pojačivač signala, čitač kartica ili tagova, detektor dima, detektor poplave, detektor pokreta tipa „zavesa“, detektor sa ugrađenom kamerom,  tastatura… Brza instalacija, jednostavno rukovanje, kontrola i podešavanje kroz Hik-Connect aplikaciju.

Hikvision alarm – Jedan proizvođač, jedan interfejs – upravljajte video nadzorom, interfonom i alarmom kroz jednu aplikaciju!

DS-PDCL12-EG2-WE je bežični plafonski PIR detektor dizajniran za jednostavnu instalaciju i održavanje sa baterijom koja dugo traje i dometom od 12m kroz 172 zone detekcije,  360°. DS-PDCL12-EG2-WE koristi Tri-X, novu generaciju bežičnog protokola koji osigurava snažnu i pouzdanu mrežu uvek, a dvosmerna komunikacija je AES-128 enkriptovana.

 

Povezivanje

Bežično

Proizvođač

HIKVISION

Vrsta senzora

Plafonski detektori 360°

Namena

Unutrašnja montaža

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznosa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. Posetite Kalkulator cene troškova isporuke BeX kurirskom službom

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Poštovani kupci

Molimo Vas da pročitate sledeće informacije pre Vaše porudžbine

Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše  porudžbine pročitate dole navedene informacije:

DOSTUPNOST PROIZVODA

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i NE PODRAZUMEVA da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja  062 300 840 ili slanjem upita na office@provision.rs.

OPISI PROIZVODA

ProVision nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe ProVision ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac. MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. 

DA LI JE TO PROIZVOD KOJI JE VAMA POTREBAN?

Molimo Vas da pre poručivanja PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. Pre poručivanja, kupovine, plaćanja...dobro pročitajte opise i specifikacije proizvoda i dobro razmislite da li je to proizvod koji je Vama potreban. Ako niste sigurni, pošaljite nam poruku putem kontakt forme na KONTAKT stranici ili email na office@provision.rs kako bismo Vam što detaljnije odgovorili na sve nedoumice koje imate u vezi proizvoda. 

CENE PROIZVODA

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. ProVision se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. ProVision ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl. Ovo se odnosi na redovne cene i specijalne cene.

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznOsa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. 

NAČINI PLAĆANJA

Porudžbine ostvarene preko web stranice www.provision.rs se mogu platiti na 2 načina: plaćanje pouzećem kuriru ili uplatom preko računa. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. ProVision se trudi sa svim svojim resursima, da cene artikala i usluga prikazane na ovom sajtu budu maksimalno ažurne.

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Cene SVIH proizvoda na sajtu

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. 

Cene za HIKVISION proizvode

Hikvision proizvodi

Od 1. Decembra 2023. godine sve cene Hikvision i proizvoda na sajtu NEĆE BITI PRIKAZANE JAVNO! Ovo nije odluka ProVision sajta, nego je ovo odluka koja dolazi od same Hikvision kompanije i generalnih distributera u Srbiji.

Cene Hikvision proizvoda će biti vidljive isključivo nakon prijave. Ukoliko ste imali već napravljen nalog na našem sajtu, možete ga koristiti i dalje i videti cene kao i do sad. U slučaju da nemate nalog, potrebno je da se registrujete na sajtu.

Želite da vidite cene neke od dole navedene opreme? Morate da se prijavite!

HIKVISION

Video nadzor

Hikvision

Led paneli i monitor

Hikvision

Aktivna mrežna oprema

HIKVISION

Alarmni sistemi

Hikvision

Interfonski sistemi

Hikvision

Kontrola pristupa