DS-PDMCS-EG2-WE BLACK
Bežični detektor otvaranja DS-PDMCS-EG2-WE BLACK Original price was: 4,170.00rsd.Current price is: 3,740.00rsd.
Back to products
Reolink Argus 3 Pro
Reolink ARGUS 3 Pro WiFi kamera na baterije/solarni panel Original price was: 18,570.00rsd.Current price is: 16,130.00rsd.

Alarmna centrala DS-PWA96-M-WE BLACK

Original price was: 41,590.00rsd.Current price is: 35,100.00rsd.

 • AX PRO bežični alarmni panel podržava LAN, Wi-Fi, 3G/4G.
 • BOJA BLACK
 • 868 MHz dvosmerna bežična komunikacija
 • AES-128 enkripcija, veliki domet
 • Bežične zone/izlazi: do 96
 • Povezivanje uređaja: Bežični tag čitači i keypadovi do 8, Sirena 6, Daljinaca (keyfob-ova) 48, extendera 4, tagova 48, podržava PIRCAM,
 • integracija IP kamere
 • 1 admin, 46 korisnika
 • Softverske mogućnosti: 32 područja, zvučno upozorenje, tag čitač, led statusi naoružavanje/razoružavanje, alarm, neovlašćeni rad, kvar, oblak, snaga RS-232 izlaz, Dual SIM slot
 • Napajanje: integrisano napajanje i baterija (12h trajanje u stan by režimu)
 • Materijal kućišta: Plastika
 • Radna temperatura: -10 °C to +55 °C
 • Dimenzije: 170.0 x 170.0 x 38.6 mm
 • Težina: 557.5g
  Ocene bezbednosti: EN50131 Grade 2, CE, Rohs/Reach/WEEE
 • Isporuka proizvoda

Isporuka se vrši kurirskom službom BEX

 • Rok isporuke

Očekivani rok isporuke od 2 do 5 radnih dana

 • Troškovi isporuke

Snosi ih kupac, naplaćuju se po cenovniku kurirske službe

 • Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše porudžbine pročitate informacije na stranici Isporuka i plaćanje.
7 People watching this product now!
Šifra proizvoda: DS-PWA96-M-WE-BLACK Kategorije: , Oznake ,
Proizvođač

Dizajniran i proizveden od strane SVETSKOG LIDERA u domenu bezbednosti. Vreme je da ponovo razmislite šta Vaš bežični bezbednosni sistem može da uradi. U potpunosti vođen Vašom aplikacijom, po zahtevu, i uz širok spektar proizvoda, AX PRO bežični protivprovalni alarm isporučuje video preko centrale (on-board), uz  revolucionarni i dokazani bežični protokol za vrhunsku stabilnost.

AX PRO sistem je neverovatan novi dizajn koji kombinuje moćne i pouzdane sigurnosne sisteme kakvi su nekada bili sa jednostavnošću najbolje tehnologije sutrašnjice. 

AX PRO je ujedno konvencionalan i revolucionaran,  sa dokazanom bežičnom stabilnošću, širokim spektrom proizvoda svetske klase i lakoćom upotrebe kako za instalatere tako i za krajnje korisnike. Jednostavno podešavanje, moćna zaštita – bilo da se radi o imanju vlasnika preduzeća ili privatnom domu i najmilijima – donosi mir svaki dan, ceo dan.

Hikvision AX PRO bežični alarmni sistem

Sistem počinje od kontrolnog panela koji se ponaša kao centrala čitavog sistema. Zatim, širok spektar unutrašnjih i spoljašnjih detektora, uz raznovrsne periferne uređaje uključujući sirene, pojačivače signala, releje...Svi uređaji su dizajnirani da zadovolje potrebe u različčitim situacijama. Revolucionarne tehnologije i dizajna, svi proizvodi se mogu ddati po potrebi i fleksibilno povezati sa drugim Hikvision uređajima. Svaki od njih je jednostavan za instalaciju i obećava izvanredne performanse. 

Osim standardne kontrole sistemom putem daljinskog upravljača , čitača taga ili šifratora, korisnici mogu sistemom da upravljaju i putem aplikacije, kao i da ga daljinski konfigurišu putem mobilne aplikacije ili softverske platforme. 

Hikvision DS-PWA64-KIT-WE

AX PRO sistem je vaš pouzdan izbor bez obzira da li je reč o kućnom ili poslovnom rešenju. Celokupan sistem je u potpunsti usklađen sa EN Grade 2 standardom.

Sveobuhvatna zaštita i još mnogo toga

Pazite na svaki ugao vašeg doma, unutra i napolju, sa raznim detektorima koji pokrivaju upade, razbijeno staklo, dim i vatru, kao i curenje vode ili gasa. Nabavite pametno upravljanje svojim svetlima, klima uređajima i drugim električnim uređajima za inteligentniji i energetski efikasniji dom. Upravljajte svim Hikvision sistemima na jednoj platformi, uključujući video nadzor, kontrolu pristupa, video interfon i još mnogo toga.

Trenutna i vizuelna
verifikacija

Budite informisani putem HD slika ili video snimaka, koje pokreće IVaaS tehnologija.
Dobijajte trenutna upozorenja o pretnjama uz brz prenos.
Izbegnite glavobolju lažnih alarma jer sistem otkriva samo stvarne uljeze i druge događaje, ali ne i vaše kućne ljubimce.

Potpuna sigurnost sa praktičnim mobilnim aplikacijama

Sa aplikacijom Hik-Connect za krajnje korisnike, možete upravljati svim svojim alarmima i drugim uređajima jednostavno sa pametnog telefona. Aplikacija Hik-Partner Pro pomaže instalaterima da nadgledaju alarmne sisteme i status uređaja u bilo koje vreme sa bilo kog mesta (uz ovlašćenje krajnjeg korisnika). Otvorena i laka integracija sa softverom za praćenje treće strane koji koriste monitoring centri.

Razlike između Hikvision AX PRO alarmnih centrala

Često nas pitate koju AX PRO centralu da izaberete, koja je razlika i  zašto su neke toliko skuplje od drugih. Glavne razlike između centrala kao što je broj korisnika, podržani uređaji, načine povezivanja i drugo možete videti u tabeli ispod i na taj način stvoriti jasnu sliku o tome koja centrala je adekvatan za Vas. 

DS-PWA64-L-WE

Broj korisnika

30

Broj TAGova

32

Broj tastatura

8 ( uključujući i TAG čitač )

Broj sirena

4 ( 2 unutrašnje i 2 spoljašnje )

Broj proširivača signala

2

Broj daljinskih upravljača

32

Područja

16

Zone

64

Podrška za detektor sa kamerom

DA - do 48

Podrška za Multi Transmitter

NE

SIM Slot

Single

Komunikacioni kanali

LAN, Wi-Fi, GPRS

DS-PWA96-M-WE

Broj korisnika

46

Broj TAGova

48

Broj tastatura

8 ( uključujući i TAG čitač )

Broj sirena

6 ( 3 unutrašnje i 3 spoljašnje )

Broj proširivača signala

4

Broj daljinskih upravljača

48

Područja

32

Zone

96

Podrška za detektor sa kamerom

DA - do 48

Podrška za Multi Transmitter

DA - do 6

SIM Slot

Dual

Komunikacioni kanali

LAN, Wi-Fi, 3G/4G

Povezivanje
Proizvođač
Boja uređaja CRNA

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznosa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. Posetite Kalkulator cene troškova isporuke BeX kurirskom službom

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Poštovani kupci

Molimo Vas da pročitate sledeće informacije pre Vaše porudžbine

Kako bismo izbegli neprijatne situacije povraćaja robe, otkazivanje porudžbine, plaćanje duplih troškova dostave, a Vama pružili iskustvo dobre kupovine, molimo Vas da pre Vaše  porudžbine pročitate dole navedene informacije:

DOSTUPNOST PROIZVODA

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i NE PODRAZUMEVA da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja  062 300 840 ili slanjem upita na office@provision.rs.

OPISI PROIZVODA

ProVision nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe ProVision ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo Vam vratiti novac. MOLIMO VAS DA PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. 

DA LI JE TO PROIZVOD KOJI JE VAMA POTREBAN?

Molimo Vas da pre poručivanja PAŽLJIVO PROČITATE OPISE PROIZVODA. Pre poručivanja, kupovine, plaćanja...dobro pročitajte opise i specifikacije proizvoda i dobro razmislite da li je to proizvod koji je Vama potreban. Ako niste sigurni, pošaljite nam poruku putem kontakt forme na KONTAKT stranici ili email na office@provision.rs kako bismo Vam što detaljnije odgovorili na sve nedoumice koje imate u vezi proizvoda. 

CENE PROIZVODA

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. ProVision se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. ProVision ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 10 000 je navedena cena 100 din, i sl. Ovo se odnosi na redovne cene i specijalne cene.

ISPORUKA PROIZVODA

ProVision vrši isporuku na teritoriji cele Republike Srbije  u saradnji sa kurirskom službama. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. 

ROK ISPORUKE

OČEKIVANI ROK ISPORUKE robe je od 2 do 5 radna dana na adresu kupca. Rok isporuke može nekad biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio porudžbinu toku vikenda ili državnih praznika ili ako je poručio artikle za kojima potražnja nije toliko učestala. Sve kurirske službe koje postoje u Republici Srbiji ne vrše preuzimanje robe subotom i nedeljom. Upravo zbog toga naglašavamo da je očekivani rok za isporuku do  5 RADNIH DANA

TROŠKOVI ISPORUKE

ProVision u svom asortimanu ima proizvode različitih dimenzija i težine i zbog toga ne možemo da se vodimo politkom da porudžbine iznad određenih iznOsa budu besplatne. Troškove isporuke snosi kupac i oni se naplaćuju po važećem cenovniku kurirske službe po kojoj je roba poslata. 

NAČINI PLAĆANJA

Porudžbine ostvarene preko web stranice www.provision.rs se mogu platiti na 2 načina: plaćanje pouzećem kuriru ili uplatom preko računa. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu. ProVision se trudi sa svim svojim resursima, da cene artikala i usluga prikazane na ovom sajtu budu maksimalno ažurne.

BITNO ZA KUPCE DA ZNAJU

Cene SVIH proizvoda na sajtu

Sve prikazane cene na sajtu su PREPORUČENE maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om od strane glavnih uvoznika za te proizvode u Srbiji! Cene ne formiramo sami, nego su formirane prema cenovnicima uvoznika. Podložne su promenama u skladu sa promenom njihovih cenovnika. 

Cene za HIKVISION proizvode

Hikvision proizvodi

Od 1. Decembra 2023. godine sve cene Hikvision i proizvoda na sajtu NEĆE BITI PRIKAZANE JAVNO! Ovo nije odluka ProVision sajta, nego je ovo odluka koja dolazi od same Hikvision kompanije i generalnih distributera u Srbiji.

Cene Hikvision proizvoda će biti vidljive isključivo nakon prijave. Ukoliko ste imali već napravljen nalog na našem sajtu, možete ga koristiti i dalje i videti cene kao i do sad. U slučaju da nemate nalog, potrebno je da se registrujete na sajtu.

Želite da vidite cene neke od dole navedene opreme? Morate da se prijavite!

HIKVISION

Video nadzor

Hikvision

Led paneli i monitor

Hikvision

Aktivna mrežna oprema

HIKVISION

Alarmni sistemi

Hikvision

Interfonski sistemi

Hikvision

Kontrola pristupa